Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

MariosK

Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

Post by MariosK »

plenom'metatopsarem? wrote:
MariosK wrote:Μπράβο στην παρέα και στον Φοίβο για το ψάρι! Περιμένουμεν σας με τον Στάθη εντός έδρας σύντομα :wink:. Εμείς σήμερα εμαλλώναμεν με τα κύμματα δακάτω στην Πάφο.
ποιος δέρνει?! :lol: :lol: :lol:
Εφαάμεν πολλές :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

MariosK wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:
MariosK wrote:Μπράβο στην παρέα και στον Φοίβο για το ψάρι! Περιμένουμεν σας με τον Στάθη εντός έδρας σύντομα :wink:. Εμείς σήμερα εμαλλώναμεν με τα κύμματα δακάτω στην Πάφο.
ποιος δέρνει?! :lol: :lol: :lol:
Εφαάμεν πολλές :lol: :lol: :lol:
α μάνα μου, τούτο που φοούμουν! :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

stathis 1821 wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:Σήμερα λοιπόν πήγαμε μια βόλτα πρωινή με τους φίλους Άγγελο και Στάθη , που μας έκαμε την τιμή να κατεβεί στα μέρη μας από την Πάφο.
Απο ψάρια σχεδόν τίποτα, αλλα από τοπία ψαρέματος και εικόνες δεν έχουμε κανένα παράπονο νομίζω! έλειπε μόνο η φωτογραφία από το 2ο μέρος που πήγαμε για ψάρεμα! Θα ήταν τέλεια. Δυστυχώς ο φίλος Στάθης δεν πρόλαβε να χαρούμε μαζί το πιάσιμο κάποιου ψαριού (φταίω η αλήθεια γιατί ήμουν ο μόνος που είχε μέχρι τότε κτυπήματα και δεν κατάφερα να βγάλω κάτι). Τα λαβράκια που πιάσαμε αφιερωμένα λοιπόν στο φίλο μας το Στάθη, δεν νομίζω να διαφωνεί ο Άγγελος και ελπίζουμε να χάρηκε την εξόρμηση!
Την επόμενη φορά θα τα καταφέρουμε καλύτερα ελπίζουμε! :)
Και κλείνοντας το ποστ για την ημέρα...μια υπενθύμηση φίλοι σπιννεράδες...μεν ξεχνάτε να αλλάζετε τις σαλαγκιές σας όταν πρέπει!!! (εγώ έτσι την έπαθα!)

Υ.Γ1 χαιρετίσματα και στο φίλο Δημήτρη που τον βρήκαμε στο τελευταίο μέρος που ψαρέψαμε!
Υ.Γ2 που εννα δει κάποιος τον τύπο που μας είπε καλά αποτελέσματα...ξέρετε... πέτε του καλύτερα να μείνει μακρυά μας!!!! :D
Υ.Γ3 μπορεί να εν κακία, αλλά αν ξαναδώ κανένα να κάμνει τζίνο που έκαμεν ο λεβέντης το πρωί, να έρτει δηλαδή να ρίξει που πάνω μας τα καλάμια του, τις ευχές μου για καλές ψαριές και καλό ψάρεμα να τις θεωρήσει δεδομένες! Και να μαλώσουμε τζιαι έτσι τσας, ας μεν παραξενευτεί, εξαρτάται που τη διάθεση της στιγμής (τη δική μου!) :evil: :evil: :evil:[/
ρε κοπελια σας ευχαριστω για την τελεια μερα εχτες.πρωτη φορα ψαρεψα σωστα σπιννινγ και χαρις στο φοιβο και τον αγγελο που ειναι τσιακοι επερασα τελεια.μπορει να μεν επειασαμε τιποτε αλλα η παρεα και τα τοπια που πηγαμε ηταν ολα τα λεφτα .σας ευχαριστω και για τα πραματα μου μου δειδαξετε γιατι ωσ τωρα με αλλον τροπο ψαρευα και αλλος ειναι ο σωστος.με λιγα λογια εγω εμαστιγονα μονο την θαλασσα που επειεννα.λοιπον οπως ειπε και ο μαριοςκ περιμενουμε σας την κυριακη για ενα εντος εδρας (φοιβο κανονισε ) ο αγγελος εν σιουρα που εν να ρτει και να περασουμε τελεια και ειμε 100% τις 100%σιουρος οτι εν να πιασουμε τα θηρια δακατω.ρε φοιβο εν το μεταξη ρε φιλε στειλε μου με πμ το κινητο σου να το εχω αγγελε και φοιβο σας ευχαριστο για ολα
φίλε Στάθη, χαρά μας! :)
Ήταν καλή παρέα και υπόσχομαι να το παλέψω για Κυριακή! Πρόσεξε τον Άγγελο,νομίζω παίζει καλύτερα εκτός έδρας! :D
τούτος καταφέρνει τζιαι φκάλει ψάρια στις πιο άγονες περιοχές, σκέψου τι μπορεί να κάμει στα μέρη σας! :D
Για μερικούς από τους τρόπους που είπαμε, είναι πράγματα τα οποία διαπιστώσαμε που την εμπειρία μας. Ελπίζουμε να δουλέψουν. Κάποια μέρα εννα μας λες και εσύ τις εμπειρίες σου να τις διασταυρώνουμε, μεν ανησυχείς! Και φυσικά...να μας μαθαίνεις!
το να μαστιγώνεις τη θάλασσα, εν ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις και να τα καταφέρεις μια μέρα :)
καλάμι που εν ψαρέφκει...ψάρι εν πιάνει! ;)
όσην παραπάνω ώρα περάσεις κοντά στη θάλασσα, τόσο πλουτίζεις σε γνώση εμπειρία και τελικά...ψάρια! :)

