AggelosLRK wrote:Με τραυματισμενο χερι πετυχες τελεια τραυματισμενη πλευση και εχτυπησε!!![]()
caveman wrote:Πολλές ευχαριστίες στον Άγγελο, που μου έδωσε τον εξοπλισμό του να ψαρέψω... τζαι στον Σουλή που ανέλαβε να το φέρει έξω όταν του έδωσα το καλάμι προς το τέλος της μάχης όταν δεν άντεξα άλλο τον πόνο στον δεξί μου αγκώνα λόγο μόνιμου(πλέον) προβλήματος που έχω.
Τρία κιλά, catch & release
Εξοπλισμός:
καλάμι: major craft kg evolution 15-42gr
μηχανή: shimano biomaster SW 5000
νήμα: momoi Ryujin X8 PE#0.8
παράμαλλο : 0.28mm Seaguar FXR
δόλωμα: tide minnow slim 175
Πολύ ωραίο ψάρι δώσε μας και καμιά πληροφορία αν θέλεις δόλωμα -τεχνική- υλικά- καμια΄κουβέντα για την μάχη να δουλέψει και λίγο η φαντασίαSiliS wrote:Εξορμηση για κροκοδειλους το Σαββατοβραδο...δεν φωτογραφιζω πλεων αλλα ο αδελφοτεκνος στη φωτο εθελε να μπει στην ιστοσελιδα!
Μαλλον αναπαντεχο ηταν αφου ετσι στο τυχαιο ειχα ενα 40λεπτο μονος απο την φαμιλια...στην 6η ρικσια και με απλη σταθερη ανακτηση σκεφτομενος οτι σιγα να μεν κατσει κατι τωρα 20 λεπτα ψαρεμα...δυνατο γονατισμα και παλη που δεν θυμιζε σφυρνα...σκεττη αδρεναλινη!! Βαρος δεν γνωριζω αλλα σχετικα μεγαλη...admin wrote:Πολύ ωραίο ψάρι δώσε μας και καμιά πληροφορία αν θέλεις δόλωμα -τεχνική- υλικά- καμια΄κουβέντα για την μάχη να δουλέψει και λίγο η φαντασίαSiliS wrote:Εξορμηση για κροκοδειλους το Σαββατοβραδο...δεν φωτογραφιζω πλεων αλλα ο αδελφοτεκνος στη φωτο εθελε να μπει στην ιστοσελιδα!
Γεια σου Χαμπη! Τους κεφαλους σνομπαρω τους ρε φιλε τωρα...εδωκα προσοχη στο σπινcaveman wrote:![]()
![]()
τέλειος ο κροκόδειλος!! Μπράβο ρε φίλε διάς τους πας τα αφκιά ακόμα βλέπω! Με τους κέφαλους τί γίνεται? Φκάλεις ακόμα τζιν τα τέρατα?