"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
κοπελλια που εννα φαμεν τον 13ο?
Εχει καμια βδομαδα που τρεχουν τα σαλλια μου πανω σε διαφορα καλαμια και μηχανες.. αλλα κομα να βρω τιποτα να μου γυαλισει.
Εχει καμια βδομαδα που τρεχουν τα σαλλια μου πανω σε διαφορα καλαμια και μηχανες.. αλλα κομα να βρω τιποτα να μου γυαλισει.
Esox Lucius
-
Ο φιλος σου το Αρπαχτικον βαλλει ιδεες για μιαν κοπελλαν που την λαλουσιν Στελλαν 8000
Ισια που κανει ενας13ος αλοπως

Ισια που κανει ενας13ος αλοπως

εταισεν μου χυλοπιττα εμενα θελει και 14ον τουτη η κοπελλα... ηρταν μου εψες κατι ιδεες στο νυχτερι οπως αναπνεα τον αερα του Η/Σ σταθμου για το που θα παει ο 13ος.. αηκε να σε πιασω τηλ να μου πεις τι νομιζεις
Esox Lucius
τουτες οι γυναικες ειναι για να μας βασανιζουν , χαλαλι τους οσα θελουνEVANTHIS LOIZOU wrote:Ο φιλος σου το Αρπαχτικον βαλλει ιδεες για μιαν κοπελλαν που την λαλουσιν Στελλαν 8000![]()
![]()
![]()
Ισια που κανει ενας13ος αλοπως![]()
![]()
- (CyBasser)
Ethos 21Greg wrote:κοπελλια που εννα φαμεν τον 13ο?
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- (CyBasser)
Εν της αξίζουν ρε αρπακτικό, καλύτερα να πάρεις ένα ωραίο χαρεμούδιν με αρκετά επιπλέον παιγνιδάκια για τες φαντασιώσεις!PrEdAtΩR wrote:τουτες οι γυναικες ειναι για να μας βασανιζουν , χαλαλι τους οσα θελουνEVANTHIS LOIZOU wrote:Ο φιλος σου το Αρπαχτικον βαλλει ιδεες για μιαν κοπελλαν που την λαλουσιν Στελλαν 8000![]()
![]()
![]()
![]()

Λάθος φόρουμ ρε(CyBasser) wrote:Ethos 21Greg wrote:κοπελλια που εννα φαμεν τον 13ο?

Εγώ έφαν τον πιλέ τον ανύπαρκτο 13 τρίτο μου

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- (CyBasser)
Γιατί ρε, αφού τούτη είναι η απάντηση στην ερώτησηMariosK wrote:Λάθος φόρουμ ρε(CyBasser) wrote:Ethos 21Greg wrote:κοπελλια που εννα φαμεν τον 13ο?.

Εν πειράζει, εννά έχεις 14ο!!MariosK wrote:Εγώ έφαν τον πιλέ τον ανύπαρκτο 13 τρίτο μου.

(CyBasser) wrote:Εν πειράζει, εννά έχεις 14ο!!MariosK wrote:Εγώ έφαν τον πιλέ τον ανύπαρκτο 13 τρίτο μου.
![]()
![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
PrEdAtΩR wrote:τουτες οι γυναικες ειναι για να μας βασανιζουν , χαλαλι τους οσα θελουνEVANTHIS LOIZOU wrote:Ο φιλος σου το Αρπαχτικον βαλλει ιδεες για μιαν κοπελλαν που την λαλουσιν Στελλαν 8000![]()
![]()
![]()
![]()
- Attachments
-
- αποδεικνύεται και μαθηματικά.jpg (80.43 KiB) Viewed 3387 times
-
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ρε... έχει κανέναν άλλο fun του CALL of DUTY. MODERN WARFARE 2
Θορώ πολλούς κυπραίους online....

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
AA (2.8.3) γιατί το 3 εν για παναίρκα (τζαι εν το παίζει με το αργό το πι σι μουcaveman wrote:Ρε... έχει κανέναν άλλο fun του CALL of DUTY. MODERN WARFARE 2Θορώ πολλούς κυπραίους online....

τζαί τζίνο κάποτε...
άτε συναχτείτε καμπόσοι του φόρουμ να κάμετε τζαι κλαν !!!!

Υ.Γ για όσους αναρωθκιούντα,...Ναί..είμαστε μιαν μάτσαν χρόνια τζαι παίζουμε κομπιουτερ γκειμς

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- AggelosLRK
Εγω ειμαι λυμενος του γουορκραφτcaveman wrote:Ρε... έχει κανέναν άλλο fun του CALL of DUTY. MODERN WARFARE 2Θορώ πολλούς κυπραίους online....