Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)
Re: Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)
MarieK τζαιγώ ρε φίλε, αν θα είμαι δαμέσα τζαι θα μπορώ, τουλάχιστον για μια μέρα θα πάω εθελοντής αλλά για 3 μέρες εν ξέρω αν θα αντέξω πάλε
Εγώ να διαγονιστώ δεν μπορώ... είδα τους που κοντά πέρσι, τζαι δεν έχω πιθανότητες λόγο φυσικής κατάστασης(πάχους) εν θα μπορώ με τπτ να ανταπεξέλθω σε τζίνον ούλλον το βούρος μες τους γκρεμμούς..... τζαι μετά να έχω τζαι αντοχή για "ψάρεμα ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΏΝ ΝΕΥΡΩΝ!!"

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εγώ σίγουρα για δύο αγώνες κοντά στην Λευκωσία (Λευκωσία και Λεμεσό) οπότε μαζί μπορεί να θεωρηθούμεν σαν ένα σίγουρος κρίτης για ούλλες τις μέρες.caveman wrote:MarieK τζαιγώ ρε φίλε, αν θα είμαι δαμέσα τζαι θα μπορώ, τουλάχιστον για μια μέρα θα πάω εθελοντής αλλά για 3 μέρες εν ξέρω αν θα αντέξω πάλεΕγώ να διαγονιστώ δεν μπορώ... είδα τους που κοντά πέρσι, τζαι δεν έχω πιθανότητες λόγο φυσικής κατάστασης(πάχους) εν θα μπορώ με τπτ να ανταπεξέλθω σε τζίνον ούλλον το βούρος μες τους γκρεμμούς..... τζαι μετά να έχω τζαι αντοχή για "ψάρεμα ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΏΝ ΝΕΥΡΩΝ!!"
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- (CyBasser)
Ευάνθη! Ξέρεις τις απόψεις μου! Ο πρώτος που ήθελε και συνεχίζει να θέλει να συμμετάσχει είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό είμαι εγώ. Γνωρίζεις ότι εδώ και δύο χρονια δεν συμμετέχω αλλά κάνω τον κριτή για το καλό των "μωρών" μας και μόνο - όπως και σύ. Αυθόρμητα συμμετείχα ήδη (με τον Predatwr) το 2006 με όλα όσα συνεπαγόταν τότε για μένα αυτό και δεν το μετάνιωσα. Ναι, όλοι όσοι είπαν να συμμετάσχουν σε επίπεδο γνώσεων, πείρας κλπ μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς όπως αυτούς του RBL, και ίσως κάποιοι να μπορούν να διακριθούν. Αν μου δοθεί άδεια από την δουλειά εγώ προσωπικά θα συμμετάσχω στον επόμενο. Αρκετό καιρό ήμουν "θεατής" στην δράση, καιρός είναι να κλείσω κάποιους "ανοικτούς λογαριασμούς"...EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε Cybasser...WELCOME BACK TO REALITY![]()
![]()
Η ιδεα ειναι να αρχισει κατι αφθορμητα, χωρις Συνδεσμους και επετειακες φανφαρες και μετα βλεπουμε.
Αφου καποια παιδια δικα μας νοιωθουν ετοιμοι (εγω παντως πιστευω σε αυτους) τοτε αξιζει να τους βοηθησουμε και να σταθουμε διπλα τους και ηθικα και οικονομικα.
Μακαρι να βρεξει να εχουμε νερο και τα αλλα θα τα κανονισουμε![]()
![]()
Αλλά το να ετοιμαστει ομάδα / ομάδες με σπόνσορες κλπ ναι, πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε τους συναισθηματισμούς και αυθορμητισμούς. Θέλει οργάνωση (δεν εννοώ απαραίτητα τον CFAA) και ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ και εδώ είναι που έχω τις όποιες αμφιβολίες μου για το αν είμαστε έτοιμοι. Φυσικά ο καιρός θα δείξει....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- (CyBasser)
Χαραλάμπη! Αν κάνεις σωστή προετοιμασία δεν χρειάζεται να βουράς όπως αυτούς. Ο φίλος σου ο "πέστροφας" και οι άλλοι την δεύτερη μέρα στην Ευρέτου εφκάλαν την σε ένα σημείο και είδες τα αποτελέσματα τους. Αυτοί που εκερδίσαν ήταν επίσης σχετικά ακίνητοι παρά τις απίστευτες σκαρφαλωτικές τους ικανότητες. Ο Sergei πριν ένα χρόνο μέ ένα μόνο σημείο με ελάχιστο περπάτημα στον Ασπρόκρεμμο εδιάλυσεν τους. Είναι απλώς συνδυασμός τεχνικής και ψυχολογίας. Εγώ πριν δύο χρόνια απέτυχα στον δεύτερο τομέαcaveman wrote:MarieK τζαιγώ ρε φίλε, αν θα είμαι δαμέσα τζαι θα μπορώ, τουλάχιστον για μια μέρα θα πάω εθελοντής αλλά για 3 μέρες εν ξέρω αν θα αντέξω πάλεΕγώ να διαγονιστώ δεν μπορώ... είδα τους που κοντά πέρσι, τζαι δεν έχω πιθανότητες λόγο φυσικής κατάστασης(πάχους) εν θα μπορώ με τπτ να ανταπεξέλθω σε τζίνον ούλλον το βούρος μες τους γκρεμμούς..... τζαι μετά να έχω τζαι αντοχή για "ψάρεμα ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΏΝ ΝΕΥΡΩΝ!!"

