Θέλω βελονίδες!!! Εχτές!
44 τζιαι πόψε, άρα, πάεις Νιόβρη?Greg wrote:45 tzie ποψεplenom'metatopsarem? wrote:spinning-Halkidiki
πάτε να ευχαριστηθεί η ψυχή σας!
είπεν σου κανένας πως εγώ εν ξανα-θέλω?!psarakas wrote:![]()
Θέλω βελονίδες!!! Εχτές!
είσαι ευγενικός!psarakas wrote:Aπογευματινό εχτές με τον Φοίβο,
2 φλογέρες η μία 87 πόντους
1 λούτσο ο οποίος εξεκρεμμάστηκε μόνος του
3-4 χτυπήματα
αρκετός αέρας
μιά αθερίνα που δεν ξέρω πως τα κατάφερε να πιαστεί σε 13 πόντους τεχνητό! έπρεπε να καλέσω την επιτροπή guiness world records!
2 κουτιά bake rolls 1 καφέ 2 ice tea και γενικά επεράσαμεν ωραία
νομιζω ρε φιλε με τα λια που ξερω πως παρολο που μοιαζουν στο σχημα εν διαφορετικα ψαρια...τουτες εν τες λαλουμε τζιε τρομπετες??η σακκοραφα εν διαφορετικη νομιζω...Sailor wrote:Φλογερα ειναι το οναμα της??????? εγω την ηξερα σαν σακοραφα
Φλογερα ,τρομπετα ,σακκοραφα, κουρπατζι,σπάθη είναι το ίδιο ψάρι = Fistularia commersonii (cornetfish)koursaros21 wrote:νομιζω ρε φιλε με τα λια που ξερω πως παρολο που μοιαζουν στο σχημα εν διαφορετικα ψαρια...τουτες εν τες λαλουμε τζιε τρομπετες??η σακκοραφα εν διαφορετικη νομιζω...Sailor wrote:Φλογερα ειναι το οναμα της??????? εγω την ηξερα σαν σακοραφα
παντα ομως κρατω τις επιφυλαξεις μου..![]()
Φίλε λυπάμαι που το λέω αλλά και γω έχασα δύο από τα καλύτερα μου δολώματα(και τα δύο μαζί =46ευρώ) λόγο του snap της decoy! Πραγματηκά δεν μπορώ να καταλάβω πως εμπόρεσε τέτεια εταιρεία να φκάλει έναν τόσον πολλά ΣΚΑΡΤΟ προϊόν!AggelosLRK wrote:4 χτυπηματα,2 λουτσοι και ενα ανοιγμενο snap decοy,μολις παω σπιτι θα τα πεταξω δεν εχουν υποθεση