Άτε Γρεγκ περιμένουμε το τέρας.
το μόνο που θα σου πώ ΥΠΟΜΟΝΗstathis 1821 wrote:βαλτε μου καμιαν ευχη περκει πιασο εστο και ενα ψαρι ρε κοπελια
μα περκει να εισαι σπιτι ακομα!AggelosLRK wrote:μην με πορωνεις τωρα...![]()
![]()
την κυριακη θα της γυρεψω που θα εχει λιγο ταραμα η θαλασσα γιατι με λαντα δεν με παει καθολουGreg wrote:μα περκει να εισαι σπιτι ακομα!AggelosLRK wrote:μην με πορωνεις τωρα...![]()
![]()
Φιλε στάθη Υπομονή και επιμονη είναι ότι χρειάζεσαι..αν δεν τα έχεις και τα δυο παραπάνω δεν σε βλέπω να ασχολείσαι για πολύ ακόμα με το sportstathis 1821 wrote:ρε παιδια σας παρακαλω την βοηθεια σας κατι πρεπει να κανω λαθος εχεται κανενα σαιτ που να βοηθα λιγο να μαθο να σπινναρο .δεν καταλαβω τι στο καλο κανο λαθος .αγορασα τα καλυτερα λουρσ της σεβιλ γιουζουρι κρισταλ μινοουρ και πολλα αλλα που υποτηθετε ειναι τα καλυτερα και δεν περνο τσιμπια βοηθειστε με με ορισμενα τρικ σας ρε παιδια να μπορεσο να δο και εγω μια ασπρη μερα πος τα τραβατε τι κεινεισεις κανετε ολες οι αποψεις ειναι ευπροσδεκτες και αν καπιος θελει να με βοηθεισει και απο κοντα σας παρακαλο να το πραξει.ερχομαι οπουδιποτε ειμαι σε απογνοση