Οπως εφευγα φοιβο απο τον παραλιακο η θαλασσα ειχε γινει λαδι,μου πηρε 5 λεπτα να αποφασισω για παραλια με λιτσες,ισιωσα και μετα απο 30 λεπτα μαστιγωματος ηρθε και εφυγε το τερας

ήρθε κι έφυγε?!!!AggelosLRK wrote:πρωινο session με τον φοιβο!
Οπως εφευγα φοιβο απο τον παραλιακο η θαλασσα ειχε γινει λαδι,μου πηρε 5 λεπτα να αποφασισω για παραλια με λιτσες,ισιωσα και μετα απο 30 λεπτα μαστιγωματος ηρθε και εφυγε το τερας
Παραγγειλα boca grip να τα ξεγελασω αχαχαplenom'metatopsarem? wrote:ήρθε κι έφυγε?!!!AggelosLRK wrote:πρωινο session με τον φοιβο!
Οπως εφευγα φοιβο απο τον παραλιακο η θαλασσα ειχε γινει λαδι,μου πηρε 5 λεπτα να αποφασισω για παραλια με λιτσες,ισιωσα και μετα απο 30 λεπτα μαστιγωματος ηρθε και εφυγε το τερας![]()
ομορφότατοι οι λούτσοι, έπρεπε να βάλεις και κάτι άλλο για μέτρο σύγκρισης να φαεί το μπόι κι η ομορφιά τους!
Ένα θα πω! Τιμή για το φόρουμ που ο Άγγελος είναι μέλος!![]()
κι ας μην κουβαλά μαζί του απόχη!!!!!!!!!![]()
![]()
χαχαχα!AggelosLRK wrote:Παραγγειλα boca grip να τα ξεγελασω αχαχαplenom'metatopsarem? wrote:ήρθε κι έφυγε?!!!AggelosLRK wrote:πρωινο session με τον φοιβο!
Οπως εφευγα φοιβο απο τον παραλιακο η θαλασσα ειχε γινει λαδι,μου πηρε 5 λεπτα να αποφασισω για παραλια με λιτσες,ισιωσα και μετα απο 30 λεπτα μαστιγωματος ηρθε και εφυγε το τερας![]()
ομορφότατοι οι λούτσοι, έπρεπε να βάλεις και κάτι άλλο για μέτρο σύγκρισης να φαεί το μπόι κι η ομορφιά τους!
Ένα θα πω! Τιμή για το φόρουμ που ο Άγγελος είναι μέλος!![]()
κι ας μην κουβαλά μαζί του απόχη!!!!!!!!!![]()
![]()
AggelosLRK wrote:αυτο το σ/β ξεκιναμε λαβρακολιτσο εξορμησεις,σταδιακα εως το τελος του δεκεμβρη,μπορω να πω οτι υστερα απο 3 χρονια ο κυκλος των εξερευνησεων στη λαρνακα ολοκληρωθηκεκαι καπου στα 30.000km
hdemetris wrote:Άγγελε κάτω τα χέρια από τις λίτσες μου![]()
Ωραίος![]()
Υποψιάζομαι την περιοχή
Μπράβο ρε Άγγελε!!!AggelosLRK wrote:AggelosLRK wrote:αυτο το σ/β ξεκιναμε λαβρακολιτσο εξορμησεις,σταδιακα εως το τελος του δεκεμβρη,μπορω να πω οτι υστερα απο 3 χρονια ο κυκλος των εξερευνησεων στη λαρνακα ολοκληρωθηκεκαι καπου στα 30.000km