Α ναι, επιασα και ενα Howie Glatter Single Red Beam 2"/1.25" Laser Collimator - 635nmEVANTHIS LOIZOU wrote:Ατε ρε Ρολανδο![]()
Πε την αληθκεια τζιαι εν τζαι ννα σε αμμαθκιασει κανενας![]()
Ιμιshιμου νερον τζιαι στοκκινγκ

Α ναι, επιασα και ενα Howie Glatter Single Red Beam 2"/1.25" Laser Collimator - 635nmEVANTHIS LOIZOU wrote:Ατε ρε Ρολανδο![]()
Ιμιshιμου νερον τζιαι στοκκινγκ
Φίλε με το να βλέπεις τα άστρα δεν πιάνεις ψάρια εκτός φυσικά αν μιλάς με τον Θεό όπως τον KVD(CyBasser) wrote:Α ναι, επιασα και ενα Howie Glatter Single Red Beam 2"/1.25" Laser Collimator - 635nmEVANTHIS LOIZOU wrote:Ατε ρε Ρολανδο![]()
Ιμιshιμου νερον τζιαι στοκκινγκ![]()
![]()
Μπράβο ρε! Τα Chain Pickerel εν ένα πανέμορφο είδος μικρού Pike... σείρε καμιά φώτο στο τόπικ "Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα" να δούμε να στανιάρουμε!!kostas728 wrote:...και 4 Chain pickerel( μικρά pike??) Greg η shimano Ci4 είναι πολύ καλή επιλογή έχω την 2500 και είναι τέλεια!!![]()
Aτε ρε Λάζαρε. Τηλεφώνα μου αν έχεις χρόνο το δείλις, εννα κινηθώ κατά μεριές σου....psarakas wrote:Πέτρο Λευκωσία εν αξίζει. πήγαινε νότια νοτιοδυτικα
Διπόταμος κ Καλαβασός, κυρίως μικρά κομμάτια. Όπως σου είπαν και οι άλλοι έχει action στην Λεμεσό και Πάφο...fISHANDCHIPS wrote:Αύριο θα πάω για εξόρμηση ... Πέτε μου αν εχετε την καλοσυνη, τα 2 πιο HOT φράγματα των τελευταίων ημερών επαρχίας Λευκωσίας και Λαρνακας