Φυσικά, και κριτής έχει τα ωραία του, ειδικά αν είσαι εκεί που έχει action - και είδες πόση γνώση μαζεμένη υπάρχει!

άρα γίναμε 4 τώρα
κλείσαμε 2 ομάδες
κλείσαμε 2 ομάδες
Ατε τσε αν τα κανονίσετε θα σας κανονισω φανελούς και καπελούθκια (Cyprus National Bass Fishing Team) 

Μπράβο ρε Cybasser έτσι σε θέλω. Έκοψες μας λείο τα πόδια μας με το πρώτο σου το post αλλα τώρα επανόρθωσες. Πάμε γερά για την νίκη!!(CyBasser) wrote:Ευάνθη! Ξέρεις τις απόψεις μου! Ο πρώτος που ήθελε και συνεχίζει να θέλει να συμμετάσχει είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό είμαι εγώ. Γνωρίζεις ότι εδώ και δύο χρονια δεν συμμετέχω αλλά κάνω τον κριτή για το καλό των "μωρών" μας και μόνο - όπως και σύ. Αυθόρμητα συμμετείχα ήδη (με τον Predatwr) το 2006 με όλα όσα συνεπαγόταν τότε για μένα αυτό και δεν το μετάνιωσα. Ναι, όλοι όσοι είπαν να συμμετάσχουν σε επίπεδο γνώσεων, πείρας κλπ μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς όπως αυτούς του RBL, και ίσως κάποιοι να μπορούν να διακριθούν. Αν μου δοθεί άδεια από την δουλειά εγώ προσωπικά θα συμμετάσχω στον επόμενο. Αρκετό καιρό ήμουν "θεατής" στην δράση, καιρός είναι να κλείσω κάποιους "ανοικτούς λογαριασμούς"...EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε Cybasser...WELCOME BACK TO REALITY![]()
![]()
Η ιδεα ειναι να αρχισει κατι αφθορμητα, χωρις Συνδεσμους και επετειακες φανφαρες και μετα βλεπουμε.
Αφου καποια παιδια δικα μας νοιωθουν ετοιμοι (εγω παντως πιστευω σε αυτους) τοτε αξιζει να τους βοηθησουμε και να σταθουμε διπλα τους και ηθικα και οικονομικα.
Μακαρι να βρεξει να εχουμε νερο και τα αλλα θα τα κανονισουμε![]()
![]()
Αλλά το να ετοιμαστει ομάδα / ομάδες με σπόνσορες κλπ ναι, πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε τους συναισθηματισμούς και αυθορμητισμούς. Θέλει οργάνωση (δεν εννοώ απαραίτητα τον CFAA) και ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ και εδώ είναι που έχω τις όποιες αμφιβολίες μου για το αν είμαστε έτοιμοι. Φυσικά ο καιρός θα δείξει....
Για την ομάδα σιφονουμε. Αυτό αναφέραμε και από την αρχή ότι χρειάζεται οργάνωση και το πιο σημαντικό sponsor. Μακάρι να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή στο μέλλον...
- (CyBasser)
Γιατί ρε σας έκοψα τα πόδκιαC&R wrote:Μπράβο ρε Cybasser έτσι σε θέλω. Έκοψες μας λείο τα πόδια μας με το πρώτο σου το post αλλα τώρα επανόρθωσες. Πάμε γερά για την νίκη!!
Για την ομάδα σιφονουμε. Αυτό αναφέραμε και από την αρχή ότι χρειάζεται οργάνωση και το πιο σημαντικό sponsor. Μακάρι να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή στο μέλλον...

Νομίζω ότι καταλάβατε τι εννοώ για σοβαρή ομάδα. Δεν είμαστε πιστεύω - τώρα - σε θέση να πούμε "έχουμε ομάδα και θα πάμε Ισπανία ή Ιταλία" κλπ. Αυτό δεν γίνεται απ'τη μια μέρα σην άλλη. Ναι, χρειάζεται οργάνωση και αφοσίωση. Αλλά αν στο ανοιξιάτικο τούρναμεντ του RBL έχουμε 4 ή 6 Κυπρίους να αγωνιστούν δεν με χαλάει καθόλου - ειδικά αν τα πάνε και καλά! Απλά, όσοι λέτε ότι είστε μέσα, αρχίστε να πυκνώνετε επισκέψεις σε Ευρέτου και Ασπρόκρεμμο....

