Bass fishing απορίες!!!!!!

MariosK

Re: Bass fishing απορίες!!!!!!

Post by MariosK »

kostas728 wrote:
admin wrote:ίπεν ο άνθρωπος να έρτει τσαι ενιώσετε ούλοι απειλή :lol: :lol: Φίλε έλλα δαμέσα τσαι εν σχιλιάαααες τα largemouth τρίκιλα-τετράκιλα-πεντάκιλα τέεεερατα. Φέρε και τον εξοπλισμό σου γιατί δακάτω έν έχουμε αρκετά δυνατά καλάμια να τα φκάλουμε :)
"πεντακιλα"!!!! wow! :dance: :clap: !!
:lol: :lol: :lol:

Κώστα έλα με το καλό τζε όπως είπες τζε συ σαν την Κύπρο εν έχει τζες ας μεν έχουμε bass boats :). Σε ποια πόλη θα μένεις στην Κύπρο?

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

kostas728 wrote:CyBasser σε ευχαριστώ !! μένω στο νέο jersay South!!Εδώ τα small mouth γίνονται ανάλογος μεγάλα το record του state είναι 10 λίβρες αλλα πιστεύω ότι υπάρχουν και ποιο μεγάλα!! ήδη αγόρασα δολώματα για την άνοιξη γιατί θα επιστρέψω κύπρο τον μάιο προσπαθώ να κάνω όσο ποιο πολλές εξορμήσεις γίνετε αλλα οι καιρικές συνθήκες εν μου το επιτρέπουν :( προς το παρόν :wink: !! η βάρκα μου είναι bass tracker 2006 17 πόδια και η μηχανή είναι mercury 25Hp βαλβίδα!!! ευελπιστώ ρε φιλε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στη κύπρο δεν είδα τι γίνετε στα φράγματα αλλα φαντάζουμε !!! gt στην θάλασσα είναι τραγική η κατάσταση!! καλαμια αυτά που χρησιμοποιώ συχνά είναι STCROIX "legand" και mixanoua την Shimano "strατιc" ci4 , STCROIX AVID (casting) me mixanoua Quantum KVD sighnature reel( Baitcasting)
Skeet and Reasee micro guides casting rod kai mixanoua Skeet and reasee(baitcasting) kai ena Gloomis swimbait series me mixani okuma trio
Κώστα, αν σου πώ ότι σε ζηλεύω θα είμαι ψεύτης. Σπάζω που την ζήλεια μου! Αλλά, υπάρχει πιθανότητα να είμαι NJ κοντά στις 20 Απριλίου. Τέλεια εποχή για bass εκεί! Έχει χώρο η βάρκα?

Μου έχει αρέσει ο εξοπλισμός σου! Και εγώ στηρίζομαι σε St Qroix kai Lamiglas rods και Abu Garcia Revo STX μηχανές για καθημερινή χρήση. Για τις εξειδικευμένες μου εξορμήσεις όμως το εργαλείο είναι το G. Loomis Swimbait Rod 956 7'11" Heavy με Daiwa Luna! Ta G.Loomis απλά ανήκουν σε άλλη διάσταση.

Λοιπόν, φέρε ότι έχεις μαζί σου, όλα θα έχουν τις εφαρμογές τους εδώ! Όπως σου εί[πε ο Ευάνθης, τείνουμε να χρησιμοποιούμε καλάμια "salmon/steelhead' απλά επειδή βολεύει λίγο το μεγαλύτερο τους μήκος από την όχθη, αλλά και τα bass rods mια χαρά δουλεύουν. Ειδικά για baitcasting που το μήκος της βολής δεν εξαρτάται από το καλάμι είναι μια χαρά!

Όπως θα αντελήφθηκες, χαιρόμαστε που ακόμη ένα με πείρα στο λαβράκι άτομο θα προστεθεί στην παρέα. Έλα με το καλό και θα δεις αν αξίζει το νησί μας! Όπως σε ρώτησε και ο Μάριος, που θα μένεις?

ΥΓ: Να και η βάρκα του Κώστα....
Attachments
btr.jpg
btr.jpg (51.68 KiB) Viewed 6261 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

kostas728

Post by kostas728 »

