Καταγγελιες

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Post Reply
Dimifisher

Καταγγελιες

Post by Dimifisher »

Παιδια σας χαιρετω. Αν και πρωτη φορα γραφω, διαβαζω συχνά το φορουμ.

Αυτο που βλέπω είναι ότι υπάρχει γενικά 'πρόβλημα' με το τμ αλιειας. αυτο το αναγνωρίζω. ομως θα ηθελα να κανω λιγο το δικηγορο του διαβόλου γιατι ορισμενα θεματα τα γνωριζω (πιστευω¨:)

το προβλημα πιστευω δεν ειναι με ολους τους υπαλληλους του τ.α., αλλα με ατομα οπως ο διευθυντης, που γενικα μπορει να χαρακτιριστει με οσα λεει, ως λιαν αχαπαρος. υπαρχουν ομως και σπουδασμενα παιδια τα οποια απο την αγαπη τους για τη θαλασσα αφοσιωσαν χρονια στις σπουδες τους και καταφεραν να βρουν και δουλεια στο θεμα τους. μπορει οχι ολοι αλλα φανταζομαι αρκετοι. δεν ειναι ολοι στο ιδιο καζανι. ορισμενοι, και θελω να πιστευω οτι αυτη ειναι μεγαλη μειωνοτητα, ειναι πραγματι στο καζανι!

για τις καταγγελιες, οι παρανομοι ειναι ψαραδες σαν και εμας, που διαβαζουμε και συμμετεχουμε και στα φορουμ. εσεις μπορει να μην ειστε, ομως ολοι γνωριζουμε παρανομους, και οποιος πει πως οχι, θα ελεγα ειναι ψευτης..φιλικα παντοτε ετσι! ποσους απο αυτους εχουμε καταγγειλει? ποσοι ειναι φίλοι? δυστηχος στην κυπρο ζουμε. θα μου πειτε οτι 'πηρα τηλεφωνο και μου ειπααν δεν μπορουν να πανε'. σωστα. το κρατος δεν παρεχει λεφτα για υπερωριες, τα λεφτα ειναι λιγα, οπως ειναι και οι υπαλληλοι, και αυτο φυσικα το γνωριζουν και οι παρανομοι. δωρεαν δεν παει κανεις εκτος ωρων εργασιας, ουτε και εγω θα το εκανα. το φιλοτιμο καπου χανεται η ωρα 2 το πρωι το χειμωνα οταν την επομενη πρεπει να παω δουλεια. εμεις ομως πιστευω πρεπει να κανουμε και το κομματι μας. να μην τους θαφκουμε μονο, να κανουμε και τις ονομαστικες καταγγελιες, και να τους δινουμε τις πληροφοριες που εχουμε να γινεται η δουλεια, για το συμφερων ολων μας.

ας κανουμε το κομματι μας στη δικη μας μπανανια :)

και καλες ψαριες

admin
Site Admin

Re: Καταγγελιες

Post by admin »

Αγαπητέ φίλε καλοσώρισες και επίσημα στο φόρουμ . Δέν αμφισβητά κανένας ότι υπάρχουν αξιόλογα άτομα μέσα στο τμήμα αλιείας τα οποία είτε περιορίζονται απο την δοιηκητική αχαπαροσύνη κάποιου είτε απλά τους τρώει το διεφθαρμένο σύστημα με το οποίο δουλεύει το τμήμα. Αρκετά ατομα που εργάζονται στο τμήμα αλιείας πολλές φορές υπερβαίνουν τον καθηκόντων τους και των ωραρίων τους και προσπαθούν πολύ για την θάλασσα αλλά ΜΑΤΑΙΑ. Ματαια γιατί ένας γιναξξίς στενόμυαλος δέν θέλει να αλλάξει το σύστημα και να δώσει σε αυτά τα άτομα την ευκαιρία να είναι παραγωγικοί. Εμείς καταγγέλουμε, προσπαθούμε αλλά αν δέν αλλάξει η ηγεσία φίλε δυστηχώς και οι καλύτεροι υπαλλήλοι χάνονται μέσα σε όλο αυτό το χάος. Είναι όπως μια ομάδα που έχει ε παιχταράδες επιθετικούς και ο προπονητρής είτε τους αφήνει στον πάγκο είτε τους βάζει σε λάθος θέση ακι η ομάδα πάει διαβάθμιση

leshi cy

Post by leshi cy »

