angiec wrote:Σε περιμένουμε σίγουρα !!!!!!!!!!!!!!
Πρώτα ο θεός να γυρίσετε και όλα καλα θα πάνε , θα κάνουμε μια συνάντηση μαζί με τον κ . Ευάνθη τον Άριστο και τα άλλα παιδιά , θα το κάψουμε μέχρι το πρωι .

angiec wrote:Σε περιμένουμε σίγουρα !!!!!!!!!!!!!!
angiec wrote:Την Καλημέρα μου σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ 2 η ώρα εδώ και ακόμα δεν πήγα για ύπνο έχω βάρια απόψε. Η πρώτη νύχτα στο διαμέρισμα μετά από το νοσοκομείο.Πάντως έπειδή εσείς θα κάνετε πιό γρήγορα τις σούβλες , παράγγειλα και εγώ το κομμάτι μου να μου το στείλουν εξπρές ζεστό -ζεστό..Τώρα τέτοια ώρα θα ετοιμάζετε τα κάρβουνα![]()
ΚαΛή σας όρεξη
![]()
Αλλά μην το παρακάνετε
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Σας έχω παρέα 'εστω και από μακρυά
![]()
![]()
angiec wrote:Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου σε ολους . Ώρα 3.45 το πρωί άρχισα να νομίζω πως είμαι ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα σας από εδω και πέρα όλο και θα χαμογελά περισσότερο , έχει προεδρεύσει τόσο πολύ η επιστήμη που όλα τα φτιάχνει όλα τα γιατρεύει . Ο θεός είναι μεγάλος κανέναν δεν αφήνει , δεν θα αφήσει εσάς , να είστε σίγουρη . Ο Γολγοθάς σας παίρνει τέλος .angiec wrote:Καλημέρα Καπετάνιο, είναι καλύτερα άρχισαν και υποχωρούν οι΄δυνατοί πόνοι αλλά ακόμα παίρνει δυνατή δόση από φάρμακα ΄και 'ηταν η πρώτη μέρα που χαμογέλασε λίγο .Τα μεγάλα τελείωσαν τώρα μένει τώρα να προσαρμοστεί και να δεχτεί ότι θα έχει τους γύψους για 2 η περισσότερους μήνες , όπως λέτε η υπομονή .Ευχαριστώ και πάλι για την δύναμη που μου δίνετε όλοι σας.
EVANTHIS LOIZOU wrote:Κανε Υπομονη και ολα θα πανε καλα![]()
![]()
Να σκεφτεσαι τα ΚΑΛΑ που θα ερθουν μετα και να παιρνεις θαρρος![]()
![]()
Μετα την μπορα ερχεται η ΑΝΟΙΞΗ
EVANTHIS LOIZOU wrote:Κανε Υπομονη και ολα θα πανε καλα![]()
![]()
Να σκεφτεσαι τα ΚΑΛΑ που θα ερθουν μετα και να παιρνεις θαρρος![]()
![]()
Μετα την μπορα ερχεται η ΑΝΟΙΞΗ
Εδώ που μένω υπάρχουν λιμνες αν είχα αντικαταστάτη στο διαμέρισμα παρά το κρύο θα πήγαινα (αν έχουν οργανωμένα ψαρέματα)Captain theodoros wrote:Τελικά είχες δεν είχες γύρω από την τρέλα μας το ψάρεμα το γύρισες![]()
να είσαι καλα Αντζη , αυτό σημαίνει ηθικόν ακμαιότατο
![]()
να είστε καλα και οι δυο σας εκεί που είστε .
![]()
![]()
![]()