Pre-spawn Bass fishing
Re: Pre-spawn Bass fishing
Λογικα εν παράνομα για τους φράκτες μας αφού το μέγιστο που δικαιούμαστε είναι 2 πραγγαρόλες per lure
catch and release
Γιατί να γίνουν μπάν?λέμε τωρα...
κ. Ευανθη δεν εχουν καλο αποτέλεσμα?
εγω νομίζω οτι το κονσεπτ πρεπει δουλεύει αν και δεν τα δοκίμασα
κ. Ευανθη δεν εχουν καλο αποτέλεσμα?
εγω νομίζω οτι το κονσεπτ πρεπει δουλεύει αν και δεν τα δοκίμασα
-
Τα Multiple Presentations δουλευουν πανω στην ιδεα του κοπαδιου απο μικροψαρα τα οποια προσπαθουν να ξεφυγουν απο ενα μικρο αρπακτικο. Το μεγαλο αρπακτικο που κυνηγαμε εμεις, τσαντιζεται και παει και κτυπα το μικρο αρπακτικο στο οποιο εχουμε βαλει ενα αγγιστρι.
Το να βαζουμε πολλα αγγιστρια, ΝΟΜΙΖΩ και ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειναι αντιαθλητικο (unfare).
Γνωμη μου
Το να βαζουμε πολλα αγγιστρια, ΝΟΜΙΖΩ και ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειναι αντιαθλητικο (unfare).
Γνωμη μου
Συμφωνω.στην αμερική δηλαδή στο κκομπετιτιβ τουρναμεντ κλπ δεν επιτρεποντε?
http://www.bassmaster.com/tips/alabama- ... etter-know
Θα το απαγορεύσουμε στα δικά μας τα tournaments
Θα το απαγορεύσουμε στα δικά μας τα tournaments

-
Φιλε Γιαννη
Καλη σου μερα
Νομιζω οτι αυτο θα πρεπει να κανουμε, εστω και κατι σαν ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ μεταξυ μας.

Νομιζω οτι αυτο θα πρεπει να κανουμε, εστω και κατι σαν ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ μεταξυ μας.
Εγώ μέσα , σιφονο απόλυταEVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε ΓιαννηΚαλη σου μερα
![]()
Αν το παρεται ετσι θα πρεπει να γινουν ''μπαν'' και αλλα rigs!( με 2 αγγιστρια)
Life is a game....Fishing is serious!
- (CyBasser)
Εγώ δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι τα umbrella rigs είναι τοοοοοόσο δολοφονικά. Ναι, θα δουλέψουν σίγουρα στις φάσεις που τα λαβράκια (ειδικά αυτά από κιλό και ΚΑΤΩ) κυνηγούν μαζικά, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο αποτελεσματικά μακροπρόθεσμα. Στα tournament circuits στις ΗΠΑ έκανε λίγο φασαρία, κυρίως χάρις στις επιτυχίες που έδωσε σε κάποιους που το ρίσκαραν, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το <κάτι> που θα κάνει το μπαμ. Μάλλον πρόκειται για fad που σε δυό τρία χρόνια θα κοπάσει (όπως τα chatterbaits που ναι, είναι επιτυχεμένα αλλά τώρα λίγοι μιλούν πια γι'αυτά). Ας μην ξεχνάμε ότι σε highly-pressured waters ήταν κάτι διαφορετικό, γι'αυτό δούλεψαν...
Τώρα, αν είναι ηθικό...
Το ότι έχουν πολλά αγκίστρια ίσως το κάνει κάπως παράνομο, αλλά αν θυμάμαι καλά ο νόμος λέει "εξαιρούνται τα τεχνητά δολώματα με πέραν του ενός αγκιστριού". Το να ξεγελάσεις τον λάβρακα είτε με μια τέλεια απομίμηση ψαριού, είτε με ένα συνοθέλεμα μετάλλου και πλαστικού (πχ spinnerbait), είτε με μια εντυπωσιακή απομίμηση ενός μικρού κοπαδιού ψαριών παραμένει το ίδιο... Ξεγέλασμα με απομίμηση! Άλλωστε, από χρόνια έχουμε τα quad-blade spinnerbaits που μιμούνται κοπαδάκι από μικρόψαρα...
Τώρα, αν είναι ηθικό...

- Attachments
-
- YYBR-044-1.jpg (35.87 KiB) Viewed 8087 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Συμφωνω απολυτα Ρολανδο!!!
Sent from my HTC Hero using Tapatalk
Sent from my HTC Hero using Tapatalk
Εγώ πάντως εν θα το αγόραζα anyway. Δεν κάμνει που ακτή έτσι δόλωμα.
καταρχή καλή χρονια σε όλους!!!! Sτο New jersay δεν επιτρέπεται η χρήση του σε tournaments προσωπικά δεν θα το αγόραζα γιατί πιστεύω ότι είναι ανήθικο και δεύτερο δεν πιστεύω ότι θα απόδοση τόσο καλά όσο αλλα Lures
!!!

SOUTH JERSAY REEL BURNERS! www.sjrb-online.com/
Γιατι ανηθικο??kostas728 wrote: δεν θα το αγόραζα γιατί πιστεύω ότι είναι ανήθικο
Life is a game....Fishing is serious!
Εν σαν να κάμνεις TROLLING!!!!
Αφού τραβάς 7 δολώματα μαζί
Ήντα σκεύτου να πιάσεις τζιαι ένα τετραπλό καλάμι(μια πατέντα Ιαπονέζικη που είδα στο youtube) τζιαι να βάλεις 4 alabama rigs πάνω.... θα γίνουν 28 δολώματα

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==