"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
οι λαομο ρε παιδεια επαραδεκτικα το παρεα.
Νομιζω να αρχησουμε και εμεις με τα jetski
Νομιζω να αρχησουμε και εμεις με τα jetski
The only source of knowledge is experience

''surf casting'' A way of Living
-
BRAIDED LINES - ΝΗΜΑΤΑ
Θα ηθελα την γνωμη, οσων χρησιμοποιουν νηματα στο Σπιννινγκ, για το ΠΙΟ θεωρουν το καταλληλοτερο για την τεχνικη αυτη.
Αυτο τον καιρο που βασικα περιοριστηκα απο Real Life ψαρεματα ασχολουμαι με το θεμα αυτο και το ψαχνω σε αρκετο βαθος.
Αν θελετε ανοιγουμε και νεο Τοπικ και συζηταμε.
Πρωταρχικο Ερωτημα ειναι αν τα WIND KNOTS ωφειλονται κατα κυριο λογο στο νημα η στην μηχανη

Θα ηθελα την γνωμη, οσων χρησιμοποιουν νηματα στο Σπιννινγκ, για το ΠΙΟ θεωρουν το καταλληλοτερο για την τεχνικη αυτη.
Αυτο τον καιρο που βασικα περιοριστηκα απο Real Life ψαρεματα ασχολουμαι με το θεμα αυτο και το ψαχνω σε αρκετο βαθος.
Αν θελετε ανοιγουμε και νεο Τοπικ και συζηταμε.
Πρωταρχικο Ερωτημα ειναι αν τα WIND KNOTS ωφειλονται κατα κυριο λογο στο νημα η στην μηχανη

Greg wrote:στην μηχανη all the way
να ρωτήσω τζαι γω κάτι,
είχ ανήμα αρχικά τζαι είχε αρκετά μπερδέματα (είπατα μου τούτο τον όρο wind knots τότε )
έβαλα μισίνα τωρά, λόγο κόστους....
ώρες ώρες παρουσιάζεται το πρόβλημα με τους κόμπους... έχω την ιδέα ότι το ψεύτικο (είτε κατά την βολή μερικές φορές, είτει αν πιαστεί το αγίστρι στι μισίνα και το ψαρούιν στριφογυρίζει στο νερό κατά το μάζεμα) , 'τυλίγει' (εν μπορώ να βρω τη σωστή λέξη) τη μισίνα γύρω που τον εαυτό της, έτσι άμαν έβρει λάσκο (που έχει παραπάνω λάσκο άμαν έχει αέρα) νεκατώνεται τχαι κάμνει κόμπους
Δεν ξέρω αν εξήγησα το τι νομίζω σωστά !!!
τζαι ερωτώ....εν καλά να βάλλουμε στριφτάρι τχαι να ενώνουμε τα ψαρούθκια πάστω στριφτάριν ??? ή για κάπιο λόγο πρέπει να αποφεύγεται ???εσείς οι πιο έμειροι τι νομίζεται ?
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
πάντως στο Jigging τα jigs εχουν στριφταρούι και πάνω σε τούτο δίννω τη μισίνα!
Λογικά και στο spinning θα περιορίζονται τα μπλεξίματα γιατί το ψαρούι θα γυρίζει πιο άνετα και η μισίνα θα μένει σταθερή οπόταν δεν θα μπλέκεται η μισίνα 

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
εισαι ορθος γιωργο.. η μησινα θελει στριφταρι επειση τυλιγεται γυρο που τον εαυτο τις και γινεται σπιραλ, το νημα εν καμνει τουτο το πραμα.
Esox Lucius
μηχανες στις οποιες το τυλιμα ειναι αψογο και αποφευγουνται οι κομποι --->Greg wrote:στην μηχανη all the way
μηχανες που τυλιγουν χαλλια και προκαλουν κομπους στις βολες τους
Esox Lucius

- Attachments
-
- 21947_1242635700161_1057389016_1999994_4076140_n - Copy.jpg (63.87 KiB) Viewed 4210 times
-
- 19531_470330700550_710230550_11009644_8364374_n - Copy.jpg (58.94 KiB) Viewed 4210 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-

Tζίνο το πηγούνι το σχιστό κάτι μου λαλεί ...

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Ρε πε τζε να πεις για τα interview έπαθεν τον χαττά ο άνθρωπος!!!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- konstantinos kalogir
Να μάθει να μεν μου βάλλει φωτό μές τα facebook έτσι ένει εν καλά που λαλούν!!!!!!!Ρε τόσες νύκτες επεράσαμεν μαζί στο ψάρεμα τζιαι εν το εκμεταλλευτήκαμεν ενεξερα ότι έσχιει έτσι προσόντα!!!!!!!Πάντως εν πολλά πετυχημένος μπράβο ρε ωραία ενδυμασία!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
The next top model!!
Αδε στασεις!!!
Αδε στασεις!!!

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus