ΖΙΜΠΑΠΟΥΕ......... μεταναστες

Προτιμώ Νότιο Αφρική, είναι πιο ασφαλισμένη τώρα από την Ζιμπάπουε, αλλά και ΗΠΑ ή Ιταλία δεν θα με χάλαγε...EVANTHIS LOIZOU wrote:Μια ειναι τελικα η λυση![]()
![]()
ΖΙΜΠΑΠΟΥΕ......... μεταναστες![]()
Greg wrote:Το 'κυπριακο' ρεκορ, οπως ειπα και παλλια..ή εψηθηκεν νυχτα σε καπια που τες 'σχαρες' που βρησκεις χαμε στους φρακτες, ή εννα ξεράνει σε 1-2 μηνες στον ηλιο μας..
Αφορμη να ασχοληθουμε με αλλα αρπακτικα, οπως τα greenhouse, queens ktl ..γιαυτο ψηφιζω να παμεν ιταλια που εχει απο ολα
Grafw Greeklish giati exafanastikan ta ellinika pou auto to computer tis douleias (bassman! Kame tipoteGreg wrote:Το 'κυπριακο' ρεκορ, οπως ειπα και παλλια..ή εψηθηκεν νυχτα σε καπια που τες 'σχαρες' που βρησκεις χαμε στους φρακτες, ή εννα ξεράνει σε 1-2 μηνες στον ηλιο μας..
Αφορμη να ασχοληθουμε με αλλα αρπακτικα, οπως τα greenhouse..γιαυτο ψηφιζω να παμεν ιταλια που εχει απο ολα
Συνεχίζω να ψηφίζω ΗΠΑ... Θα μου στέλλετε κάρτες που την Ιταλία (άκουσα ότι η Σαρδηνία εν πολλά γερή για θάλασσα)...PrEdAtΩR wrote:ιταλία πελλε μου
να βλέπουμε την μάπα μας, να πιάνουμε τα greenhouses μας , τα queens μας , και μέσα μέσα και κανένα μεγαλόστομο
LOL
ALORA
Φιλέ τωρά που εγινίκαμεν θκιο κάτι μπορεί να γίνειbassman wrote:Είναι ωραία να κάνεις όνειρα. Όταν προσγειωθείτε δοκιμάστε κανένα Κούρη, Ασπρόκρεμμο, ή Ευρέτου πρίν να τα εξαφανίσουν και αυτά.![]()
Εγώ πάντως θα μείνω Κύπρο και θα παρακαλώ να βρέξει (και να απολύσουν όλους τους υπαλλήλους και διευθυντές των τμ. Αλιείας και Υδάτων!!!!!).
Δακκανομούττας, Dolphin Fish, Dorado... Θαλασσινό όνειρο (άπιαστο για μένα - ακόμη)... Πότε φεύκουμε?EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε C&R... Welcome Back![]()
![]()
Πραγματι η Μαλτα ειναι ΚΑΛΟΣ τοπος για ψαρεμα. Κυριως για τον Δακκαννομουττα.
Εβαλες μου ιδεες τωρα![]()
![]()
Μα έτσι μισταρκούς τι να τους κάμουν?EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε BASSMAN![]()
Αυτους τους κυριους στο Τ.Α. και στο Τ.Α.Υ δεν πρεπει να τους απολυσουν![]()
![]()
Απλα, μετα την επερχομενη λυση του Κυπριακου, νεοι Διευθυντες θα ειναι Τ.Κ. και καλο θα ηταν αυτοι οι "δικοι μας" να μεινουν "μισταρκοι" τους. Μονο για τετοια κανουν![]()
![]()