καλα τα λαλεις φιλε μου αλλα με το συμπαθιο ...αμαν εν εσιη υπεροριες σημαινει εν μες το γραφειο !
αμαν εν μες το γραφειο ηνταλος εννα βρουν τζιε κανενα που καμνη παρανομιες ?
...ετο μονο να γραφουν κανενα σιουρο οπος μας εκαμαν εμας στης 6 του γεναρη γιατι εν ειχαμε αδεια και ο αλλος ηθελε να με γραψη που το τηλεφωνο ουτε καν εκαμεν το κοπο να ερτη !!
μιλουμε παντα για τον ιδιο που τα πηρε για να μεν γραψη καπιο , και οι μονο αφηκαν τον αλλα επιασε και προαγωγη νομιζω !!
με ετσι μιαλα ηνταλως εννα δουμε χαιρι !
...η να πιαννης τηλεφωνο το μαη και να εχει ενα ατομο μονο για επαρχια λαρνακα αμμοχωστου και εσυ να λιωννης εξω που το νερο και αλλη κανονικα και με το νομο να ψαρευκουν να τους το λαλης και να σου λεν δεν μπορω!!
...δεν κατακρινουμε τουσ υπαλληλους αλλα το συστημα !
αμαν εν μπορουν υπερωριες να πιεννουν βαρδιες !
οπως η αστυνομια !!
...και κατι αλλο εννεν δουλεια μου να καρφοσω κανενα φιλε μου !
εγω το χομπυ μου καμνω !
δουλεια τους ειναι να φκαινουν εξω και να βρησκουν τουσ παρανομους!!
...νομιζω σημερα εχει πολλη κοσμο με τα λεφτα που πιαννουν που 8α δουλευκαν νυχτερη και βαρδιες στην θεση τους !
αλλα αμαν εν τριζη η καρεκλα σου εν φοασε εν σε κοφτη αν θα παραξης εργο ...την υγεια μας να εχουμε !
γνωμη μου παντα χωρις να τουσ βαλλω ουλλους στην ιδια θεση !
20 χρονια που ψαρευκω ελεξαμε 2 φορεσ και ηταν πολλα ευγενικη και μια που ειχε να σκοτοθουμε στην παφο !

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

Dimifisher wrote:Παιδια σας χαιρετω. Αν και πρωτη φορα γραφω, διαβαζω συχνά το φορουμ.

Αυτο που βλέπω είναι ότι υπάρχει γενικά 'πρόβλημα' με το τμ αλιειας. αυτο το αναγνωρίζω. ομως θα ηθελα να κανω λιγο το δικηγορο του διαβόλου γιατι ορισμενα θεματα τα γνωριζω (πιστευω¨:)

το προβλημα πιστευω δεν ειναι με ολους τους υπαλληλους του τ.α., αλλα με ατομα οπως ο διευθυντης, που γενικα μπορει να χαρακτιριστει με οσα λεει, ως λιαν αχαπαρος. υπαρχουν ομως και σπουδασμενα παιδια τα οποια απο την αγαπη τους για τη θαλασσα αφοσιωσαν χρονια στις σπουδες τους και καταφεραν να βρουν και δουλεια στο θεμα τους. μπορει οχι ολοι αλλα φανταζομαι αρκετοι. δεν ειναι ολοι στο ιδιο καζανι. ορισμενοι, και θελω να πιστευω οτι αυτη ειναι μεγαλη μειωνοτητα, ειναι πραγματι στο καζανι!

