PrEdAtΩR wrote:C&R wrote:
Εγώ πάντως ρε Cybasser έχω τις ανφιβολιες μου για το προηγούμενο ρεκόρ. Ίσως αυτό που βλέπουμε να είναι κατά πασα πιθανοτητα το μεγαλύτερο λαβράκι που πιάστηκε ever.
και εγω ετσι πιστευω , ενα ρεκορ 1000 χρονων που συζητηθηκε παρα πολυ και ελαχιστοι το πιστευουν.
Ρε παιδιά, με βάση ποιό σκεπτικό αμφισβειτείτε αυτό το ρεκόρ? Έχετε μελετήσει το θέμα? Έχετε διαβάσει τις συνεντεύξεις του (μακαρίτη) του George Perry? Έχετε δει τις φωτογραφίες του ψαριού που βρέθηκαν πρόσφατα στα αρχεία του Ταχυδρομικού Σταθμού της Helena, Georgia, όπου το ζύγισαν? Ποιοί είναι αυτοί που δεν το πιστεύουν? Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που ασχολούνται με τερατολάβρακους το πιστεύουν (εξαιρείται ο Bob Crupi). Πολλοί ερασιτέχνες ναι, το αμφισβητούν γιατί πάντα είναι ωραίες οι ιστορίες συνομωσίας, αλλά ότι στις 2 Ιουνίου του 1932 πιάστηκε ένας τεράστιος τερατολάβρακας στο oxbow Montgomery Lake, GA (που τώρα παρεπιπτόντως είναι βάλτος) δεν υπάρχει αμφιβολία. Ναι, ίσως οι τοτινές ζυγαριές να μην είχαν την ακρίβεια που έχουν οι σημερινές. Ίσως όντως να ήταν 22lb 2 oz

. Ίσως όμως και να ήταν 22 6oz

. Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να ξέρουμε με 100% ακρίβεια τι έγινε, γιατί ο George Perry σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1974, πάνω μάλιστα στην φάση που άρχισε να υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για το ψάρι του, με την εντυπωσιακή δημοτικότητα που αποκτούσε τότε το ψάρεμα του αυτοκράτορα.
Επειδή είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν γνωρίζουν καθόλου για το ιστορικό αυτό ψάρι, θα παραθέσω λίγο αργότερα την ιστορία του.... (πρέπει να ετοιμαστώ για δουλειά τώρα

)....