ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Captain theodoros

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

angiec wrote:Σε περιμένουμε σίγουρα !!!!!!!!!!!!!!

Πρώτα ο θεός να γυρίσετε και όλα καλα θα πάνε , θα κάνουμε μια συνάντηση μαζί με τον κ . Ευάνθη τον Άριστο και τα άλλα παιδιά , θα το κάψουμε μέχρι το πρωι . :violin: :clap:
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

Captain theodoros

Χρόνια πολλά καλα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο , υγεία ευτυχία αγάπη :P

Image

MariosK

Post by MariosK »

Καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή Άντζη.

angiec

Post by angiec »

Την Καλημέρα μου σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ 2 η ώρα εδώ και ακόμα δεν πήγα για ύπνο έχω βάρια απόψε. Η πρώτη νύχτα στο διαμέρισμα μετά από το νοσοκομείο.Πάντως έπειδή εσείς θα κάνετε πιό γρήγορα τις σούβλες , παράγγειλα και εγώ το κομμάτι μου να μου το στείλουν εξπρές ζεστό -ζεστό..Τώρα τέτοια ώρα θα ετοιμάζετε τα κάρβουνα :clap: :violin: ΚαΛή σας όρεξη :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingbuddies: Αλλά μην το παρακάνετε :naughty: :naughty: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Σας έχω παρέα 'εστω και από μακρυά :flags-usa: :greetings-wavegreen: :greetings-waveyellow:

Captain theodoros

angiec wrote:Την Καλημέρα μου σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ 2 η ώρα εδώ και ακόμα δεν πήγα για ύπνο έχω βάρια απόψε. Η πρώτη νύχτα στο διαμέρισμα μετά από το νοσοκομείο.Πάντως έπειδή εσείς θα κάνετε πιό γρήγορα τις σούβλες , παράγγειλα και εγώ το κομμάτι μου να μου το στείλουν εξπρές ζεστό -ζεστό..Τώρα τέτοια ώρα θα ετοιμάζετε τα κάρβουνα :clap: :violin: ΚαΛή σας όρεξη :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingbuddies: Αλλά μην το παρακάνετε :naughty: :naughty: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Σας έχω παρέα 'εστω και από μακρυά :flags-usa: :greetings-wavegreen: :greetings-waveyellow:

Image

Uploaded with ImageShack.us

angiec

Post by angiec »

Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου σε ολους . Ώρα 3.45 το πρωί άρχισα να νομίζω πως είμαι ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ :D :D :angelic-whiteflying: :angelic-whiteflying: :angelic-yellow: :angelic-yellow:

Captain theodoros

angiec wrote:Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου σε ολους . Ώρα 3.45 το πρωί άρχισα να νομίζω πως είμαι ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ :D :D :angelic-whiteflying: :angelic-whiteflying: :angelic-yellow: :angelic-yellow:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Κάνε λίγο υπομονή τελειώνεις θα ησυχάσεις θα ξεκουραστείς , το παιδί πως πάει ;

angiec

Post by angiec »

Καλημέρα Καπετάνιο, είναι καλύτερα άρχισαν και υποχωρούν οι΄δυνατοί πόνοι αλλά ακόμα παίρνει δυνατή δόση από φάρμακα ΄και 'ηταν η πρώτη μέρα που χαμογέλασε λίγο .Τα μεγάλα τελείωσαν τώρα μένει τώρα να προσαρμοστεί και να δεχτεί ότι θα έχει τους γύψους για 2 η περισσότερους μήνες , όπως λέτε η υπομονή .Ευχαριστώ και πάλι για την δύναμη που μου δίνετε όλοι σας.

Captain theodoros

angiec wrote:Καλημέρα Καπετάνιο, είναι καλύτερα άρχισαν και υποχωρούν οι΄δυνατοί πόνοι αλλά ακόμα παίρνει δυνατή δόση από φάρμακα ΄και 'ηταν η πρώτη μέρα που χαμογέλασε λίγο .Τα μεγάλα τελείωσαν τώρα μένει τώρα να προσαρμοστεί και να δεχτεί ότι θα έχει τους γύψους για 2 η περισσότερους μήνες , όπως λέτε η υπομονή .Ευχαριστώ και πάλι για την δύναμη που μου δίνετε όλοι σας.
Καλησπέρα σας από εδω και πέρα όλο και θα χαμογελά περισσότερο , έχει προεδρεύσει τόσο πολύ η επιστήμη που όλα τα φτιάχνει όλα τα γιατρεύει . Ο θεός είναι μεγάλος κανέναν δεν αφήνει , δεν θα αφήσει εσάς , να είστε σίγουρη . Ο Γολγοθάς σας παίρνει τέλος .

angiec

Post by angiec »

Πολλοί από σας σηκώνεστε να πάτε δουλειά εγώ τώρα θα πάω για ύπνο......11.32 τα μεσάνυχτα ....και στις 5.00 πρέπει να ξυπνήσω και πάλι ..Καλό ξημέρωμα όποια ώρα και να είναι !!!

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Κανε Υπομονη και ολα θα πανε καλα :!: :!:
Να σκεφτεσαι τα ΚΑΛΑ που θα ερθουν μετα και να παιρνεις θαρρος :!: :!:
Μετα την μπορα ερχεται η ΑΝΟΙΞΗ :)

angiec

Post by angiec »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Κανε Υπομονη και ολα θα πανε καλα :!: :!:

Αυτά σκέφτομαι και με την παρέα σας παίρνω δύναμη , πάντως το Πρώτο πράγμα που θα Κάνω όταν με το καλό επιστρέψω θα πάω 1 μέρα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ (και ας μην πάρω) :) :) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Captain theodoros

EVANTHIS LOIZOU wrote:Κανε Υπομονη και ολα θα πανε καλα :!: :!:

+ 100!

Captain theodoros

Τελικά είχες δεν είχες γύρω από την τρέλα μας το ψάρεμα το γύρισες :lol: :lol: να είσαι καλα Αντζη , αυτό σημαίνει ηθικόν ακμαιότατο :clap: :clap: να είστε καλα και οι δυο σας εκεί που είστε . :P :clap: :clap: :clap:

angiec

Post by angiec »

Captain theodoros wrote:Τελικά είχες δεν είχες γύρω από την τρέλα μας το ψάρεμα το γύρισες :lol: :lol: να είσαι καλα Αντζη , αυτό σημαίνει ηθικόν ακμαιότατο :clap: :clap: να είστε καλα και οι δυο σας εκεί που είστε . :P :clap: :clap: :clap:
Εδώ που μένω υπάρχουν λιμνες αν είχα αντικαταστάτη στο διαμέρισμα παρά το κρύο θα πήγαινα (αν έχουν οργανωμένα ψαρέματα)

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”