ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.... το πιο συμαντικό ΔΕΝ το έμαθες και πολύ πιθανόν να μην το σκεύτικες καν (δεν πρόκειτε να πω πιο είναι φυσικά(CyBasser) wrote: Δεν είναι έτσι Χαραλάμπη μου, αλλά δεν πειράζει. Δεν θα επιμείνω στο θέμα. Απλά να σε θυμίσω ότι στην ηλικία σου ήμουν όπως εσύ τωρά. Έκανα πολλά και προσπαθούσα να μάθω τα πάντα. Το livebait Χαραλάμπη μου δεν το επινόησα. Το έμαθα διαβάζοντας μάστρους στην χρήση της τεχνικής στες τούρνες και στες λουτσιόπερκες. Είδα τις διαφορές που είχαν από χώρα σε χώρα. Είδα την διαφορά που έκαναν οι διάφορες αρματωσιές, είδα την διαφορά που έκανε το αγκίστρωμα του δολώματος, και μου έμαθε πως να βρίσκω τις σωστές περιοχές νκαι να εντοπίζω το δικό μου θήραμα. Ξέρω ότι στα δυό χρόνια που γνωριζόμαστε καλά δεν με έχεις ακούσει να μιλώ για αυτή την φάση της ζωής μου (1995-2002). Είναι αλήθεια ότι δεν ασχολούμαι πιά. Για τον ίδιο λόγο που δεν ασχολούμαι με πολλές άλλες τεχνικές. Σε εμένα, σαν άτομο ΔΕΝ μου προσφέρει την ίδια χαρά και αγωνία που μου προσφέρει η χρήση ψεύτικου. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν "εμβάθυνα", ούτε ότι "ψευτοκατέχω", και φυσικά δεν σημαίνει επίσης ότι είμαι "μάστρος". Κάποτε το προτιμούσα, τώρα όμως εάν έχω την επιλογή, ναι θα προτιμήσω το ψεύτικο, ειδικά για τον αυτοκράτορα. Και ότι και να μου πεις, έχει την τέχνη του και την μαεστρία του το να δώσεις ΖΩΗ σε ένα άψυχο πλαστικό.... Άντε ρε, πάμε παρακάτω φίλε και ο καθένας μας έχει τις απόψεις του για την κάθε τεχνική![]()
![]()

Το συγκεκριμένο που σου διέφιγε είναι το Α και το Ω στο ψάρεμα με ζωντανό, είναι αυτό που το κάμμει 1000000000000000000000000 φορές πιο ενδιαφέρων, ΑΓΩΝΙΌΔΕΣ και σιναρπαστικό από το ψάρεμα με ψεύτικο...
Είμαι σχεδόν σίγουρος, πως άμα κάτσεις να το σκευτείς τωρά που σου έδοσα το έναυσμα... σίγουρα θα βρεις το βασικό στοιχείο που σου διέφευγε τόσα χρόνια

Any way... αυτά εντελώς πληροφοριακά για να μην υποτιμάτε (δεν μιλώ για σένα) και το ρεκόρ... αν πιανόταν με ψεύτικο θα γεινόταν χαμός με χίλιες-δυο ερωτίσεις, μπράβο και μλκιες, και τι καλάμι, τι το ένα τι το άλλο κτλ κλτ κτλ δαμέ κόμα λλίο ούτε το όνομα του ανθρώπου χαζίρι να μεν ακουστεί τζαι γιατί? Επειδί επιάστηκε με ζωντανό....