Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
- stathis 1821
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
μαριε φιλαρα μου εχο πολλυ υπομονη και επειμονη αλλα να πειγενεις 3 φορεσ την μερα για 3 μηνες και να πιανεις μαλλι νομιζο κατι κανο λαθος ρε φιλε δεν εξηγειτε διαφορετικα ειναι δυνατον ενα ψαρι να μην δοσει πανο εστο να τσιμπισει αρα κατι λαθος κανο στο τραβωιμα
Μια χαρά εν το τράβημα σου. Κάμε υπομονή. Η τεχνική κτίζεται σιγά σιγά. Τις παραπάνω φορές επίεννες δύσκολες ώρες και οι λίτσες που κυνηγάς τα μεσιμέρκα δεν είναι και το ποιο εύκολο ψάρι.stathis 1821 wrote:μαριε φιλαρα μου εχο πολλυ υπομονη και επειμονη αλλα να πειγενεις 3 φορεσ την μερα για 3 μηνες και να πιανεις μαλλι νομιζο κατι κανο λαθος ρε φιλε δεν εξηγειτε διαφορετικα ειναι δυνατον ενα ψαρι να μην δοσει πανο εστο να τσιμπισει αρα κατι λαθος κανο στο τραβωιμα
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
καλά ρε Στάθη, κι εσύ γιατί πάεις μονομιάς για λίτσες?!!! Όπως είπε κι ο Μάριος Κ , δοκίμασε κι άλλα ψάρια! Οι λίτσες είναι δύστροπες και δύσκολες!!!! Έχει ένα σωρό ψάρια να κηνυγήσεις με σπίννινγκ που το καθένα προσφέρει τη δική του ευχαρίστηση!!!!!!MariosK wrote:Μια χαρά εν το τράβημα σου. Κάμε υπομονή. Η τεχνική κτίζεται σιγά σιγά. Τις παραπάνω φορές επίεννες δύσκολες ώρες και οι λίτσες που κυνηγάς τα μεσιμέρκα δεν είναι και το ποιο εύκολο ψάρι.stathis 1821 wrote:μαριε φιλαρα μου εχο πολλυ υπομονη και επειμονη αλλα να πειγενεις 3 φορεσ την μερα για 3 μηνες και να πιανεις μαλλι νομιζο κατι κανο λαθος ρε φιλε δεν εξηγειτε διαφορετικα ειναι δυνατον ενα ψαρι να μην δοσει πανο εστο να τσιμπισει αρα κατι λαθος κανο στο τραβωιμα
Θα πιάσεις ψάρια έτσι και θα σου τονώσει και το ηθικό!
Και μετά...βλέπεις για λίτσες...
- stathis 1821
τι αλλα ψαρια ρεφιλε

- plenom'metatopsarem?
λούτσους, σούρους, βελονίδες, κηνυγούς, παλαμίδες, λαυράκια....stathis 1821 wrote:τι αλλα ψαρια ρεφιλε
- stathis 1821
με τις λιτσες λιγο ασχολιθηκα και δεν περειμενο απο την μια στιγμη στην αλλη να πιασω λιτσες απλα ρε φιλε δεν επειασα ουτε ψαρακι ακομα οσο και αν ασχολιθηκα και για σφιρνες(λουτσους ) και για σουρους και για παλαμιδες και για οτι διποτε αλλο ευκολο ψαρι δεν εχο παρει τιποτα ουτε τσιμπιμα.δεν ειναι το ψαρι για μενα για να το φαω διοτι απλα το ψαρι δεν το τροω ειμαι αλεργικος αλλα η μαχη και η ευχαριστηση του να παλεψο με ενα αξιολογο ψαρι και να το ευχαριστηθω.και οταν λεο αξιολογο ψαρι εννοω ας ειναι και του κιλου και μετα το αφηνω ελευθερο .γιαυτο ζητω την βοηθεια απο ατομα που μπορουν και θελουν να με βοηθεισουν.και δεν λεω φιλοι μου μεσω τον ποστ σας ολων ανεξερετως και σας ευχαριστω για αυτο εχω βοηθειθει αρκετα

- AggelosLRK
Το προβλημα σου ειναι ΕΝΑ! δεν εχεις βρει ακομα τον τοπο και την σωστη ΤΟΥ ωρα,εισαι απο παφο και ειναι ευκολο να βρεις τουλαχιστον 1 λουτσοτοπο.
Γυρεψε βραχωδη μερος με κοφτα νερα απο 2μ και πανω με βραχωδη βυθο η μεικτο.
Αν εβρεις τοπο που σου φατσαρει ξεκινας απο τις 4 τα ξημερωματα εως τις 8 το πρωι,δοκιμασε καμια 10αρια φορες πριν αποκλεισεις τον τοπο.
Επισης οπου πιο ησυχα τοσο το καλυτερο,ουτε αντεναρηδες ουτε βαρκες,τα μεγαλα ψαρια εχουν μαθει και τις μαρκες των καλαμιων που βλεπουν.
Αν εχεις μαζοχισμο να πηγαινεις παραλιακα απο τοσο νωρις τοτε το 1.5χιλ το λιγοτερο δεν το γλυτωνεις (κατα μηκος της ακτης)
Εχε στον νου σου την τροφικη αλυσιδα,δηλαδη αν εχει φυκιαδες θα εχει βοσκοψαρα που θα φερουν γονο που θα φερουν αρπακτικα και που θα φερουν τερατα.
Πιασε την αλυσιδα σιγα σιγα και σου ευχομαι να φτασεις στα ΤΕΡΑΤΑ!!μην απογοητευεσε εγω εχει 3 κυριακες που κυνηγω 1 παλιολαβρακι και μου φτυνει το τεχνητο στα παντελονια,1 χτυπημα ανα εξορμηση αλλα δεν του την χαριζω
Αν εβρεις τοπο που σου φατσαρει ξεκινας απο τις 4 τα ξημερωματα εως τις 8 το πρωι,δοκιμασε καμια 10αρια φορες πριν αποκλεισεις τον τοπο.
Επισης οπου πιο ησυχα τοσο το καλυτερο,ουτε αντεναρηδες ουτε βαρκες,τα μεγαλα ψαρια εχουν μαθει και τις μαρκες των καλαμιων που βλεπουν.
Αν εχεις μαζοχισμο να πηγαινεις παραλιακα απο τοσο νωρις τοτε το 1.5χιλ το λιγοτερο δεν το γλυτωνεις (κατα μηκος της ακτης)
Εχε στον νου σου την τροφικη αλυσιδα,δηλαδη αν εχει φυκιαδες θα εχει βοσκοψαρα που θα φερουν γονο που θα φερουν αρπακτικα και που θα φερουν τερατα.
Πιασε την αλυσιδα σιγα σιγα και σου ευχομαι να φτασεις στα ΤΕΡΑΤΑ!!μην απογοητευεσε εγω εχει 3 κυριακες που κυνηγω 1 παλιολαβρακι και μου φτυνει το τεχνητο στα παντελονια,1 χτυπημα ανα εξορμηση αλλα δεν του την χαριζω