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

ξεκινησα κατα τις 2 να παω λιο σπιννινγ σημερα ως τις 6 που πιανω δουλεια.οπως επειεννα ετριπισε ο τροχος αλλασω τον και παω να τον σασω .οπως επειενα ρε κοπελια ετριπισε και ο αλλος αν ειναι δυνατοον .ευτιχος ειμουν καπως κοντα στο λαστιχαρι και ειρτε και κανονισαμε το.4 ωρα και ξεκινω και παω στη θαλλασσα κατεβενω και αρχιζω να συρνω.στην τριτη ριξια εκοπειν το καλαμιν οπος ταγγουρι που τι μεση εκοψε μου και το ψαρουι επειασα με τα νευρα και αρκεωα βλαστημιες εκεινου που με ειδεν το πρωι.και σας ερωτο τι πιθανοτητες εχουμε να πιαμεν και ψαρι.

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

α μανα μου ρε σταθη,εσυ θελεις εξορκισμο :evil:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

stathis 1821 wrote:ξεκινησα κατα τις 2 να παω λιο σπιννινγ σημερα ως τις 6 που πιανω δουλεια.οπως επειεννα ετριπισε ο τροχος αλλασω τον και παω να τον σασω .οπως επειενα ρε κοπελια ετριπισε και ο αλλος αν ειναι δυνατοον .ευτιχος ειμουν καπως κοντα στο λαστιχαρι και ειρτε και κανονισαμε το.4 ωρα και ξεκινω και παω στη θαλλασσα κατεβενω και αρχιζω να συρνω.στην τριτη ριξια εκοπειν το καλαμιν οπος ταγγουρι που τι μεση εκοψε μου και το ψαρουι επειασα με τα νευρα και αρκεωα βλαστημιες εκεινου που με ειδεν το πρωι.και σας ερωτο τι πιθανοτητες εχουμε να πιαμεν και ψαρι.
το ιδιο πιστευκω και εγω με τον σταθη εν εχει πιθανοτητες να πιασουμε ψαρι με τζινους ουλους που μας θωρουν καθε πρωι (ανθρωποι που δεν ειναι της οικογενειας) επια σημερα κατα τις 4 ,συρνω 2 φορες εσαντανοθηκαν ουλλα,περνουν παιζουν μου την πουρου σχιερετω τους τζε μετα μπλεκεται το ψαρουι ενιξερω πας τι εσαντανωθηκε αλλα εκοπηκε ...ενευριασα ,οπως ειπε και ο σταθης εξατιμαζα συνεχεια τζινους που με ειδαν :evil: :evil: :evil: :evil:

plenom'metatopsarem?

εν ούλλο το φόρουμ που πάει για εξορκισμό νομίζω!
Να προσθέσω στους καλούς μου φίλους ένα δικό μου σπασμένο οδηγό (έσπασε η πορσελάνη και πήρε το τεχνητό μέσα στη θάλασσα και καμιά τριανταριά μέτρα νήμα).
περαστικά μας ούλλους!
κανένας άλλος?!!!!