για τις καταγγελιες, οι παρανομοι ειναι ψαραδες σαν και εμας, που διαβαζουμε και συμμετεχουμε και στα φορουμ. εσεις μπορει να μην ειστε, ομως ολοι γνωριζουμε παρανομους, και οποιος πει πως οχι, θα ελεγα ειναι ψευτης..φιλικα παντοτε ετσι! ποσους απο αυτους εχουμε καταγγειλει? ποσοι ειναι φίλοι? δυστηχος στην κυπρο ζουμε. θα μου πειτε οτι 'πηρα τηλεφωνο και μου ειπααν δεν μπορουν να πανε'. σωστα. το κρατος δεν παρεχει λεφτα για υπερωριες, τα λεφτα ειναι λιγα, οπως ειναι και οι υπαλληλοι, και αυτο φυσικα το γνωριζουν και οι παρανομοι. δωρεαν δεν παει κανεις εκτος ωρων εργασιας, ουτε και εγω θα το εκανα. το φιλοτιμο καπου χανεται η ωρα 2 το πρωι το χειμωνα οταν την επομενη πρεπει να παω δουλεια. εμεις ομως πιστευω πρεπει να κανουμε και το κομματι μας. να μην τους θαφκουμε μονο, να κανουμε και τις ονομαστικες καταγγελιες, και να τους δινουμε τις πληροφοριες που εχουμε να γινεται η δουλεια, για το συμφερων ολων μας.

ας κανουμε το κομματι μας στη δικη μας μπανανια :)

και καλες ψαριες
φιλε μου να σε υπενθιμησω ομως οσο αφορα τα λεφτα πως 40 000 000 ευρο που παρεχει το κρατος για το Τ.Α δεν ειναι λιγα λεφτα για την αστηνομευση/προστασια/εμπλουτισμο τον 368 000 μετρον ακτογραμης γιαυτο να μην λεμε οτι θελουμε!
και αυτα τα ποσα δεν τα λεω εγω ο Διευθυντης του Τ.Α τα λεει! τωρα αν υπαρχει κακομεταχηριση στα οικονομικα δεν φτεει το κρατος! (φτει για αλλα τοσα ζινο αλλα οκ αλλου παπα βαγκελιο)

σιγουρα κανενας δεν βαζει ολους στο ιδιο καζανι και ποτε δεν ειπαμε τετειο πραγμα, παρολα αυτα αν καπιος πιασει 1-2-4-10 φορες και καμει 1 καταγκελεια και δεν γινει απολιτος τιποτα τοτε πιος ο λογος να συνεχισει να κανει καταγκελειες??? αυτο λεγαμε
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

Greg

Post by Greg »

εγω δεν πειθομαι φιλε..μονο αχρηστους/ξεφτιλισμενους μπορω να τους χαρακτηρισω.. αν θελουν να φυγει το ναμι που εφκαλαν πρεπει επιτελους να παραξουν καποιο εργο.. να δικαιολογησουν τον γ....νο το μισθο τους.. βαρεθηκα να ακουω δικαιολογιες. Σταματατε επιτελους να υποτιματε τη νοημοσυνη μας :evil: :evil:
Esox Lucius

chrisostomos

Post by chrisostomos »

Στο φινάλε αν δεν μπορεί το τμήμα αλιείας και το λιμενικό να προστατεύσει την θάλασσα μας... Ας το κάνει ο Στρατός... Εγώ παντός τώρα δουλεύω για €1000 τον μήνα, ας μου δώσει ο οποίος λοϊζίδης €1600 τον μήνα και ας με βάλει σε ένα φουσκωτό με μια εξολεμβια να περίπολο 6 μέρες την εβδομάδα από της 21:00 - 07:00 χειμονα καλοκαίρι με 20 μέρες άδεια τον χρόνο και χωρίς 13ο. από την αγία θελα μέχρι τον φαρο της λάρνακας για παράδειγμα και τα ξαναλέμε... :-)
Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος

inglese.fishing

Post by inglese.fishing »

Dimifisher σε χαιρετώ, να καταφέρεις να δικαιολογήσεις το Τ.Α μάλλον ακατόρθωτο θα είναι αλλά αυτό δεν με αφόρα.