- plenom'metatopsarem?
άρα φίλε Στάθη, έχεις πολλά να δεις να μάθεις να παρατηρήσεις πριν τολμήσεις καν α τα παρατήσεις! πρώτο μάθημα...αν ο Άγγελος παιδεύει (ή τον παιδεύει καλύτερα) ένα λαβράκι και πάει και ξαναπάει και ξαναπροσπαθεί...AggelosLRK wrote:Το προβλημα σου ειναι ΕΝΑ! δεν εχεις βρει ακομα τον τοπο και την σωστη ΤΟΥ ωρα,εισαι απο παφο και ειναι ευκολο να βρεις τουλαχιστον 1 λουτσοτοπο.
δοκιμές υπομονή κι επιμονή!

- AggelosLRK
σταθη αν ερχεσε λαρνακα χτυπα μου 1 τηλεφωνο 96-667952 να παμε μαζι,γιατι σε βλεπω οτι γουσταρεις πραγματικα
σημερα εφυα βουρητος απο το σπιτι να προλαβω το σουρουπο... αποτελεσμα ξεχασα την τσαντα με τα τεχνητα σπιτι
... Ευτυχως βρηκα ενα παλιο κουταλακι μεσα στο καπο και το εριχνα συνεχεια... κτυπημα και αστοχημα απο τον συνηθες πλεον 6κιλο 5κιλο υποπτο, εφυα επια σπιτι μετα απο μιση ωρα ψαρεματος

Esox Lucius
Πρόλαβα το σούρουπο, που την ατσαλοσύνη μου όμως έπεσα μές τη θάλασσα την ώρα που επήεννα να ρίξω δεύτερη φορά.
Εσυνέχισα κανένα 30 λεπτο πριν να γινώ παγοκολώνα, έιχα 2 άστοχα κτυπήματα σε ποπερ, έχασα και το πόπερ επειδή άνοιξε το snap.
Ύστερα εμφανίζεται ένας βαρκάρης, άρκεψεν έσυρνε δίκτυα 5 μέτρα μπροστά μου.
Έ, έκλεισα τα τζιαι έφυα... Αμαν εν σε θέλει, εν σε θέλει.
Ατε ρε Γρηγόρη, για να μεν νομίζεις ότι είσαι μόνος σου.

Εσυνέχισα κανένα 30 λεπτο πριν να γινώ παγοκολώνα, έιχα 2 άστοχα κτυπήματα σε ποπερ, έχασα και το πόπερ επειδή άνοιξε το snap.
Ύστερα εμφανίζεται ένας βαρκάρης, άρκεψεν έσυρνε δίκτυα 5 μέτρα μπροστά μου.
Έ, έκλεισα τα τζιαι έφυα... Αμαν εν σε θέλει, εν σε θέλει.

Ατε ρε Γρηγόρη, για να μεν νομίζεις ότι είσαι μόνος σου.

no whey no gain
εκρουσεν τις ασφαλειες μου και μενα καποιος γερος με τη βαρκα του πριν λλιες μερες.... να εχεις παντα στην τσαντα σου καμια 20ρια πολυαγκιστρα spare, αν σε ζωνουν με δυκτι να τους τα κορακας πανω στα δυκτια. και που θα του μπιχτει ο κατσοσχοιρος 2-3 φορες μες το χερι εννα σκευτει διπλα να ξανασυρει δυκτια στα ρηχα
Esox Lucius
Την επόμενη φορά θα τον καταγγειλω (εν η δεύτερη φορά που συμβαίνει στη σειρά).
Τον εναν λυπήθου τον, τον άλλον αντράπου τον, στο τέλος κοπελλούιν με τη γεναίκα μας εν θα κάμουμεν, λαλέι η παροιμία.
Αν δεν συνετιστεί, αφήνουμε τις ευγένειες και τις υποχωρήσεις κατά μέρος...
Τον εναν λυπήθου τον, τον άλλον αντράπου τον, στο τέλος κοπελλούιν με τη γεναίκα μας εν θα κάμουμεν, λαλέι η παροιμία.
Αν δεν συνετιστεί, αφήνουμε τις ευγένειες και τις υποχωρήσεις κατά μέρος...

no whey no gain
- AggelosLRK
βγηκε το μεροκαματο και σημερα