LEONIDAS wrote:Όντως ήταν πάρα πολύ ωραία ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Μετά επίαμεν τζιαι το κάστινγκ μας με τον Μάχλα και πρέπει έτσι εντελώς ειλικρινά να χάσαμεν το μεγαλύτερο ψάρι που μας έκατσεν ποτέ αν κρίνω που το αρχικό τσίμπημα.........
τελικά που επείατε???[/quote]
Επίαμεν μπροστά που τα ξενοδοχεία στην παραλιακή τωρά που ακριβώς νομίζω εν τζιαμέ στον Λαδά αν θυμάμε καλά. Σε κανένα μισάωρο ετσίμπησεν τρεις φορές πολλά δυνατά εδίπλωσεν το καλάμι να σπάσει τζιαι όπως το εκάρφωσεν ο Μάχλας έμεινεν παλλούτζιην τζιαι ετράβαν του μισήνα αργά και σταθερά χωρίς όμως να κάμνει τζιεφάλια. Εμαχούμαστεν κανένα εικοσάλεπτο με το ρολόι ειλικρινά τζιαι στο τέλος επιστέψαμεν ότι εκοράτζιισεν κάπου διότι ήταν παλλούτζιην τζιαι με έρκετουν με τίποτε. Λαλώ του ενναν καμιά βκιόλα τέρας αλόπως τζιαι έμεινεν παλλουκομένη. Θα μείνουμεν με την απορία διότι στην πολλήν την ώρα έβαλεν του πίεση πέρκει ταράξει τζιαι έκοψεν τα. Έννεν ούλλο άμμος τζιαμέ ρε Χαμπή;;;Οξά όπως έρκετουν το ψάρι εκοτσάραμεν τζιαι καμιάν ζεμπύλα δίκτυα;;
Τούντο πράμα ρε Λεωνίδα επάθαμεν το με τον Πανίκκο μια φορά στην "κοτζιάκαρη" στο Αρκωτίρι......
Δόλωμα ολόκληρη γαρίδα (tigershrimp) σε περιοχή μηκτού βυθού και τσίμπιμα και τράβημα ακριβός όπως τα περιγράφεις ρε φίλε.... μια φάση που κινήτε πολλά αργά αλλά χωρίς κεφάλλια, μόνο μια απίστευτη δύναμη που τραβά σιγά σιγά και σταθερά...
Και εμείς το ίδιο πράμα επάθαμε με εσάς......... στα 10-15 λεπτά εκουράστηκε ο Πανίκκος... για να άψει τζαι κανένα τσιάρο, έδωκεν μου το καλάμι... μετά που ακόμα 10-15 περίπου λεπτά εξανάδωσα του το........ άμα εφκήκεν ο ώμος του που το τράβημα εξανάδωσεν μου το εμένα... μιλούμε για 30-45 λεπτά κουβέντα!!!!!
Σε κάποια φάση εσταμάτεισε κάπου... τζιαι τζιαμέ έμεινεν! Δεν επάεννεν πούποτε! Αμα το εζόρισα καμπόσων... εκοπήκαν ούλλα αλλά το "ψάρι" δεν εκεινίθηκε ούτε εκατοστό πρως το μέρος μας.........
Δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγειση εκτός από ΤΕΡΑΣΤΙΟ οκταπόδι...
caveman wrote:Τούντο πράμα ρε Λεωνίδα επάθαμεν το με τον Πανίκκο μια φορά στην "κοτζιάκαρη" στο Αρκωτίρι......
Δόλωμα ολόκληρη γαρίδα (tigershrimp) σε περιοχή μηκτού βυθού και τσίμπιμα και τράβημα ακριβός όπως τα περιγράφεις ρε φίλε.... μια φάση που κινήτε πολλά αργά αλλά χωρίς κεφάλλια, μόνο μια απίστευτη δύναμη που τραβά σιγά σιγά και σταθερά...
Και εμείς το ίδιο πράμα επάθαμε με εσάς......... στα 10-15 λεπτά εκουράστηκε ο Πανίκκος... για να άψει τζαι κανένα τσιάρο, έδωκεν μου το καλάμι... μετά που ακόμα 10-15 περίπου λεπτά εξανάδωσα του το........ άμα εφκήκεν ο ώμος του που το τράβημα εξανάδωσεν μου το εμένα... μιλούμε για 30-45 λεπτά κουβέντα!!!!!