- (CyBasser)
Άντεξε να "οργανωθούμε" ρε Άριστε και κάθε προσφορά είναι "welcome"!admin wrote:Ατε τσε αν τα κανονίσετε θα σας κανονισω φανελούς και καπελούθκια (Cyprus National Bass Fishing Team)

μπράβο rolando !!! έτσι σε θέλω
δείξε στα ροσσουδια τι σημαίνει πραγματικό bass fishing!!!!
δείξε στα ροσσουδια τι σημαίνει πραγματικό bass fishing!!!!
- (CyBasser)
Eπέστρεψα ρε Greg, επέστρεψα! Επέρασα πόμπα κι ας μην είχε ψάρεμα στο νερό (Greg wrote:Καλωςορισες φιλε Cybasser πισω στην νησο μας. Επερασες καλα? Ποδα μονο μιζερια επικρατει..
Μα για πια logistics ktl ιστοριες λεεις? Εμεις μιλουμε να παμε να λαβουμε μερος στο τουρνουα που γινεται εδωμεσα, οπως ελαβες και εσυ παλλια με τον Predator.. Ετω απλα θα ειμαστε παραπανω κοσμος. Μονο φιλε ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ!!! Μην περιπλεκουμε τα πραγματα

- (CyBasser)
PrEdAtΩR wrote:μπράβο rolando !!! έτσι σε θέλω]
Εμένα έτσι με θέλεις ρε? Εγώ έχει δυό χρόνια που θέλω εσένα να δω να ξανα-συμμετέχεις! Άτε ρε, κάμε το φέτος τζαι κανεί δικαιολογίες! Άλλωστε και εσύ άφηκες ανοικτούς λογαριασμούς. Εγώ εν εσυμμετείχα τζαι έτρωα που πάνω μου για χάρη των "μωρών"????

Εν στα λαβράκια που εννα δείξω!PrEdAtΩR wrote:δείξε στα ροσσουδια τι σημαίνει πραγματικό bass fishing!!!!

(CyBasser) wrote:PrEdAtΩR wrote:μπράβο rolando !!! έτσι σε θέλω]
Εμένα έτσι με θέλεις ρε? Εγώ έχει δυό χρόνια που θέλω εσένα να δω να ξανα-συμμετέχεις! Άτε ρε, κάμε το φέτος τζαι κανεί δικαιολογίες! Άλλωστε και εσύ άφηκες ανοικτούς λογαριασμούς. Εγώ εν εσυμμετείχα τζαι έτρωα που πάνω μου για χάρη των "μωρών"????![]()
Αλλά επειδή δαμαί που ήρταμε πιον με τα νερά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, τώρα θα πάω κι ο Θεός βοηθός!
![]()
![]()
Εν στα λαβράκια που εννα δείξω!PrEdAtΩR wrote:δείξε στα ροσσουδια τι σημαίνει πραγματικό bass fishing!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι λογαριασμοί οι ανοικτοί είναι με τους ρώσους , μεν τα αλλασεις τώρα

εγώ τώρα ασχολούμαι με αλλα πράματα ... πολύ πιο μεγάλα

by the way ...
μα σαν να είναι εγώ που έδωσα την ιδέα για το επόμενο team competition?
όταν υπάρχει νερό , τότε θα λάβω μέρος
- (CyBasser)
Καλά, και με ένα δυό απ' αυτούς...PrEdAtΩR wrote:οι λογαριασμοί οι ανοικτοί είναι με τους ρώσους , μεν τα αλλασεις τώρα![]()
![]()
![]()
Τα οποία όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΘΕΪΚΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΑ MEΓAΛOΣTOMA ΛΑΒΡΑΚΙΑ! Σαν το λαυράκι τίποτα άλλο δεν υπάρχειPrEdAtΩR wrote:εγώ τώρα ασχολούμαι με αλλα πράματα ... πολύ πιο μεγάλα![]()
![]()
![]()

Καλά ρε, η ιδέα για Team Competition προϋπήρξε αυτού του φόρουμ! Άλλωστε κάθε χρόνο εμείς οι δυό συζητούμε το θέμα.... Αλλά το "δεν έχει νερό" δεν στέκει φίλε! Αν τα φράγματα (Ευρέτου και Άσπρο) είναι όπως τώρα, την άνοιξη (μην σου πω πιο σύντομα) δεν θα συμμετάσχεις πάλι? Όϊ να κλωθογυρίζεις ρε!PrEdAtΩR wrote:by the way ...
μα σαν να είναι εγώ που έδωσα την ιδέα για το επόμενο team competition?
όταν υπάρχει νερό , τότε θα λάβω μέρος

Επεία είδα την Γερμασόγεια...... όπως εν η κατάσταση, σε λίγα χρόνια θορώ μας να διοργανόνουμαι τζαι
"CYPRUS NILE PERCH LEAGE" ...σε συνεργασία τζαι με τον Αουάντ να κάμουμε τζαι διαγονισμό 

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==