Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

(CyBasser)

Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

Post by (CyBasser) »

AggelosLRK wrote:μια απο αυτες τις μερες θα παω για σπιν στο φραχτη της αραδιπου πειτε μου κανενα τρικ για κυπρινους γιατι δεν εχω ιδεα :mrgreen: ποσκολιο

σημαντικο να μου πειτε τι ωρες τσιμπουν μην παω αδικα
Άγγελε, μην ασχοληθείς. Ήμουν εκεί πρόσφατα (πριν δυο βδομάδες). Μπόχα και ακαθαρσία. Κυπρίνοι υπάρχουν πιστεύω, αλλά δεν ξέρω πόσοι γλύτωσαν από τους ομογενείς... Μείνε καλύτερα στο spinning :wink: :wink: :wink:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

ζητείται επείγοντος ψυχολόγος για να μπορέσω να ξανακοιμηθώ, ξέρετε κανένα?

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

YES :roll:
Apply to Dr. Yingos Mikellides :lol: :lol: :lol:
He is the best :idea: :idea:

Greg

Post by Greg »

Μετα την αιγυπτο εννα κοιμασε οπως το μωρο φιλε
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Περαστηκά σου φίλε, συμφωνώ με τον Γρηγόρη, μετά την Αίγυπτο θα σου περάσει τζαι σένα :lol: :D :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

PrEdAtΩR wrote:ζητείται επείγοντος ψυχολόγος για να μπορέσω να ξανακοιμηθώ, ξέρετε κανένα?
A ρε PrEdAtΩR, έχεις ακόμα ψουμιά να φάεις για να ξανακερδίσεις τον ύπνο σου.... Τωρά να δούμε αν αρκέψεις να βάλλεις νου :wink: :wink: :roll: :roll:

Ούτε ψυχολόγοι ούτε τίποτε. Spinning τζαι ξερό ψουμί :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

(CyBasser) wrote:
PrEdAtΩR wrote:ζητείται επείγοντος ψυχολόγος για να μπορέσω να ξανακοιμηθώ, ξέρετε κανένα?
A ρε PrEdAtΩR, έχεις ακόμα ψουμιά να φάεις για να ξανακερδίσεις τον ύπνο σου.... Τωρά να δούμε αν αρκέψεις να βάλλεις νου :wink: :wink: :roll: :roll:

Ούτε ψυχολόγοι ούτε τίποτε. Spinning τζαι ξερό ψουμί :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γιατί έχει κανένα που εμάς που ήταν πιο προετοιμασμένος?

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

PrEdAtΩR wrote:
Εσύ και εγώ ίσως ναι, αλλά κάπου "παραστρατήσαμε" :wink: :wink: :wink: Θα δείξει το άμεσο μέλλον :roll: :roll: :roll: :roll:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:
(CyBasser) wrote:
PrEdAtΩR wrote:
Εσύ και εγώ ίσως ναι, αλλά κάπου "παραστρατήσαμε" :wink: :wink: :wink: Θα δείξει το άμεσο μέλλον :roll: :roll: :roll: :roll:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ουτε εσυ ησουν ουτε ο αλλος ηταν, μαλλον ο predator ηταν κατα 90% προετοιμασμενος (καλαμι, δολωμα, τεχνικες). Το setup μου εμενα εν ετοιμασμενο εδω και 2 μηνες ;), απλα εν το εθεωρησα απαραιτητο να το φερω στην αναγνωρηση προχτες. Εχεις ακομα δρομο και ευρω να ξωθκιασεις να μας φτασεις :twisted:
Γρηγόρη Γρηγοράκη, έχει και σιγανούς ποταμούς και μάλλον εσύ δεν είσαι σιγανός ρε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αλλά αφού έρριξες το γάντι :wink: :wink: :wink: Εγώ το σηκώνω (ανκαι ακόμη δεν απέκτησα την πείρα που θα ήθελα, θα ρισκάρω τα ευρουλάκια που ξόδεψα τους τελευταίους 3 μήνες) 8) 8) 8) 8) 8)

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

τι ειναι αυτο που ειναι πανω απο 1 μετρο κυνηγα κεφαλους 300γρ και κοβει το νημα σαν κλωστη?

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

AggelosLRK wrote:τι ειναι αυτο που ειναι πανω απο 1 μετρο κυνηγα κεφαλους 300γρ και κοβει το νημα σαν κλωστη?

γοφάρι

Greg

Post by Greg »

γοφαρι..εν και η εποχη τους τωρα

Πες μας τι συνεβηκε.. Εμεις εσυραμε ψευτικο σημερα απο τους καμπους των βασιλεων μεχρι...τον πθργο τυλλιρκας σε ολες τις συνθηκες και ωραρια... Αποτελεσμα 0 :cry: ουτε ιχνος απο τιποτε.. εδοκιμαζαμε στο λαθος μισο της Κυπρου μαλλον..
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:10 pm, edited 1 time in total.

caveman

Post by caveman »

ΑΑΑαααΑΑΑΑααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Πάντα είμαστεν στο λάθος σημείο την λάθος ώρα λάθος λεπτό ακόμα τζαι το λάθος ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ του λάθος μήνα του λάθος χρόνου κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ.....................................................................

αλλά εν πηράζει :mrgreen:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

caveman wrote:ΑΑΑαααΑΑΑΑααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Πάντα είμαστεν στο λάθος σημείο την λάθος ώρα λάθος λεπτό ακόμα τζαι το λάθος ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ του λάθος μήνα του λάθος χρόνου κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ.....................................................................

αλλά εν πηράζει :mrgreen:

+100000000000000

ΜΕτα το σημερινο, η πιο μακρυνη αποσταση που θα παεννω εν το ακρωτηρη...Τα ψευτικα προς το παρων θα καθαριστουν και να φυλαχτουν...!
Esox Lucius

Post Reply

Return to “SPINNING”