kostas728 wrote:CyBasser σε ευχαριστώ !! μένω στο νέο jersay South!!Εδώ τα small mouth γίνονται ανάλογος μεγάλα το record του state είναι 10 λίβρες αλλα πιστεύω ότι υπάρχουν και ποιο μεγάλα!! ήδη αγόρασα δολώματα για την άνοιξη γιατί θα επιστρέψω κύπρο τον μάιο προσπαθώ να κάνω όσο ποιο πολλές εξορμήσεις γίνετε αλλα οι καιρικές συνθήκες εν μου το επιτρέπουν

προς το παρόν

!! η βάρκα μου είναι bass tracker 2006 17 πόδια και η μηχανή είναι mercury 25Hp βαλβίδα!!! ευελπιστώ ρε φιλε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στη κύπρο δεν είδα τι γίνετε στα φράγματα αλλα φαντάζουμε !!! gt στην θάλασσα είναι τραγική η κατάσταση!! καλαμια αυτά που χρησιμοποιώ συχνά είναι STCROIX "legand" και mixanoua την Shimano "strατιc" ci4 , STCROIX AVID (casting) me mixanoua Quantum KVD sighnature reel( Baitcasting)
Skeet and Reasee micro guides casting rod kai mixanoua Skeet and reasee(baitcasting) kai ena Gloomis swimbait series me mixani okuma trio
Κώστα, αν σου πώ ότι σε ζηλεύω θα είμαι ψεύτης. Σπάζω που την ζήλεια μου! Αλλά, υπάρχει πιθανότητα να είμαι NJ κοντά στις 20 Απριλίου. Τέλεια εποχή για bass εκεί! Έχει χώρο η βάρκα?
Μου έχει αρέσει ο εξοπλισμός σου! Και εγώ στηρίζομαι σε St Qroix kai Lamiglas rods και Abu Garcia Revo STX μηχανές για καθημερινή χρήση. Για τις εξειδικευμένες μου εξορμήσεις όμως το εργαλείο είναι το G. Loomis Swimbait Rod 956 7'11" Heavy με Daiwa Luna! Ta G.Loomis απλά ανήκουν σε άλλη διάσταση.
Λοιπόν, φέρε ότι έχεις μαζί σου, όλα θα έχουν τις εφαρμογές τους εδώ! Όπως σου εί[πε ο Ευάνθης, τείνουμε να χρησιμοποιούμε καλάμια "salmon/steelhead' απλά επειδή βολεύει λίγο το μεγαλύτερο τους μήκος από την όχθη, αλλά και τα bass rods mια χαρά δουλεύουν. Ειδικά για baitcasting που το μήκος της βολής δεν εξαρτάται από το καλάμι είναι μια χαρά!
Όπως θα αντελήφθηκες, χαιρόμαστε που ακόμη ένα με πείρα στο λαβράκι άτομο θα προστεθεί στην παρέα. Έλα με το καλό και θα δεις αν αξίζει το νησί μας! Όπως σε ρώτησε και ο Μάριος, που θα μένεις?
ΥΓ: Να και η βάρκα του Κώστα....