Μπαίνω κατευθείαν στις καταγγελίες.
Πριν 3 χρόνια έκαμα μια καταγγελία με τα νούμερα του αυτοκινήτου όπου δυο τύποι μήνα Φεβρουάριο στην περιοχή Κερμια (Α. Ναπα) ψάρευαν με προβολείς.
Οι δυο αυτοί κύριοι γέμισαν ένα βαρελάκι άσπρο πλαστικό με ψάρια κυρίως σορκους που δεν ξεπερνούσαν τους 20 ποντους.
Το βραδυ το Τ.Α δεν απάντα, ετσι τους πήρα το επόμενο πρωι. Η απάντηση του λειτουργού ηταν μα δεν μπορούμε να κάμουμε τίποτε αν δεν βρεθούμε στο σημείο που έγινε η παρανομία και να τους πιάσουμε στα πράσα.
Από τοτε θα τους βρήκα αλλο 3-4 φορες και να φανταστείς αν παω μια φορά καθε 3 μήνες στον ιδιο τοπο.

Πέρσι το καλοκαίρι ακόμα μια καταγγελία με νούμερα αυτοκινήτου όπου έκαμναν νυχτερινό γυροβολη στο Κάβο Γκρέκο με προβολείς.
Η απάντηση που έλαβα ήταν αφού δεν χρησιμοποιούν ψαροτουφεκα δεν έκαμαν παρανομία.

Για να πιάσεις έστω και ένα ψαρι στην Αμμόχωστο πρέπει να πας βράδυ, ο παρέας μου ειπε ξεκάθαρα δεν ξαναέρχεται γιατί πάντα κάποιος παράνομος θα μας χαλασει και την παραμικρή διάθεση που έχουμε. Αν δεν είναι παρανομος θα είναι τα δίχτυα που είναι απλωμένα το ένα πάνω στο άλλο. Πες μου τι να του πω του φίλου μου να τον πείσω;
Τώρα εγώ δεν πάω ψάρεμα εσύ θα πήγαινες;

Dimifisher

Post by Dimifisher »

Παιδιά σας χαιρετω

Φαινετε πως πρεπει να απαντησω σε λιγους φιλους, σε ορισμενα θεματα τα οποια πιστευω χρειαζεται, και οχι σε αλλα που εχετε απολυτο δικαιο.

φιλε leshi.cy:
για τις υπερωριες, οπως γνωριζουμε ολοι, οι πλειστες παρανομιες ειναι νυχτα και σαββατοκυριακα, εκτος ωρων λειτουργιας
τα επαρχιακα μπορει να μην εχουν ανα πασα στιγμη αρκετο προσωπικο για να βγαινουν εξω, λογο και υποχρεωσεων εξυπηρετησεως πολιτων (μερικες φορες λεω), συμφωνω με βαρδιες, αλλα απο οτι ξερω αυτο πρεπει να γινει σ επιπεδο βουλης. νομιζω.
δεν ειναι καρφωμα. εσυ π[ληρωνεις τις αδειες σου ο αλλος παει και σου πιανει τα ψαρια τη νυχτα που κοιμουνται οπως τιε περδικες του κλουβιου. ας αφησουν και κατι να βλεπουν τα παιδια μας. μ...κας δεν εισαι εσυ , αλλα αυτος που κανει τη ζημια.

φιλε sotiris.129:
40 εκατομμυρια που λες ακουγοντε πολλα. δεν ακουσα φυσικα τι ειπε ο λοιζιδις. μπορει να μας βοηθησει ο αριστος εδω μαλλον.

