




Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκαιο. Εγώ το καλύτερο ψάρι το τρώω στην Κοκκινοτρυμιθιά!!!!!!!!!!Ναι όντως. Είναι τέλεια δικός μου αν θες να φάς ψάρι πες μου να σου δώσω συντεταγμένες!marios wrote:Τελικά υπάρχουν ψαροταβέρνες κοντά στην θάλασσα που να σερβίρουν φρέσκο ψάρι σε λογικές τιμές στην κύπρο, χωρίς να είσαι πχ 20 χρονια "δικός τους" πελάτης?...προσωπικά πιστεύω μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού...ειδικά αν κανεις την ΜΛΚια να παραγγείλεις ψαρομεζέδες...Α ρε γλέντια που θα κανειςτεραστια ποικιλία κατεψυγμένων! μύδια ,κάβουρες, χταπόδι, σουπιές, καλαμαράκι, ταχίνι με συντηρητικό, ταραμάς το ίδιο, πατάτες τηγανητές το ίδιο , γαρίδες κατεψυγμένες...δεν λέω.. γοπιτσα,( αν δεν είναι πέρκες η ότι δήποτε από τα διαφορα που αγοράζουν) σαλάτα και το κερασάκι στην τούρτα, η 200άρα τσιπουριτσα ιχθυοτροφείου στο τέλος!! είναι φρεσκότατα !
....και ο μπίλης στο τέλος
,αχώνευτος!!..............Γιατί άνοιξα αυτό το θέμα?? επιραξεμε το πολύ κατεψυγμένο
Καλάν ρε κρατούμε τους ψαρότοπους κρυφούς κρατούμε τζε της ψαροταβέρνες τωράLEONIDAS wrote:Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκαιο. Εγώ το καλύτερο ψάρι το τρώω στην Κοκκινοτρυμιθιά!!!!!!!!!!Ναι όντως. Είναι τέλεια δικός μου αν θες να φάς ψάρι πες μου να σου δώσω συντεταγμένες!
Εχει κόσμο που καρτερά να έρτει το πιάτο με τις καβουροδαγκάνες πανέmariosko wrote:αμαν παραπονιουμαστε εμεις που παμε ψαρεμα σκεφτου ο κοσμος που εν παει τι να πει. Φυσικα τζινοι νομιζουν πως εν ψαρι που τρων
Εννωείς τις συνθετικές καβουροδαγκάνε πανέfISHANDCHIPS wrote:Εχει κόσμο που καρτερά να έρτει το πιάτο με τις καβουροδαγκάνες πανέmariosko wrote:αμαν παραπονιουμαστε εμεις που παμε ψαρεμα σκεφτου ο κοσμος που εν παει τι να πει. Φυσικα τζινοι νομιζουν πως εν ψαρι που τρων
που μπορεί να τις στέλουν πίσω οπως τις μπουκαλες τις κοκακόλα και να τις ξαναγεμονουνMariosK wrote:Εννωείς τις συνθετικές καβουροδαγκάνε πανέfISHANDCHIPS wrote:Εχει κόσμο που καρτερά να έρτει το πιάτο με τις καβουροδαγκάνες πανέmariosko wrote:αμαν παραπονιουμαστε εμεις που παμε ψαρεμα σκεφτου ο κοσμος που εν παει τι να πει. Φυσικα τζινοι νομιζουν πως εν ψαρι που τρων. Το μόνο αληθινό κομμάτι κάβουρα σε τζίνο το πράμαν ούλλον είναι το κόκκαλο που το πόι του κάβουρα.
fISHANDCHIPS wrote:
που μπορεί να τις στέλουν πίσω οπως τις μπουκαλες τις κοκακόλα και να τις ξαναγεμονουν![]()
![]()
Χ. Δράκος στον παλιο δρόμο Κοκκινοτρυμιθιάς. Είναι παρέας αν τύχει και πάς πε του ότι έστειλα σε εγώ τζιαι εννα φάεις καλά!!!MariosK wrote:Καλάν ρε κρατούμε τους ψαρότοπους κρυφούς κρατούμε τζε της ψαροταβέρνες τωράLEONIDAS wrote:Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκαιο. Εγώ το καλύτερο ψάρι το τρώω στην Κοκκινοτρυμιθιά!!!!!!!!!!Ναι όντως. Είναι τέλεια δικός μου αν θες να φάς ψάρι πες μου να σου δώσω συντεταγμένες!![]()
![]()
? Πε μας τζε μας να ξέρουμεν αν κόψουμε καμιά φορά Λευκωσία να πάμεν
.
Έτσι σοβαρά τωρά, ψαρομεζέδες ποτέ!!! Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τούτοι που φέρνουν ψάρι φρέσκο στους ψαρομεζέδες, π.χ. σε όλη την Πάφο έναν ξέρω που φέρνει στο τέλος σορκούς ολόφρεσκους.
ΟΚ ρε φίλε thanksLEONIDAS wrote:Χ. Δράκος στον παλιο δρόμο Κοκκινοτρυμιθιάς. Είναι παρέας αν τύχει και πάς πε του ότι έστειλα σε εγώ τζιαι εννα φάεις καλά!!!MariosK wrote:Καλάν ρε κρατούμε τους ψαρότοπους κρυφούς κρατούμε τζε της ψαροταβέρνες τωράLEONIDAS wrote:Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκαιο. Εγώ το καλύτερο ψάρι το τρώω στην Κοκκινοτρυμιθιά!!!!!!!!!!Ναι όντως. Είναι τέλεια δικός μου αν θες να φάς ψάρι πες μου να σου δώσω συντεταγμένες!![]()
![]()
? Πε μας τζε μας να ξέρουμεν αν κόψουμε καμιά φορά Λευκωσία να πάμεν
.
Έτσι σοβαρά τωρά, ψαρομεζέδες ποτέ!!! Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τούτοι που φέρνουν ψάρι φρέσκο στους ψαρομεζέδες, π.χ. σε όλη την Πάφο έναν ξέρω που φέρνει στο τέλος σορκούς ολόφρεσκους.
marios wrote:fISHANDCHIPS wrote:
που μπορεί να τις στέλουν πίσω οπως τις μπουκαλες τις κοκακόλα και να τις ξαναγεμονουν![]()
![]()
Μεν βάλεις ιδέες..ετζέ ξέρεις καμια φορα
Στην ελλάδα δεν σερβίρουν κάτι αντίστοιχο? από ποικιλία θαλασσινών?Vintage wrote:Ο κύπριος συνήθος εν ξέρει να φάει ψάρι και το κάνει σαν μόδα εξου και η ανακάλυψη του ψαρομεζέ![]()