Σε μια βόλτα σήμερα προς το Λατσιή με την δουλειά εσταμάτησα στο Χα Ποτάμι όπου με έπιασαν απίστευτες καταρρακτώδεις βροχές. Ξεκίνησα από Λατσιή μέχρι Λευκωσία έβρεχε καταρρακτωδώς σε όλη την διαδρομή. Στο Χα Ποτάμι η πιο κάτω εικόνες........
ωραίο βιντεο
τι πεστροφο-σολωμός είναι τζινο που δείχνει στην αρχή ...με τα τεράστια δόντια?
εχτός που τα καττόψαρα προς το τέλος ...τα υπόλειπα είναι άγνωστα για εμένα
ο παρεας εκαμε τρελλα ψαρεματα στον αμαζονιο.. Το πρωτο εν το payara (vampire fish), to επομενο δεν ξερω, και τα υπολοιπα arowana, peacock bass και διαφορες ρατσες καττοψαρων
ξερει κανενας τι εκοψεν ο νους τους να καμουν μεσα στο λιμανακι την Αγιας Τριαδας???? επερνουσα σημερα και ειδα ενα digger με τες ελπυστριες μεσα στο λιμανακι να σκεφκει και να στοιβαζει τες πετρες σε ενα τοπο. περιτο να σας πω οτι επιδη εφυσουσε που την μερια της Αγιας ναπας ουλλοι οι αμμοι που εσηκωνεν επιενναν πρως τα μεσα, εθολοσε τον τοπο ουλλο εκαμεν τον της π...ανας παλε...
φιλε ακουσα οτι θα παρκαρουν σκαφοι μεγαλα εκει γ αυτο κανουν πιο βαθια τα νερα εκει. υπαρχουν κατι πλοια αριστερα τις αγια τριαδας αν προσεξετε και θα τα φερουν εκει μου ειπαν. παντος σαν βυθος ηταν πομπα εκει δν 3ερω πως θα γινει τωρα
c.nadiotis wrote:Φυσικά και αστειεύεται, δεν μπορώ να διανοηθώ οποιοσδήποτε να βγαίνει σε κυνήγι δελφίνων… Απλά σαν αστείο μου φάνηκε κακόγουστο… Προσωπική άποψη
Ε φίλε χαλάρωσε.
Ας πούμε, γιατί να μεν εδιανοήσουν; (ειδικά αν το κρέας τους ήταν πρώτο πράμα);