φιλε greg:
μπορω να παρομοιασω τα σχολια σου με αγωνες ποδοσσφαιρου οπου το κρατος βαζει 10 μαδιτες να ελεγχουν 5000 οπαδους που θελουν να μπουν στο γυπεδο. ο μονος τροπος να το ελεξεις ειναι να εχεις τους ιδιους καλους οπαδους να προσεχουν τους υπολοιπους. οπως την ΑΕΛΑΚΑ (ατε ειπαμεν τζιε την ομαδα. επιτελους εβαλαμεν νου)

φιλε chrisostomoς:
συμφωνω, που εν να σε πιασουν δουλεια πε κανενα καλο λο και για μενα! :D

φιλε inglese fishing:
πειστρεφουμε πισω στο θεμα ωρων εργασιας και επισης στη νομοθεσια μας. υπαρχουν και τα λογικα για μας τα οποια δεν ειναι ομως στο νομο. και πραγματι, εαν δεν τον πιασουν επαυτοφορο, δεν μπορουν να τον καταγγειλουν εκτος και εαν υπαρχουν αποδειξεις ΔΥΝΑΤΕΣ. απο εκει και περα, πρεπει να κανεις ονομαστικη καταγγελια και ας ειναι καλα το νομικο μας συστημα, ατε ξεμπερτεφκε.

τελος της ημερας φιλοι, εγω θυμαμαι κατι που ακουσα σε μια ταινια (BOONDOCK SAINTS, ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΗ)

''Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men''

ολοι στην ιδια βαρκα ειμαστε φιλοι!

Greg

Post by Greg »

εγω (και πολλοι αλλοι) γιατι μονο με μπουρδελο μπορω να σας παρομοιασουμε?
Esox Lucius

Dimifisher

Post by Dimifisher »

φιλε greg

λαθος αντιλαμβάνεσαι ότι είμαι εκπρόσωπος τυπου του ΤΑ, ή και υπάλληλος εκεί. θα ήταν καλά.

έχω μάθει όμως να ρωτώ (τα αρμόδια άτομα) και να μαθαίνω πριν να ισοπεδώνω τα πάντα, χωρίς να παρασύρομαι. ο καθένας εχει δικαίωμα να εκφραστεί και αυτό κάνω, και πιστεύω με σεβάσμιο τρόπο. όλοι θέλουμε πιστεύω να καλυτερεύσουν τα πράγματα, και αν το φιλοσοφήσουμε και λίγο, ζημιά στο θαλάσσιο περιβάλλον κάνουμε όλοι εμείς που ψαρεύουμε, απλούστατα γιατι σκοτώνουμε θαλασσινά είδη για φαγητό (που και να μην το κάναμε δεν θα πεινάσουμε) και ακόμη χειρότερα για 'σπορ'. μην παρεξηγηθείς, και εγώ ψαροτουφεκκάς είμαι. και τα 'λίγα' που κάνουν όπως λεμε οι του ΤΑ είναι για να προστατεύσουν (έστω και ανεπιτυχώς αν θέλεις) τη θαλάσσια ζωη από όλους εμάς. ετσι μπουρδέλο όπως το λες, ειμαστε ολοι.

φιλικα πάντα ετσι.

sifu-nas

Post by sifu-nas »

Dimifisher wrote:φιλε greg

λαθος αντιλαμβάνεσαι ότι είμαι εκπρόσωπος τυπου του ΤΑ, ή και υπάλληλος εκεί. θα ήταν καλά.

έχω μάθει όμως να ρωτώ (τα αρμόδια άτομα) και να μαθαίνω πριν να ισοπεδώνω τα πάντα, χωρίς να παρασύρομαι. ο καθένας εχει δικαίωμα να εκφραστεί και αυτό κάνω, και πιστεύω με σεβάσμιο τρόπο. όλοι θέλουμε πιστεύω να καλυτερεύσουν τα πράγματα, και αν το φιλοσοφήσουμε και λίγο, ζημιά στο θαλάσσιο περιβάλλον κάνουμε όλοι εμείς που ψαρεύουμε, απλούστατα γιατι σκοτώνουμε θαλασσινά είδη για φαγητό (που και να μην το κάναμε δεν θα πεινάσουμε) και ακόμη χειρότερα για 'σπορ'. μην παρεξηγηθείς, και εγώ ψαροτουφεκκάς είμαι. και τα 'λίγα' που κάνουν όπως λεμε οι του ΤΑ είναι για να προστατεύσουν (έστω και ανεπιτυχώς αν θέλεις) τη θαλάσσια ζωη από όλους εμάς. ετσι μπουρδέλο όπως το λες, ειμαστε ολοι.

