ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΟΙΖΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 107.6 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ!!!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΟΙΖΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 107.6 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ!!!
Ditch the bitch and let's go fishing!
Re: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΟΙΖΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 107.6 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ!!!
κοπέλια ο αξεστός δεν έχει υπόθεση.
γινετε ρεζίλη και δεν το καταλάβη.
γινετε ρεζίλη και δεν το καταλάβη.
The only source of knowledge is experience
αύριος στις 08,45 στον 107,6 θα μιλήσει ο αρθρογράφος που έγραψε Απον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του και θα απαντήσει σε αρκετά θέματα στον κύριο Λοϊζίδη

-
Αριστε μου σε Χαιρετω
Η δικη μου αγωνια πλεον εστιαζεται στο ΠΟΙΟΣ θα τον διαδεκτει
Ο Λοιζιδης (οπως και οι δυο προηγουμενοι Δ.) εδωσε δειγματα γραφης και απετυχε παταγωδως. Οτι και να του πουμε πλεον Η ΟΚΚΑ ΕΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ.
Ας βαλουμε μεσα στην εξισωση πλεον και τον προβληματισμο για τα προσοντα του επομενου. Ας αμφισβητησουμε την διαδικασια προαγωγων. Δεν μπορει να μπαιννουν εκει ανθρωποι που δεν εχουν χαπαρι απο θαλασσα. Που δεν την αγαπουν. Που δεν εχουν οραμα.

Η δικη μου αγωνια πλεον εστιαζεται στο ΠΟΙΟΣ θα τον διαδεκτει

Ο Λοιζιδης (οπως και οι δυο προηγουμενοι Δ.) εδωσε δειγματα γραφης και απετυχε παταγωδως. Οτι και να του πουμε πλεον Η ΟΚΚΑ ΕΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ.
Ας βαλουμε μεσα στην εξισωση πλεον και τον προβληματισμο για τα προσοντα του επομενου. Ας αμφισβητησουμε την διαδικασια προαγωγων. Δεν μπορει να μπαιννουν εκει ανθρωποι που δεν εχουν χαπαρι απο θαλασσα. Που δεν την αγαπουν. Που δεν εχουν οραμα.
μιλά τωρά (2.05) στο 107.6 ο Περδίκης και να μιλά εναντίον του Λοιζίδη και του υπουργού Γ....
τωρά μιλά ο Θοπέμπτου, επίτροπος περιβάλλοντος .....
τωρά μιλά ο Θοπέμπτου, επίτροπος περιβάλλοντος .....
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Γλωσσα λανθανουσα,λεει την αληθεια.Στο 6,34 λεπτο στο 107,6 ειπε:Δεν ειμαι για να προστατευω την παρανομια εγω,
ειμαι για να εφαρμοσω την παρανομια
Προσεξετε ,οταν μιλατε μαζι μου να μη γελατε
Εχει δικαιο αφου ειναι για κλαματα
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ.
ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ
ειμαι για να εφαρμοσω την παρανομια

Προσεξετε ,οταν μιλατε μαζι μου να μη γελατε

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ.
ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
Αριστε,αυριο κανε αναφορα και στον υπουργο.Καλεσε τον να λαβει θεση και να τοποθετηθει για τον δ/ντη του ΤΑΘΕ.
Δε γινεται εδω ο κοσμος να χανεται και αυτος να ειναι κρυμμενος.Ουτε φωνη ουτε ακροαση!
Δε γινεται εδω ο κοσμος να χανεται και αυτος να ειναι κρυμμενος.Ουτε φωνη ουτε ακροαση!
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
-
Χαρη μου
Ξερεις τι ηταν ο "υπουργος" πριν γινει τετοιος???????????????????
Ψαξε το λιγο και θα δεις σε τι καζανι βραζουμε.

Ξερεις τι ηταν ο "υπουργος" πριν γινει τετοιος???????????????????
Ψαξε το λιγο και θα δεις σε τι καζανι βραζουμε.
τι έγινε τελικά?admin wrote:αύριος στις 08,45 στον 107,6 θα μιλήσει ο αρθρογράφος που έγραψε Απον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του και θα απαντήσει σε αρκετά θέματα στον κύριο Λοϊζίδη![]()
The only source of knowledge is experience
apsavvas wrote:τι έγινε τελικά?admin wrote:αύριος στις 08,45 στον 107,6 θα μιλήσει ο αρθρογράφος που έγραψε Απον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του και θα απαντήσει σε αρκετά θέματα στον κύριο Λοϊζίδη![]()
είχα τον σταθμό που το πρωί...άτε να έχασα 5 λεπτά...αλλά εν άκουσα τίποτε για το θέμα !!!

Aνάφερε ότι προς το τέλος θα μιλήσει ο Άριστος αλλά ούτε και εγώ δεν άκουσα .................μόνο ένα μηνυμα που έστειλα !!!!χαχχαχχχχαGiorkos wrote:apsavvas wrote:τι έγινε τελικά?admin wrote:αύριος στις 08,45 στον 107,6 θα μιλήσει ο αρθρογράφος που έγραψε Απον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του και θα απαντήσει σε αρκετά θέματα στον κύριο Λοϊζίδη![]()
είχα τον σταθμό που το πρωί...άτε να έχασα 5 λεπτά...αλλά εν άκουσα τίποτε για το θέμα !!!
![]()
![]()
χεχε..άκουσα το και εγώ το μήνυμα σου και είπεν ότι θα μιλήσουν μετά για το θέμα αυτό... τουλάχιστον εθκιαβάσαν το !!!!angiec wrote: Aνάφερε ότι προς το τέλος θα μιλήσει ο Άριστος αλλά ούτε και εγώ δεν άκουσα .................μόνο ένα μηνυμα που έστειλα !!!!χαχχαχχχχα

Λόγω του ότι έφαε το χρόνο μας ένας των Κυπριακών Αερογραμμών μου είπε να μιλήσουμε Δευτέρα κατά τις 08,30 για να έχουμε χρόνο να πούμε πολλά
8:00 "Θα ήμαστεν αμείλικτοι όπως ήμαστε με όλες τις παρανομίες" 

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ναι .......στο Ζύγι !!!! Έν ήταν???MariosK wrote:8:00 "Θα ήμαστεν αμείλικτοι όπως ήμαστε με όλες τις παρανομίες"