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

stathis 1821 wrote:ξεκινησα κατα τις 2 να παω λιο σπιννινγ σημερα ως τις 6 που πιανω δουλεια.οπως επειεννα ετριπισε ο τροχος αλλασω τον και παω να τον σασω .οπως επειενα ρε κοπελια ετριπισε και ο αλλος αν ειναι δυνατοον .ευτιχος ειμουν καπως κοντα στο λαστιχαρι και ειρτε και κανονισαμε το.4 ωρα και ξεκινω και παω στη θαλλασσα κατεβενω και αρχιζω να συρνω.στην τριτη ριξια εκοπειν το καλαμιν οπος ταγγουρι που τι μεση εκοψε μου και το ψαρουι επειασα με τα νευρα και αρκεωα βλαστημιες εκεινου που με ειδεν το πρωι.και σας ερωτο τι πιθανοτητες εχουμε να πιαμεν και ψαρι.
:lol: :lol: :lol: :lol:
εφιρες με ρε pelle, εν έχει έτσι πράμα :lol: :lol:
Στές σημειώσεις που πιάνουμε κάθε φορα που πάμε ψάρεμα πρέπει να γράφουμε και ποιος μας είδε πρώτοs το πρωί
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

:shock:
φίλε stathi τι να σου πώ :? το 2011 δεν σου έμπηκεν καλά
εμένα όποτε πάω ψάρεμα και δωρείμε ο γείτονας μου και λαλεί μου καλή ψαρία
οχί μόνο δεν πίανω ψάρι αλλά την άλλη φορά ο παρεας μου και εγώ έπεσαμε μέστο νερό (την ιστορία πως έπεσαμεν δεν την λάλω γιατί ενα γινούμε και ρεζίλι) :laughing-rolling:

και η μόνη λύση για το πρόβλημα μας είναι να γεμόνουμε σκόρτους και αματόπετρες :lol:
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

τι να πω ρε κοπελια επεια και εγωρασα ενα σορο αματοπτρεσ εγεμοσα το γιλεκο σκορτουσ και να παω και σημερα 8)

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

ρε νικολααρκακα να ζεισεις ρε φιλε και οτι επειθημεις στην ψαρευτικη σου καριεζα χρονια πολλα :dance: :clap:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

stathis 1821 wrote:ρε νικολααρκακα να ζεισεις ρε φιλε και οτι επειθημεις στην ψαρευτικη σου καριεζα χρονια πολλα :dance: :clap:
ευχαριστω ρε φιλε να'σε καλα

caveman

Post by caveman »

αχαχαχαχααα τωρά τες εδιάβασα τούντες κουβέντες ρε Στάθη, όντως έτσι ένει... η γρουσουζιά μετρά πολλά στο ψάρεμα... είναι να μεν σου ευχιθούν!!! Κάτι σαν τον Μητσ/κη ένα πράμα :lol: :lol: :lol:

Εμένα άμα με ρωτούν που ννα πάω, λαλώ τους ότι ννα πάω δουλειά ή σε κάνα παρέα μόνο τζαι μόνο για να μεν ακούσω τζιν την ευχήν... που έθελω να την γράψω διότι θα μας γρουσουζέψω ούλλους δαμέ, εγράφτηκεν ήδη αρκετές φορές στο φόρουμ όταν αρκέψαμεν τες ευχές για το νέο έτος... εν θέλω να επιβαρήνω κι άλλον την κατάσταση!!! :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

christos nic

Post by christos nic »