φιλικα πάντα ετσι.
Λυπούμε γιατί με το να λές "έτσι μπουρδέλο είμαστε όλοι" εσύ τα ισοπεδώνεις. Παρόμοιου τύπου συζήτηση έγινε και πρίν λίγα χρόνια για τα ψάρια από τις ιχθυοκαλιέργιες...Ο νοών νοείτω.
Τα είπαμε πάμπολλές φορές, αλλά άμα οι ανθρώποι που έπρεπε να είναι φρουροί της θαλάσσιας ζωής (τζιαι πραγματικά να την "πονούν"), είναι γραφειοκράτες (άθελά τους μπορεί, διότι έτσι είναι το σύστημα όπως λές)... Εμπάτε σκύλοι αλέστε!

Φιλικά

leshi cy

Post by leshi cy »

...ΑΠΛΑ να μου πει ο φιλος ( συγχαριτηρια στην αελ ελπιζω και η ανορθωσακα να καμη παλε την ζημια ποψε ) πια ειναι η δουλεια του τμηματος αλειας??
ακομα εν ε εκαταλαβα ...
αφου βαρκα ειπαν εν εχουν κοσμο εν εχουν ειναι ανοιχτο το τηλ απο τησ 6 μεχρι τις 10 το βραδυ !
βασικα παν γραφειο και κανενα γυρο το πρωι να περαση η ωρα να σκολασουν !
εν εχω τιποτες μαζι τουσ αλλα με το συστημα ,το οπιο πιερονο με το παραπανω !!
αρα διο τουσ 35 το χρονο στην ελλαδα εν 5 για να καταλαβεται τζιε πιανου κατι τισ για να καμνουν δουλεια 40 εκατ το χρονο ?
ας μου τα δοκουν τζιε εννα βαλο βαρδιεσ μερα νυχτα ... με βαρκες και οχι μονο !!
στα τελευταια 3 ψαρεματα μου επιασα 4 ψαρκα !!
5 ωρεσ και βαλε !
...ενα αλλο φαινομενο που ειδα ειναι να βαλουν τα δυχτια και να τα αφηνουν μεσα , να ψαρευκουν μονα τουσ !
ειδα ψαρκα λυμενα 2-3 ημερων και τα δυχτια με μαλλα πανω !!

...οταν επιασα τηλ εν θα πω τι μου ειπαν αλλα μονο οτι , οτι καμουμε εμεις εννα το καμουμε τζιε κανη !

marios pafitis

Post by marios pafitis »

Φιλε μου του τμήματος μ@λ@κί@ς σημερινές φωτογραφίες σε υδατοφράκτη της λευκωσία τι έχεις να πεις εσύ??? και πρόσεχε οι να μου πεις ότι ήσασταν απασχολημένοι με την πυρκαγιά στο παλαιχώρι
Attachments
DSC_0152.JPG
DSC_0152.JPG (25.91 KiB) Viewed 7770 times
DSC_0151.JPG
DSC_0151.JPG (31.49 KiB) Viewed 7771 times
DSC_0150.JPG
DSC_0150.JPG (34.58 KiB) Viewed 7770 times

marios
Site Admin

Post by marios »

:lol: :lol: φυσιολογικά πράματα ρε marie!! στην στεριά να δεις τι γίνετε :lol:
ποιοι είπαμε θα εφαρμόσουν το νομο ?
Attachments
cops.jpg
cops.jpg (126.92 KiB) Viewed 7734 times
8107_342490292502821_1958104390_n.jpg
8107_342490292502821_1958104390_n.jpg (76.95 KiB) Viewed 7720 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Μαριε και τες δυο φωτογραφιες πρεπει να τις στειλεις να δημοσιευτουν στις εφημεριδες.
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”