Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Προχθες κανοντας σπιννιν για λιτσες παρολιγον να πιασω καλαμαρι,ακολουθουσε το ψαρακι αλλα τελευταια στιγμη αλλαξε γνωμη,μιλουμε για σχεδον μεσημερι αρα τα καλαμαρια κτυπουν και μερα,παλια επιασα καλαμαρια στην αγια ναπα μερα
- AggelosLRK
ειναι τα καλαμαρια λειζερ αυτα,σουπιοκαλαμαρα κοινως..τα βρισκεις ολοχρονα αποτι διαπιστωσα.
Ψεσινό spinning στο λιμάνι της πόλης για κανένα λάβρακα αλλά ακόμα να φανούν τα μεγάλα δυστυχώς...
Μόνο κάτι κοπάδια βελονίδες είσχε τζαι μικρά λαβράκια που ετζινιούσαν την αθερίνα.. Έπια ένα με απομίμηση αθερίνας τζαι μετά την φώτο επήε να συνεχίσει το τζινί του μαζί με τα άλλα...
Για να δούμε πότε θα φανούν τα μεγάλα μαζί με τα γοφάρκα...
Μόνο κάτι κοπάδια βελονίδες είσχε τζαι μικρά λαβράκια που ετζινιούσαν την αθερίνα.. Έπια ένα με απομίμηση αθερίνας τζαι μετά την φώτο επήε να συνεχίσει το τζινί του μαζί με τα άλλα...
Για να δούμε πότε θα φανούν τα μεγάλα μαζί με τα γοφάρκα...
- Attachments
-
- Photo0698.jpg (139.72 KiB) Viewed 6270 times
- sea-hunter
Μπράβο σου για το C&Rgiannis33 wrote: μετά την φώτο επήε να συνεχίσει το τζινί του μαζί με τα άλλα...

μετα απο 1μιση μηνα αψαριας επιασα μια λιτσα πριν λιγες μερες πανω σε minnow του φιλου μας του Τρυφωνα και το πρωι μου ξεψαρισε κατι αρκετα μεγαλο.. να κρυαδισει ακομα λιγο να φανει κανενα ψαρι αξιολογο διοτι δεν παει αλλο τουτη η κατασταση
Esox Lucius
pote enna me paris?Greg wrote:μετα απο 1μιση μηνα αψαριας επιασα μια λιτσα πριν λιγες μερες πανω σε minnow του φιλου μας του Τρυφωνα και το πρωι μου ξεψαρισε κατι αρκετα μεγαλο.. να κρυαδισει ακομα λιγο να φανει κανενα ψαρι αξιολογο διοτι δεν παει αλλο τουτη η κατασταση

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
ενομιζα δεν πας ψαρεματα... τωρα μολις γυαλωσουν οι δακκανομουτιεςTryfon wrote: pote enna me paris?
Esox Lucius
hehe ur misinformed!Greg wrote:ενομιζα δεν πας ψαρεματα... τωρα μολις γυαλωσουν οι δακκανομουτιεςTryfon wrote: pote enna me paris?

- AggelosLRK
ψες το δειλης επιασα την ιδια λιτσα 2 φορες (0.5κ) και η θερμοκρασια της θαλασσας δεν λεει να πεσει κατω απο τους 26 ακομα εδω.. 

Ενα πρωινο χθεσινο spinning
Οι ---ΟΥΤΣΟΙ αφιερωμενοι στο φιλο μου τον Τρυφωνακη
- Attachments
-
- Photo0110.jpg (125.25 KiB) Viewed 5885 times
thank you! εισαι πολυ ρομαντικος!legendguards wrote:Ενα πρωινο χθεσινο spinning

- AggelosLRK
7kili litsa fotografies argotera... oxi apo mena pantos 

-
Εγυαλώσαν οι π*****ες αλλά δεν μου εκάμαν την χάρη ... ο πρώτος απλά ακολουθούσε ενα minnow και ο δευτερος αμέσως μετά εκλότσησε ένα walker και εγινε καπνόςGreg wrote:τωρα μολις γυαλωσουν οι δακκανομουτιες
έπιασα 4 σούρους αρκετά μικρού μεγέθους ... και μια βελονίδα η οποία μετά απο ενα αντίναγμα επίσης έγινε καπνός
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια