e21 carrot stix
-
Re: e21 carrot stix
Τα πιο πολλα σημερα ειναι Far Eastenders
Αρεσεν μου βρε φιλε Γιαννη που τελευταιως εφερα ενα top-end, JDM eggi rod απο την Daiwa και τελικα ειναι made in China

Αρεσεν μου βρε φιλε Γιαννη που τελευταιως εφερα ενα top-end, JDM eggi rod απο την Daiwa και τελικα ειναι made in China

τα 4 τελευταια καλαμια που εφερα ως τωρα ειναι απο την αγρια δυση αλλα ολα ομως ετυχαν modifications in cyprus...εξηλωσα και το τελευταιο μου καλαμι εχτες !
Esox Lucius
Εν να φάνε τους τόπους τούτοι κινέζοι. Πάντως η διαφορα στην ποιότητα είναι εμφανής του συγκεκριμένου καλαμιού.EVANTHIS LOIZOU wrote:Τα πιο πολλα σημερα ειναι Far Eastenders![]()
![]()
Αρεσεν μου βρε φιλε Γιαννη που τελευταιως εφερα ενα top-end, JDM eggi rod απο την Daiwa και τελικα ειναι made in China![]()
συμφωνώ απόλυτα ρε φιλε χρησιμοποιώ τα στ croix και τα "λαμιγλας" εδώ και 5 χρονια!!! στ croix for ever!!! αλλα ρίξε και μια ματια στα G Loomis !!!PrEdAtΩR wrote:sifu-nas wrote:λαμιγκλαςς , σταθερα.. εγω σκεφτομε σοβαρα για το καρροτ αλλα το θελω να ειναι 7" 8 , για μακρινες βολες και εθαισθητο, θα δω και εκεινο που μου ειπες!
Προσωπικη μου γνωμη, τα Lamiglas ειναι overpriced . St croix all the way
SOUTH JERSAY REEL BURNERS! www.sjrb-online.com/
sifu-nas wrote:στο bass pro shop
εν έχετε Cabelas ""τζικατο"" στο new jersay που είμαι έχει !! επισκέπτου είναι παρόμοιο με το bass προ αλλα εν λείο ποιο μεγάλο!!!!!
ετο και ενα ανθρωπο που καταλαβειkostas728 wrote:συμφωνώ απόλυτα ρε φιλε χρησιμοποιώ τα στ croix και τα "λαμιγλας" εδώ και 5 χρονια!!! στ croix for ever!!! αλλα ρίξε και μια ματια στα G Loomis !!!PrEdAtΩR wrote:sifu-nas wrote:λαμιγκλαςς , σταθερα.. εγω σκεφτομε σοβαρα για το καρροτ αλλα το θελω να ειναι 7" 8 , για μακρινες βολες και εθαισθητο, θα δω και εκεινο που μου ειπες!
Προσωπικη μου γνωμη, τα Lamiglas ειναι overpriced . St croix all the way

παεις για το νέο με τα μικρο γκαιντς?
αν με ρωτας εμενα φιλε τα μονα καλαμια που μου αντεξαν ειναι τα 2 αμερικανικα που εχω (st croix, lamiglas). Τα ιαπωνεζικα μου βγηκαν defectarismena.. (θυμασε τι επαθες με το πρωτο cast την αλλη φορα)PrEdAtΩR wrote:
φυσικα τωρα γυρισαμεν πρως Ιαπωνια μερκα. Τι να κανουμε οι Ιαπωνες εν θεοι.
Esox Lucius
αμα σε μαθιασουν τι να κανεις , καλα που επιασα και κανα ψαρι εν λες?Greg wrote:αν με ρωτας εμενα φιλε τα μονα καλαμια που μου αντεξαν ειναι τα 2 αμερικανικα που εχω (st croix, lamiglas). Τα ιαπωνεζικα μου βγηκαν defectarismena.. (θυμασε τι επαθες με το πρωτο cast την αλλη φορα)PrEdAtΩR wrote:
φυσικα τωρα γυρισαμεν πρως Ιαπωνια μερκα. Τι να κανουμε οι Ιαπωνες εν θεοι.
εν για daiwa που μιλούμε?
- (CyBasser)
Απαπαπαπα! Πρώτη φορά στην ζωή μου εννά συμφωνήσω με τον Greg!!!!Greg wrote:
αν με ρωτας εμενα φιλε τα μονα καλαμια που μου αντεξαν ειναι τα 2 αμερικανικα που εχω (st croix, lamiglas). Τα ιαπωνεζικα μου βγηκαν defectarismena.. (θυμασε τι επαθες με το πρωτο cast την αλλη φορα)

Ποιές Ιαπωνίες και πελλάρες! Αστεροέσσα και ξερό ψουμί!!!

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
lol!!! έρχουμαι τέλη μαΐουC&R wrote:Κώστα ποτε ερκεσε? Να σου βάλουμε παραγγελια?![]()
![]()