(CyBasser) wrote:
kostas728 wrote:CyBasser σε ευχαριστώ !! μένω στο νέο jersay South!!Εδώ τα small mouth γίνονται ανάλογος μεγάλα το record του state είναι 10 λίβρες αλλα πιστεύω ότι υπάρχουν και ποιο μεγάλα!! ήδη αγόρασα δολώματα για την άνοιξη γιατί θα επιστρέψω κύπρο τον μάιο προσπαθώ να κάνω όσο ποιο πολλές εξορμήσεις γίνετε αλλα οι καιρικές συνθήκες εν μου το επιτρέπουν :( προς το παρόν :wink: !! η βάρκα μου είναι bass tracker 2006 17 πόδια και η μηχανή είναι mercury 25Hp βαλβίδα!!! ευελπιστώ ρε φιλε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στη κύπρο δεν είδα τι γίνετε στα φράγματα αλλα φαντάζουμε !!! gt στην θάλασσα είναι τραγική η κατάσταση!! καλαμια αυτά που χρησιμοποιώ συχνά είναι STCROIX "legand" και mixanoua την Shimano "strατιc" ci4 , STCROIX AVID (casting) me mixanoua Quantum KVD sighnature reel( Baitcasting)
Skeet and Reasee micro guides casting rod kai mixanoua Skeet and reasee(baitcasting) kai ena Gloomis swimbait series me mixani okuma trio
Κώστα, αν σου πώ ότι σε ζηλεύω θα είμαι ψεύτης. Σπάζω που την ζήλεια μου! Αλλά, υπάρχει πιθανότητα να είμαι NJ κοντά στις 20 Απριλίου. Τέλεια εποχή για bass εκεί! Έχει χώρο η βάρκα?

Μου έχει αρέσει ο εξοπλισμός σου! Και εγώ στηρίζομαι σε St Qroix kai Lamiglas rods και Abu Garcia Revo STX μηχανές για καθημερινή χρήση. Για τις εξειδικευμένες μου εξορμήσεις όμως το εργαλείο είναι το G. Loomis Swimbait Rod 956 7'11" Heavy με Daiwa Luna! Ta G.Loomis απλά ανήκουν σε άλλη διάσταση.

Λοιπόν, φέρε ότι έχεις μαζί σου, όλα θα έχουν τις εφαρμογές τους εδώ! Όπως σου εί[πε ο Ευάνθης, τείνουμε να χρησιμοποιούμε καλάμια "salmon/steelhead' απλά επειδή βολεύει λίγο το μεγαλύτερο τους μήκος από την όχθη, αλλά και τα bass rods mια χαρά δουλεύουν. Ειδικά για baitcasting που το μήκος της βολής δεν εξαρτάται από το καλάμι είναι μια χαρά!

Όπως θα αντελήφθηκες, χαιρόμαστε που ακόμη ένα με πείρα στο λαβράκι άτομο θα προστεθεί στην παρέα. Έλα με το καλό και θα δεις αν αξίζει το νησί μας! Όπως σε ρώτησε και ο Μάριος, που θα μένεις?

ΥΓ: Να και η βάρκα του Κώστα....

"CYbasser" πολύ δυνάτi φωτό την έχει το περιοδικό του Cabelas :)!!Εν τέλειες οι mixanoues οι ρiβω και ι luna έχω την ρiβω s και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! μένω στο σπίτι τις γιαγιάς μου και υπάρχει πιθανότητα να την πουλήσω την βάρκα και να αγοράσω μια για την θάλασσα:) αλλα εσύ αν τύχει και έρθεις έλα και βάρκες έχει πολλές για να πάμε ξέρω πολλούς που έχουν bass boat!! φυσικά θα σε συμβούλευα να πας florida η μεξικό ειδικά ΜΕΞΙΚΟ γιατί έχει τέρατα εκεί κάτω!! Είναι το όνειρο του κάθε bass angler εδώ κάτω!!!! σκέφτομαι να αγοράσω ένα "λαμιgλας" steelhead spinning rod 8'6" lure 3/8-3/4oz για να το φέρω κύπρο!! ποσο lure waigth και length πιστεύεις ότι είναι κατάλληλο για την κύπρο??
SOUTH JERSAY REEL BURNERS! www.sjrb-online.com/

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

kostas728 wrote: πολύ δυνάτi φωτό την έχει το περιοδικό του Cabelas :)!!Εν τέλειες οι mixanoues οι ρiβω και ι luna έχω την ρiβω s και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! μένω στο σπίτι τις γιαγιάς μου και υπάρχει πιθανότητα να την πουλήσω την βάρκα και να αγοράσω μια για την θάλασσα:) αλλα εσύ αν τύχει και έρθεις έλα και βάρκες έχει πολλές για να πάμε ξέρω πολλούς που έχουν bass boat!! φυσικά θα σε συμβούλευα να πας florida η μεξικό ειδικά ΜΕΞΙΚΟ γιατί έχει τέρατα εκεί κάτω!! Είναι το όνειρο του κάθε bass angler εδώ κάτω!!!! σκέφτομαι να αγοράσω ένα "λαμιgλας" steelhead spinning rod 8'6" lure 3/8-3/4oz για να το φέρω κύπρο!! ποσο lure waigth και length πιστεύεις ότι είναι κατάλληλο για την κύπρο??
Κώστα, επίσκεψη στο Μεξικό προγραμματίζεται στην επόμενη διετία, αν όλα πάνε καλά τον Απρίλη θα έχω ένα εξάωρο ψάρεμα στο Lake Mission Viejo (έχουν βγει μερικά 15-19 1/2 λίβρες εκεί) και ίσως ένα εξάωρο στο Lake Dixon (σπίτι της μακαρίτισσας της Dottie). Αν θα περάσω από NJ θα πάμε και μαζί!

