"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Greg

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by Greg »

PrEdAtΩR wrote:

παιδεια δετε το βιντεο στο 2:02 ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ !!!!! ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!!
REEEE για ονομα !!!!!
Esox Lucius

admin
Site Admin

Post by admin »

κρίμα την απόχη

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Greg wrote:
PrEdAtΩR wrote:

REEEE για ονομα !!!!!

επρεπε να εισουν κιαμε , ηταν να κανει tap out το ψαρι :twisted: :twisted: :twisted:

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

I live my life a breath at a time

admin
Site Admin

Post by admin »

Εγώ πάντος ούτε καθετί που την βάρκα εν κάμνω μες τσίνη την τρύπα :oops:

MariosK

Post by MariosK »

c.nadiotis wrote:ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...
http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0
:shock: :o

caveman

Post by caveman »

PrEdAtΩR wrote:

:shock: :shock: :shock: βλέπω τάρπον οξά εν η ιδέα μου? σε κάποια άλλη φάση που φέναιτε η κεφαλή του από πάνω εν σαν καρχαρίας :?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

mariosko

Post by mariosko »

μακραν το ποιο ενυπωσιακο βιτεο ελευθερης καταδυσης που ειδα... ειδα το πανω που 20 φορες σε 3 μερες.
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

Giorkos

Post by Giorkos »

mariosko wrote:
μακραν το ποιο ενυπωσιακο βιτεο ελευθερης καταδυσης που ειδα... ειδα το πανω που 20 φορες σε 3 μερες.

Συμφωνώ....

το βίτεο δεν παίζετε....το μόνο κακό εν η μάσκα του τύπου....αν εφόρεν ολόμαυρη θα ήταν ότι πρέπει :twisted: :twisted: :twisted:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

admin
Site Admin

Re: Αισθήματα..... περί ψαρέματος

Post by admin »

Vintage wrote:Καλημέρα σας :)
Φίλε angiec έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι οργισμένη με το θέαμα που αντίκρισες... (μην τους αποκαλείς όμως ζώα προσβάλεις τα καημένα τα ζώα αντί αυτούς :P )
Χωρίς πλάκα τώρα αυτα είναι τα άτομα που θα θέλαμε να "μπλεξούν" με συνειδητοποίημενα στον χώρο του ψαρέματος για να μπορέσουν να αλλάξουν ή καλύτερα να αποκτήσουν την ευαισθησία για την θάλασσα...
Εγώ εδώ μέσα βλέπω απλά το αντίθετο
Γίνετε ένας αφορισμός αυτών των ατόμων που και να διαβάζουν το φόρουμ δεν τολμούν να μιλήσουν μην τους πάρουν απ'τα α..λεμό :)

Αυτό εξοργίζει εμένα
Και ειδικά άμα είναι εμένα που βάζουν στο σκαμνί απλά επειδή τα λέω στα ίσια και κάποιοι θίγονται :P ξύδι

