τι να σου πω τωρα .... τσιακαρε μες τουτο το site εχει μερικους κομπουςhttp://www.animatedknots.compsarakas wrote:Για παράμαλλο εννοώ. Κάποιον άλλον εκτός από τον albright. Νομίζω δεν είναι ο ιδανικότερος για νήμα-μησίνα.Nikolas Nklou wrote:leader εννωεις για παραμαλλο ή για shock leader?psarakas wrote:Χρειάζομαι συμβουλή. Ποιόν κόμπο να χρησιμοποιήσω για δέσιμο leader (fluorocarbon) σε νήμα?
Το leader είναι 0,41 και το νήμα 30lb (0.22)
Thx εκ των προτέρων.αν ειναι για παραμαλλο ο κομπος albright πιστευκω εν που τους πιο καλους
Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
-
Εγω κάμνω τον τουτο και είμαι happy ... και για spinning και για jiggingpsarakas wrote:Χρειάζομαι συμβουλή. Ποιόν κόμπο να χρησιμοποιήσω για δέσιμο leader (fluorocarbon) σε νήμα?
Το leader είναι 0,41 και το νήμα 30lb (0.22)
Thx εκ των προτέρων.
http://www.youtube.com/watch?v=fNAzz_sG-Jo
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
ο κομπος που σου εβαλε ο πετρης ειναι απο τους καλυτερους
Esox Lucius
-
Ρε Παιθκια......Ειλικρεινα ΔΕΝ μπορω να σας καταλαβω
Την στιγμη που υπαρχει ΠΑΝΦΤΗΝΟ εργαλειο για να καμνετε κομπους Νημα/μισινα με 100% αντοχη ΓΙΑΤΙ ακομα κολλατε σε καταστασεις ΑΡΧΑΙΕΣ
ΑΜΜΑΝ

Την στιγμη που υπαρχει ΠΑΝΦΤΗΝΟ εργαλειο για να καμνετε κομπους Νημα/μισινα με 100% αντοχη ΓΙΑΤΙ ακομα κολλατε σε καταστασεις ΑΡΧΑΙΕΣ

ΑΜΜΑΝ

- AggelosLRK
Μιλας για τα σκλιπς?αν ναι δεν νομιζω να βολευουν σε καταστασεις με 1-5μ-2μ παραμαλλο αν και εγω δεν βαζω παραμαλλο γιατι δεν βλεπω διαφορα εκτος αν παω σε αγριους βραχους για την τριβη κτλEVANTHIS LOIZOU wrote:Ρε Παιθκια......Ειλικρεινα ΔΕΝ μπορω να σας καταλαβω![]()
![]()
![]()
Την στιγμη που υπαρχει ΠΑΝΦΤΗΝΟ εργαλειο για να καμνετε κομπους Νημα/μισινα με 100% αντοχη ΓΙΑΤΙ ακομα κολλατε σε καταστασεις ΑΡΧΑΙΕΣ![]()
![]()
ΑΜΜΑΝ![]()
![]()
![]()
-
Αγγελε
Υπαρχει εργαλειο που σε βοηθα να κανης τον κομπο με 100% αποτελεσμα.
Εχουν ΟΛΟΙ.
Αν θελεις ελα να σου δωσω ενα και με κερνας ενα καφε

Υπαρχει εργαλειο που σε βοηθα να κανης τον κομπο με 100% αποτελεσμα.
Εχουν ΟΛΟΙ.
Αν θελεις ελα να σου δωσω ενα και με κερνας ενα καφε

Ο mr. Evans πρεπει να μιλαει για το bimini twist και τον κομπο PR
Esox Lucius
-
Έχει ο Τρύφωνας. Είναι της Stonfo.psarakas wrote:Που βρίσκουμε το εργαλείο κ. Ευάνθη?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
επερασε το καλοκαιρι και δεν επηραμε πρεφα... μικρο, αψαρο και χασογκολικο το καλοκαιρι.. δεν εχω κανενα παραπονο ομως διοτι η θαλασσα μου χαρισε το μεγαλυτερο μου λαβρακι
Esox Lucius
- marios pafitis