:lol: :lol:
Η αληθεια ειμαστε λαος που τα πιστευει αρκετα τουτα ολα περι τυχης-ατυχιας-ματιασμα κτλ τι να πω μπορει και να υσχειουν λιγο :) ..ειμαι βεβαιος πως ο καθε ενας μας εχει και μια τετοια κουβεντα να περιγραψει που του ετυχε και παραδεχτηκε πως κατι οντως κατι εν παει καλα :lol: !
εμενα κατι σχετικα προσφατο..περιμενα 2 εβδομαδες την μερα να ερτει που προγραμματισα το ψαρεμα μου..φορτωνω-φορτωνω το αυτοκινητο και μπαινω να ξεκινησω ουλο χαρα και ανακουφιση που θα πηγαινα τελικα..γυριζω τα κλειδια να ξεκινησω και δεν ξεκινα :o μονον σταρτερ(εν μου το ξανακαμε ετσι πραμα τοσο καιρο, τωρα ηβρε να χαλαση?)..ακουω θορυβο εξω που το αυτοκινητο και βλεπω ενα φορτηγακι της οδικης βοηθειας στον γειτονα μου να σταματα,ωραια λαλω χαρας την τυχη μου, κατεβαινει ο ανθρωπος βοηθα τον γειτονα με το αυτοκινητο του και μεχρι να βγω να του ζητησω βοηθεια θορω τον και βαλει πισινη και φευκει :o κυριε ελεησον λαλω πτου πτου και αλλα διαφορα,τον καπιλε μου.... :lol: :evil: :lol: ..πιανω τηλ την δικι μου οδικη βοηθεια και ερκετε σε 2 ωρες τρωει μου και 1 30ωρα δοκιμες να το ξεκινηση, τιποτε εν ξεκινα..φορτονωτα ουλα μες το αυτοκινητο του αρφου μου και ξεκινω με μια διαθεση φωτια :evil: λαλω μα που να παω τωρα ψαρεμα με ετσι εισαγωγη :roll: ??εν να παθω και τιποτε και να φταιω που επια κιολας..τελοσπαντον λαλο εν πιστευκω τιποτε επιεζα τον εαυτο μου να το ξεχασει..φτανω στην παραλια και σαν τα ετοιμαζα εσκευτουμουν το παλε και προσεχα κιολας που πατουσα :)
τελικα ολα φαινετε να εγιναν για το καλο μου και διαψευθηκαν και οι φοβοι μου γιατι ηταν επιτυχημενη η εξορμηση και εκαμεν μου και εντυπωση!!παλε καλα! :)

plenom'metatopsarem?

christos nic wrote::lol: :lol:
Η αληθεια ειμαστε λαος που τα πιστευει αρκετα τουτα ολα περι τυχης-ατυχιας-ματιασμα κτλ τι να πω μπορει και να υσχειουν λιγο :) ..ειμαι βεβαιος πως ο καθε ενας μας εχει και μια τετοια κουβεντα να περιγραψει που του ετυχε και παραδεχτηκε πως κατι οντως κατι εν παει καλα :lol: !
εμενα κατι σχετικα προσφατο..περιμενα 2 εβδομαδες την μερα να ερτει που προγραμματισα το ψαρεμα μου..φορτωνω-φορτωνω το αυτοκινητο και μπαινω να ξεκινησω ουλο χαρα και ανακουφιση που θα πηγαινα τελικα..γυριζω τα κλειδια να ξεκινησω και δεν ξεκινα :o μονον σταρτερ(εν μου το ξανακαμε ετσι πραμα τοσο καιρο, τωρα ηβρε να χαλαση?)..ακουω θορυβο εξω που το αυτοκινητο και βλεπω ενα φορτηγακι της οδικης βοηθειας στον γειτονα μου να σταματα,ωραια λαλω χαρας την τυχη μου, κατεβαινει ο ανθρωπος βοηθα τον γειτονα με το αυτοκινητο του και μεχρι να βγω να του ζητησω βοηθεια θορω τον και βαλει πισινη και φευκει :o κυριε ελεησον λαλω πτου πτου και αλλα διαφορα,τον καπιλε μου.... :lol: :evil: :lol: ..πιανω τηλ την δικι μου οδικη βοηθεια και ερκετε σε 2 ωρες τρωει μου και 1 30ωρα δοκιμες να το ξεκινηση, τιποτε εν ξεκινα..φορτονωτα ουλα μες το αυτοκινητο του αρφου μου και ξεκινω με μια διαθεση φωτια :evil: λαλω μα που να παω τωρα ψαρεμα με ετσι εισαγωγη :roll: ??εν να παθω και τιποτε και να φταιω που επια κιολας..τελοσπαντον λαλο εν πιστευκω τιποτε επιεζα τον εαυτο μου να το ξεχασει..φτανω στην παραλια και σαν τα ετοιμαζα εσκευτουμουν το παλε και προσεχα κιολας που πατουσα :)
τελικα ολα φαινετε να εγιναν για το καλο μου και διαψευθηκαν και οι φοβοι μου γιατι ηταν επιτυχημενη η εξορμηση και εκαμεν μου και εντυπωση!!παλε καλα! :)
να ξεκινήσω ιστορίες?!!! :D :D :D
εννα μας έβρει το 2012!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “SPINNING”