Σας εύχομαι μια υπεροχή τρίτη να άρχισε και σε σας και μια φανταστική βδομάδα να περάσετε αρχίζοντας από αύριο με μια απογευματινή βουτιά-ψάρεμα και κορύφωση το σ/κ όσοι θα πάμε
Φίλε vintage αυτό που δέν κατάλαβες μέχρι τώρα είναι αυτό εδώ το φόρουμ όσο απρόσωπο και να είναι εξακολουθεί να είναι μια μικρή κοινωνία. Εάν ανατρέξεις πίσω πρίν 3-4 χρόνια θα δείς ότι κανείς δέν μιλούσε για αθλητικό ψάρεμα για επιτρεπτά μεγέθη για ευαισθησίες στην θάλασσα. Η μικρή αυτή κοινωνία διαμορφώνει χαρακτήρες(στους πιο μικρούς) και συνετίζει και λίγο τους πιο μεγάλους. Ακόμη έχουν γίνει και τρομακτικές αλλαγές χάρης σε αυτό το φόρουμ. (Σεμινάρεια Mackellow-Καταγγελείες παρανόμων-Διαγωνισμοί ψαρέματος κ.α)( :!: Δέν είδαμε κανένα post απο τους φανατικούς οπαδούς για τον πρόεδρο του ΣΦΥΚΚ απο τότε που έφυγε ο Rambo) Αλλά όταν σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας γίνεσαι προκλητικός αυτόματα γίνεσαι και αντιπαθείς στην κοινοτητα του φόρουμ. Μπορεί απο όλα αυτά που λές αρκετά να είναι και αλήθειες αλλά δέν ξέρεις ούτε πως να εποικινωνείς με τους άλλους σωστά ούτε πώς να μεταδίδεις το μήνυμα σου σωστά. Τα τελευταία σου ποστ πρός τον Ναδιώτη΄πάλι είναι προκλητικά και πάλι προσπαθείς να ξεκινήσεις μια αντιπαράθεση η οποία θα εκνευρίσει αρκετούς απο εμάς πάλι. Εάν δέν θέλεις να μετέχεις σε αυτο το φόρουμ κανείς δέν σε αναγκάζει αλλά ούτε και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε συνεχώς τέτοιες συμπεριφορές που εκνευρίζουν τους περισσότερους.

MariosK

Post by MariosK »

Vintage wrote: Δεν ξέρω λόγια όμορφα να λέω... Μου αρέσει που και που να πειράζω :)
Το πρόβλημα είναι ότι "πειράζεις" κακοπροαίρετα δημιουργώντας αντιπάθειες και εχθρότητα την οποία στην συνέχεια μεταφράζεις ως αφορισμούς και ασυλίες.

MariosK

Post by MariosK »

Αν η δική μου απάντηση ήταν προκλητική τότε παραιτούμε, δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Καλή συνέχεια Vintage και σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου.

admin
Site Admin

Post by admin »

[

Συμφωνώ διαφωνώντας admin
Το μικρή κοινωνία που λες δεν πρέπει να ισχύει... Δεν μπορείς να λες μου αρέσουν τα λόγια σου μείνε δεν μου αρέσουν φύγε...Αν μπορείς να προσαρμοστείς στο κλίμα της κοινωνίας του φόρουμ μείνε αν δέν μπορείς φύγε στο λέω ευθέως για να το καταλάβειςΔεν ξέρω λόγια όμορφα να λέω... Ξέρεις όμως προκλητικά και προσβλητικά και αυτό ενοχλεί Μου αρέσει που και που να πειράζω :) και εμένα αλλά με μέτρο
Δεν προσπαθώ να γίνω συμπαθητικός με λόγια όμορφα που να σας χαϊδεύουν τα αυτιά... Δέν σου είπαμε να μας χαϊδέεις τα αυτιά αλλάούτε να μας σπάζεις τα νεύρα
( όσο για τον πρόεδρο που λες... Για κανε ένα repost το άρθρο που έγραψε για την αποστολή στον αγώνα στο καστελλόριζο και εχω πολλά ράμματα για την γούνα του ;) )[/quote] και όμως αφου επιτεύχθηκε ο σκοπός (για τον πρόεδρο) άκρα του τάφου σιωπή για τον ΣΦΥΚΚ ή μήπως τώρα όλα κυλούν όλα μέλι γάλα, γιατί εγώ άκουσα ότι σε κάποιο αγώνα αλυτάρχης πήγαινε πάνω απο βραχωμένα ψάρια ομάδων και έβαζε σημάδια με το gps. Όπως και αν έχει ηρεμία εδώ μπαίνουμε για να ηρεμούμε και να ξεφεύγουμε απο την ρουτίνα της καθημερινότητας όταν δέν μπορούμε να είμαστε κοντά η μέσα στο νερό όχι για να νευριάζουμε και να τσακωνόμαστε

admin
Site Admin

Post by admin »

Μές το φόρουμ φιλίες και μ..... δέν περπατάνε για αυτό καλύτερα να κόβονται πρίν να χαλάει το κλίμα. Αν θέλετε μιλάτε σε προσωπικό επίπεδο για μ.....

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”