Φυσιολογικά εν θα έβρω ώρα να πάω αλλά....αν μας επηρεάσει κανένα σύστημα...εν να έβρουμε λίγη ώρα προγραμματίζοντας τον χρόνο από αύριο κιόλας!!!(CyBasser) wrote:Αφού εννά διαβάζεις και δεν θα πάεις ψάρεμα!!!konstantinos kalogir wrote:Παιδκιά, αν ξέρετε, εν να μας επηρεάσει κανένα σύστημα παρασκευή-σάβατο;![]()
![]()
Μην ακούσω ότι πήγες ψάρεμα και δεν ήρθες στο διαγωνισμό....
"Περί ανεμων και Yδάτων"
- konstantinos kalogir
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
- (CyBasser)
Έγραψα σε ήδη στην λίστα του Διαγωνισμού. Κυριακή πρωί. Το σύστημα που επηρεάζει είναι μόνο κατάλληλο για ψάρεμα με εγγλέζικο και δόλωμα μπιγκατίνι. Εννοώ το, κατίσιη σου αν πάεις άλλο ψάρεμα και μάθω το!konstantinos kalogir wrote:Φυσιολογικά εν θα έβρω ώρα να πάω αλλά....αν μας επηρεάσει κανένα σύστημα...εν να έβρουμε λίγη ώρα προγραμματίζοντας τον χρόνο από αύριο κιόλας!!!

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ρολανδο μου και μονο για φραχτη ...απαγορευεται η θαλασσα για τον κωνσταντινο(CyBasser) wrote:Έγραψα σε ήδη στην λίστα του Διαγωνισμού. Κυριακή πρωί. Το σύστημα που επηρεάζει είναι μόνο κατάλληλο για ψάρεμα με εγγλέζικο και δόλωμα μπιγκατίνι. Εννοώ το, κατίσιη σου αν πάεις άλλο ψάρεμα και μάθω το!konstantinos kalogir wrote:Φυσιολογικά εν θα έβρω ώρα να πάω αλλά....αν μας επηρεάσει κανένα σύστημα...εν να έβρουμε λίγη ώρα προγραμματίζοντας τον χρόνο από αύριο κιόλας!!!![]()
![]()

''surf casting'' A way of Living
ναι αλλα και τι φρακτη? νομιζω μονο ταμασσο δικαιουτε να ψαρεψει 

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- (CyBasser)
Σωστότατοι και οι δύο. Κωνσταντίνο, όλοι σε καρτερούν! Ατε τζαι οι μούρμουροι εντζαι φεύκουν,...PeRoUkKaS wrote:ναι αλλα και τι φρακτη? νομιζω μονο ταμασσο δικαιουτε να ψαρεψει
-
απο οτι ακουσα εννα πρέπει να στείσουμε σκαλοσίες, να ψαρεύκουμε δυο δυο σε κάθε πόστο(ενας πανώ ένας κάτω) για να μας χωρέσει 

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
fISHANDCHIPS wrote:απο οτι ακουσα εννα πρέπει να στείσουμε σκαλοσίες, να ψαρεύκουμε δυο δυο σε κάθε πόστο(ενας πανώ ένας κάτω) για να μας χωρέσει

catch & release!
- (CyBasser)
Υπάρχει ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ για όλους όσους θα συμμετάσχουν - συμπεριλαμβανομένου του Κωνσταντίνου!PeRoUkKaS wrote:fISHANDCHIPS wrote:απο οτι ακουσα εννα πρέπει να στείσουμε σκαλοσίες, να ψαρεύκουμε δυο δυο σε κάθε πόστο(ενας πανώ ένας κάτω) για να μας χωρέσειδεν εχεις και αδικο ρε πετρο..
(CyBasser) wrote:Υπάρχει ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ για όλους όσους θα συμμετάσχουν - συμπεριλαμβανομένου του Κωνσταντίνου!PeRoUkKaS wrote:fISHANDCHIPS wrote:απο οτι ακουσα εννα πρέπει να στείσουμε σκαλοσίες, να ψαρεύκουμε δυο δυο σε κάθε πόστο(ενας πανώ ένας κάτω) για να μας χωρέσειδεν εχεις και αδικο ρε πετρο..

catch & release!
-
Ekopsa llion makria ALLA toulahiston thelo na do FOTOS

- konstantinos kalogir
Ναι κάμνετε πανηγύρια αλλά εγώ γράφω μάθημα Κυριακή...!!!(CyBasser) wrote:Υπάρχει ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ για όλους όσους θα συμμετάσχουν - συμπεριλαμβανομένου του Κωνσταντίνου!PeRoUkKaS wrote:fISHANDCHIPS wrote:απο οτι ακουσα εννα πρέπει να στείσουμε σκαλοσίες, να ψαρεύκουμε δυο δυο σε κάθε πόστο(ενας πανώ ένας κάτω) για να μας χωρέσειδεν εχεις και αδικο ρε πετρο..

- (CyBasser)
Αύριο φίλε μου εν το άλλο χόμπυ μου που όπως εν η κατάσταση τωρά στην Κύπρο βάζει κάτω οποιαδήποτε μορφή ψαρέματος. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ρώτα τον ΜάριοΚ και τον Κοπτίδη που επροσπαθήσαν να με πείσουν για μουρμούρεςkonstantinos kalogir wrote: Ναι κάμνετε πανηγύρια αλλά εγώ γράφω μάθημα Κυριακή...!!!Επομένως έλα για καμιά μουρμούρα αύριο και άφηστες κοκκινόφτερες...!!

- konstantinos kalogir
Αφού τζιαμέ που εν να πάμε μπορείς να τα συνδιάσεις...! Εκατάλαβες πιστεύω....!!!(CyBasser) wrote:Αύριο φίλε μου εν το άλλο χόμπυ μου που όπως εν η κατάσταση τωρά στην Κύπρο βάζει κάτω οποιαδήποτε μορφή ψαρέματος. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ρώτα τον ΜάριοΚ και τον Κοπτίδη που επροσπαθήσαν να με πείσουν για μουρμούρεςkonstantinos kalogir wrote: Ναι κάμνετε πανηγύρια αλλά εγώ γράφω μάθημα Κυριακή...!!!Επομένως έλα για καμιά μουρμούρα αύριο και άφηστες κοκκινόφτερες...!!
![]()
- (CyBasser)
An θα πάεις εκεί που υπολογίζω να πάω εννα είσαι παράνομος γιατί απαγορεύεται το ψάρεμα! Θέλω πολύ σκοτάδι φίλε!konstantinos kalogir wrote:Αφού τζιαμέ που εν να πάμε μπορείς να τα συνδιάσεις...! Εκατάλαβες πιστεύω....!!!
- konstantinos kalogir