ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ
- Attachments
-
- BOATSHOW POSTER A4 WEB.jpg (1.71 MiB) Viewed 5851 times
Re: ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Άριστε, όταν λαλείς πολλές εκπλήξεις, εννοείς "καλλύττερα να μη φέρετε τις συζύγους σας";
Γιατί εκάλαρα την να πιάσω μιαν παλιοβαρκούα για κάθετή, όι να μας χαλάσουν το σχέδιο μερικές καλλίγραμμες-ημίγυμνες εκπλήξεις.

Γιατί εκάλαρα την να πιάσω μιαν παλιοβαρκούα για κάθετή, όι να μας χαλάσουν το σχέδιο μερικές καλλίγραμμες-ημίγυμνες εκπλήξεις.

Θα ειμαστε εκει!
Ολογυμνες ! Γιατι
ημιγυμνες?
Ολογυμνες ! Γιατι
ημιγυμνες?
Ό Νούς σας πάντα στο κακό ρε.... έβαλα σας καμιά δκιό κοπέλες πάνω σε κανένα εξώφυλλο και εχαλάσετε ούλοι...
Μέν φοβάσαι Μιχάλη δέν θα έχει έτσι εκλπήξεις αλλά πολλά δυνατές ψαρευτικές εκπλήξεις(αλλά πολλά δυνατές)

Μέν φοβάσαι Μιχάλη δέν θα έχει έτσι εκλπήξεις αλλά πολλά δυνατές ψαρευτικές εκπλήξεις(αλλά πολλά δυνατές)

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
admin wrote:Ό Νούς σας πάντα στο κακό ρε.... έβαλα σας καμιά δκιό κοπέλες πάνω σε κανένα εξώφυλλο και εχαλάσετε ούλοι...![]()
![]()
Εν να καμεις εισαγωγη ψαρκα;;;;

I live my life a breath at a time
Μέν γελάς γιατί κοντεύκεις πολλά................c.nadiotis wrote:admin wrote:Ό Νούς σας πάντα στο κακό ρε.... έβαλα σας καμιά δκιό κοπέλες πάνω σε κανένα εξώφυλλο και εχαλάσετε ούλοι...![]()
![]()
Εν να καμεις εισαγωγη ψαρκα;;;;

Ρε εσύ ακόμα εν ήρτες που το honeymoon και θέλεις τες και ολόγυμνεςsavvis wrote:Θα ειμαστε εκει!
Ολογυμνες ! Γιατι
ημιγυμνες?

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
εγω πιστευκω ενα καμει τεχνητη λιμνη με ψαρια να ψαρευκουμε τσιαμε catch and release χεχεχεadmin wrote:Μέν γελάς γιατί κοντεύκεις πολλά................c.nadiotis wrote:admin wrote:Ό Νούς σας πάντα στο κακό ρε.... έβαλα σας καμιά δκιό κοπέλες πάνω σε κανένα εξώφυλλο και εχαλάσετε ούλοι...![]()
![]()
Εν να καμεις εισαγωγη ψαρκα;;;;![]()

πολλα δυνατη ιδεα α??? αλλα αν πιασω κανενα μιλικοπι με τι ψυχη να το σιρω μεσα????

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Ξέρω ξέρω ξέρω…. Αλλά εν λαλω να μεν το χαλάσω του Αρίστου 

I live my life a breath at a time
Παναϊα μου ρε μα έν φεύκεις που τον Πανίκο , ούλη την ώρα τσαμέ?c.nadiotis wrote:Ξέρω ξέρω ξέρω…. Αλλά εν λαλω να μεν το χαλάσω του Αρίστου

- c.nadiotis
Λοιπον,φημες λένε οτι μια μεγαλή εκπληξη (απο αυτες τις ψαρευτικες που λεει ο Αριστος) είναι η κλήρωση ενος ταξιδιού για 2 άτομα σε μερος που ακόμα δεν έμαθα για ψαρευτικές εξορμήσεις.
Ακουσα ότι σε προσφατο ταξίδι του,ήρθε σε επαφή με άτομα του 'χώρου' και έκλεισε την συμφωνία.
Εχει 3 ημερες που ψαχνω και ρωτω φίλους και γνωστους για να μαθω τι παιζει,αλλα οι περσισσότεροι ή δεν ξέρουν, ή τα μασανε.
Ομως ,κατάφερα να μαθω αυτα τα λίγα κια τα μεταφέρω με καθε επιφύλαξη.
Ως την Δευτέρα (ίσως και νωρίτερα) θα σας μεταφέρω παραπάνω λεπτομέριες....
Ακουσα ότι σε προσφατο ταξίδι του,ήρθε σε επαφή με άτομα του 'χώρου' και έκλεισε την συμφωνία.
Εχει 3 ημερες που ψαχνω και ρωτω φίλους και γνωστους για να μαθω τι παιζει,αλλα οι περσισσότεροι ή δεν ξέρουν, ή τα μασανε.
Ως την Δευτέρα (ίσως και νωρίτερα) θα σας μεταφέρω παραπάνω λεπτομέριες....
- c.nadiotis
[quote="gdeme"]Λοιπον,φημες λένε οτι μια μεγαλή εκπληξη (απο αυτες τις ψαρευτικες που λεει ο Αριστος) είναι η κλήρωση ενος ταξιδιού για 2 άτομα σε μερος που ακόμα δεν έμαθα για ψαρευτικές εξορμήσεις.
Ως την Δευτέρα (ίσως και νωρίτερα) θα σας μεταφέρω παραπάνω λεπτομέριες....[/quote
Να σου πώ την αλήθεια δέν ήταν κάτι τέτοιο αλλα είναι ωραία η ιδέα σου θα προσπαθήσω να το υλοποιήσω και αυτό , ένα ταξίδι για δύο με τα εισητήρια της έκθεσης
Ως την Δευτέρα (ίσως και νωρίτερα) θα σας μεταφέρω παραπάνω λεπτομέριες....[/quote
Να σου πώ την αλήθεια δέν ήταν κάτι τέτοιο αλλα είναι ωραία η ιδέα σου θα προσπαθήσω να το υλοποιήσω και αυτό , ένα ταξίδι για δύο με τα εισητήρια της έκθεσης