ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Ditch the bitch and let's go fishing!
Re: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ
καλα εκαμαν και αρχισαν, οτι θελουν καμνουν ... Μια χαρα τα λεει το αρθρο !!!!
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Ευχαριστώ τον Φιλελευθερο που Δημοσίευσε το άρθρο μου αν και έκοψε κάποια πράγματα, μάλιστα μαζί με το άρθρο που μπήκε χθές στον Πολίτη για τα δίκτυα ο κος Λοϊζου με πήρε τηλέφωνο σήμερα πρωί πρωί για να βρεθούμε να τα πούμε και να μου δώσει ένα ημερολόγιο του Τμήματος Αλιείας.
ΤΟ άλλο άρθρο
- Attachments
-
- POLITIS.jpg (34.5 KiB) Viewed 4090 times
Ελπιζω το ημερολογιο να εχει σημειωμενες ημερομηνιες για σοβαρες αλλαγες εκτος απο την ημερομηνια της αφυπηρετησης τουadmin wrote:Ευχαριστώ τον Φιλελευθερο που Δημοσίευσε το άρθρο μου αν και έκοψε κάποια πράγματα, μάλιστα μαζί με το άρθρο που μπήκε χθές στον Πολίτη για τα δίκτυα ο κος Λοϊζου με πήρε τηλέφωνο σήμερα πρωί πρωί για να βρεθούμε να τα πούμε και να μου δώσει ένα ημερολόγιο του Τμήματος Αλιείας.

-
Έδωκεν σου και ένα ολόκληρο ημερολόγιον ώστε????? εκαλοπιασε σε δηλαδή, ένα παεις με το μέρος τους

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
Αν θελουμε να γινει κατι πρεπει να ακολουθησουμε τον "Μονοδρομο" της επι τοπου εκδηλωσης
Αυτο καταλαβαινουν. Φωνες, φασαρια καυγαδες.
Ειναι λυπηρο. Ειναι τριτοκοσμικο ΑΛΛΑ αυτο περνα.
Δειτε τι εκαναν οι Κυβερνητικοι. Εκλεισαν την Βουλη
Αποτελεσμα περασε το δικο τους.
Ο Λοιζιδης και ο καθε Λοιζιδης την ευγενεια και τον καλο τροπο τα θεωρουν αδυναμια και μαλθακωσυνη
Ενω τον "τραμπουκκισμο" τον θεωρουν μαγγια και τον σεβονται

Δειτε τι εκαναν οι Κυβερνητικοι. Εκλεισαν την Βουλη

Ο Λοιζιδης και ο καθε Λοιζιδης την ευγενεια και τον καλο τροπο τα θεωρουν αδυναμια και μαλθακωσυνη

Καλη ιδεα αλλα παρων πρεπει πρωτα να ειναι οι συνδεσμοι των σκαφατων που ειναι οι αμεσα επηρεαζομενοι.EVANTHIS LOIZOU wrote:Αν θελουμε να γινει κατι πρεπει να ακολουθησουμε τον "Μονοδρομο" της επι τοπου εκδηλωσης![]()
Δειτε τι εκαναν οι Κυβερνητικοι. Εκλεισαν την Βουλη![]()
![]()
Αποτελεσμα περασε το δικο τους.
Ο Λοιζιδης και ο καθε Λοιζιδης την ευγενεια και τον καλο τροπο τα θεωρουν αδυναμια και μαλθακωσυνη![]()
Οι ερασιτεχνες απο την ακτη δεν εμπλεκονται αμεσα αλλα θα πρεπει να υποστηριξουν.
-
Κωτσιο μου
Διαφωνω με αυτη την προσεγγιση ΑΛΛΑ πρακτικα εχεις δικαιο.
Ισχυει το "γιορτη δικη τους παραμονη δικη μας" αλλα ας μην το συζητησουμε εδω.
Αν καποτε γινει μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ολων οσων ασχολουνται με την Θαλασσα και το νερο γενικα, θα εχουμε την ευκαιρεια να κανουμε πολλες ανοικτες συζητησεις για τετοια θεματα και προσεγγισεις.

Διαφωνω με αυτη την προσεγγιση ΑΛΛΑ πρακτικα εχεις δικαιο.
Ισχυει το "γιορτη δικη τους παραμονη δικη μας" αλλα ας μην το συζητησουμε εδω.
Αν καποτε γινει μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ολων οσων ασχολουνται με την Θαλασσα και το νερο γενικα, θα εχουμε την ευκαιρεια να κανουμε πολλες ανοικτες συζητησεις για τετοια θεματα και προσεγγισεις.
Αμην!EVANTHIS LOIZOU wrote:Αν καποτε γινει μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ολων οσων ασχολουνται με την Θαλασσα και το νερο γενικα, θα εχουμε την ευκαιρεια να κανουμε πολλες ανοικτες συζητησεις για τετοια θεματα και προσεγγισεις.