Σε κάποια φάση εσταμάτεισε κάπου... τζιαι τζιαμέ έμεινεν! Δεν επάεννεν πούποτε! Αμα το εζόρισα καμπόσων... εκοπήκαν ούλλα αλλά το "ψάρι" δεν εκεινίθηκε ούτε εκατοστό πρως το μέρος μας.........
Δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγειση εκτός από ΤΕΡΑΣΤΙΟ οκταπόδι...
Ακριβώς αφού τζιαι εμείς αλλάξαμε διότι εκουράστηκεν ο Μάχλας. Το πρόβλημα ότι είχε τρία πολλά καλά τσιμπήματα στην αρχή και μετά όλο αυτό γι αυτό υπολόγισα ότι είναι ψάρι. Δεν θα μάθουμε ποτέ.............
Ευχαριστούμε το Περιοδικό για την ωραία και ζεστή φιλοξενία και τα δώρα του. Πολύ μου άρεσε η έκπληξη....Καιρός ήταν. Η αρχή έγινε αλλά πρέπει να προχωρήσουμε πολύ δυναμικά όχι μόνο να γράφουμε μέλη αλλά και στην ενημέρωση του κόσμου πολύ περισσότερο στα παιδιά που θα είναι οι αυριανοί πολίτες
τελικα το μουσουπενηλικι συνεχιζεται , ημουν αρωστος και δεν μπορεσα να ερθω, εμαθα οτι περασατε καλα , τζαι εφατε τζαι σπασετε πολλα καλη η πρωτοβουλια για το συνδεσμο τζαι πρεπει να γραφτουμαι ολοι μελοι, οπιος που το φορουμ δεν γραφτη μελος μαζι με ακομα 5 ατομα του περιβαλοντος του θα αποβαλετε που το φορουμ
admin wrote:
Τούτα αφηστε σε κανένα άλλο που του περνά η δουλειά
καλα εβαλες την φωτο με τις δυο σου τζιηκλες ηταν αναγκη να βαλης τζαι την φωτο με τις τζιηκλες ουλης της παρεας? τελικα επειετε με 2 αυτοκινητα?
οϊ φίλε μου οι δύο ήταν για το cover του dvd η μια η δέστρα είναι η δική μου του τσιτάστρου και οι άλλες έν οι πρωινές(γυρίζει σου?) εν πειράζει
εμας εντζαι περνης μας στα τζιταστρα που ξερης, αλλα κατα τα αλλα θελης να σε παρω εγω, εσιη χαρη που τα τελευτεα πουλια εδωσα τα ουλα σε ενα ιδρυμα οξα ηταν να τις φκαλω φωτογραφια τζαι να δουμε πιου ηταν να του γυριση
συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία ίδρυσης συνδέσμου ...
ποιος θα είναι ο αντριπρώσοπος στην Λευκωσία για να γραφτώ ? τι άλλο πρέπει να κάμω για να γραφτώ ?
fISHANDCHIPS wrote:συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία ίδρυσης συνδέσμου ...
ποιος θα είναι ο αντριπρώσοπος στην Λευκωσία για να γραφτώ ? τι άλλο πρέπει να κάμω για να γραφτώ ?
Πέτρο μου τώρα τα πήραμε όλα στον έφορο σωματείων για να γραφτούμε και επίσημα και με το καλό σε κανένα δύο μήνες θα βγάλουμε επίσημες φόρμες και θα αρχίσουμε να γράφουμε μέλη
Πέτρο μου τώρα τα πήραμε όλα στον έφορο σωματείων για να γραφτούμε και επίσημα και με το καλό σε κανένα δύο μήνες θα βγάλουμε επίσημες φόρμες και θα αρχίσουμε να γράφουμε μέλη
συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια εχετε και τη δικη μου στηριξη!
τωρα οσον αφορα το πάρτυ εν μου άρεσε γιατι εν εκερτησα το φλουρι!!!!!
συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια εχετε και τη δικη μου στηριξη!
τωρα οσον αφορα το πάρτυ εν μου άρεσε γιατι εν εκερτησα το φλουρι!!!!!
τες σιεφταλιες όμως ετιμησα τες ιδιαιτέρως!!!
Εν το μεταξύ η πλάκα ποιά είναι ότι το κομμάτι που θα σου έδινα αλλά έφυγες να πάεις και να έρτεις έδωκα το στο παιδί που καθόταν απέναντι σου και βρήκε το φλουρί