Σχετικά με ΄το καλάμι, δες το προσωπικό μήνυμα...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Greg

Post by Greg »

Δοκιμασε κανενας να ψαρεψει με dropshot? ναι. οχι? Τι παχος μησινα εν καλα να δουλευουμε?
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:Δοκιμασε κανενας να ψαρεψει με dropshot? ναι. οχι? Τι παχος μησινα εν καλα να δουλευουμε?
Ναι. Εγώ χρησιμοποιώ 40lb καλής ποιότητας αλλά μπορεί να είναι και υπερβολή.

C&R

Post by C&R »

Greg wrote:Δοκιμασε κανενας να ψαρεψει με dropshot? ναι. οχι? Τι παχος μησινα εν καλα να δουλευουμε?
40lb!!!! Όχι ρε φιλε.

Το dropshot είναι για finess fishing γιαφτο και τα δολώματα/μισίνα που χρησιμοποιούνται είναι του αναλογου μεγέθους. Φιλε αν θα ξεφύγεις από το texas τότε καλύτερα να δοκιμάσεις το carolina rig. Είναι ποιο αποτελεσματικό για τον τρόπο που ψαρεύουμε στην Κύπρο. Όταν βρεθούμε από κοντά θα σου πω και τα μυστικά!

MariosK

Post by MariosK »

C&R wrote:
40lb!!!! Όχι ρε φιλε.

Το dropshot είναι για finess fishing γιαφτο και τα δολώματα/μισίνα που χρησιμοποιούνται είναι του αναλογου μεγέθους. Φιλε αν θα ξεφύγεις από το texas τότε καλύτερα να δοκιμάσεις το carolina rig. Είναι ποιο αποτελεσματικό για τον τρόπο που ψαρεύουμε στην Κύπρο. Όταν βρεθούμε από κοντά θα σου πω και τα μυστικά!
Sorry ρε φίλε .40mm ήθελα να πω. Ξέρω το ότι και πάλε εν υπερβολικό αλλά έχω πρόβλημα με ποιο λεπτό :? Που να βρεθούμε που κοντά να σου πω για να μου πεις την γνώμη σου.

Greg

Post by Greg »

Το c-rig εδουλευα το παραπανω πριν απο οτι το texas.. Βρηκα κατι σημεια με πολυ βαθεια νερα σε καποιο φραγματα και ετσι ειπα να πειραματιστω, δοκιμασα και παλια με μισηνες 60αρες αλλα δεν μου εκατσε..επομενη φορα να δοκιμασω με 40αρα-35αρα και να σας δοσω feedback (μιας και το καππαρι εκοψαν μου το ουλλο, να ασχοληθω λιγο με ζαντερ/λαβρακια)
Esox Lucius

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

καμε wacky rig και πιε και κανα τσιαρο οσπου να παει κατω

Greg

Post by Greg »

ε μα ποσες φορες? Βολη, τιλημα τσιαρου, αναμμα και το wacky λανκοδερνεται ωστε να παει βυθο.. 3-4 βολες και τελιωνει το ψαρεμα σου νυχτωνει
Esox Lucius

Στάθης

Post by Στάθης »

Αυτή τη βδομάδα έχει πάρα πολλή άλγη στην Ταμασσό.
Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Είναι φαινόμενο που παρατηρείται αυτή την εποχή; Πόσο διαρκεί;
Παρατηρείται σε άλλα φράγματα;
no whey no gain

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

MariosK wrote:
Αυτά είναι, άμαν αρκέψεις το jigging ξεχάνεις το 'mm' μιλάς μόνο με 'lbs' :D :D

MariosK

Post by MariosK »

konstantinos kalogir wrote:
MariosK wrote:
Αυτά είναι, άμαν αρκέψεις το jigging ξεχάνεις το 'mm' μιλάς μόνο με 'lbs' :D :D
:oops: :P

C&R

Post by C&R »

Greg wrote:ε μα ποσες φορες? Βολη, τιλημα τσιαρου, αναμμα και το wacky λανκοδερνεται ωστε να παει βυθο.. 3-4 βολες και τελιωνει το ψαρεμα σου νυχτωνει
Piaste wacky jigs na kopsete ton tsiaro.

Post Reply

Return to “BASS FISHING”