ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ
Ψαχνω για συνεταιρο, που να ειναι καταρτισμενος στην ιχθυοκαλλιεργεια γλυκων νερων, για να κανουμε ιδιωτικη λιμνη για καλλιεργεια καποιων ειδων κλπ στην περιοχη του Φραγματος της Αχνας.
Πολυ συντομα σκεφτομαι να εγγραφω στες Κοινωνικες Ασφαλισεις ως Γεωργος για να εχω το δικαιωμα και των σχετικων επιχορηγησεων.
Διαθετω ιδιωτικη εκταση 8000 τ. μ. για αρχη.
Ακουω προτασεις.
[quote="EVANTHIS LOIZOU"]ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ
Ψαχνω για συνεταιρο, που να ειναι καταρτισμενος στην ιχθυοκαλλιεργεια γλυκων νερων, για να κανουμε ιδιωτικη λιμνη για καλλιεργεια καποιων ειδων κλπ στην περιοχη του Φραγματος της Αχνας.
Πολυ συντομα σκεφτομαι να εγγραφω στες Κοινωνικες Ασφαλισεις ως Γεωργος για να εχω το δικαιωμα και των σχετικων επιχορηγησεων.
Διαθετω ιδιωτικη εκταση 8000 τ. μ. για αρχη.
Ακουω προτασεις.[/quot
πολλα καλο...εμενα εν το ονειρο μου τουτο να καμω εναν παραδεισο με.... λιμνη για ψαρεμα catch and release !!!!!!!!!
Απ'οτι ειμαι σε θεση να γνωριζω, το Φραγμα θα μετατραπει σε αποθηκευτικο χωρο των νερων της Τριτοβαθμιας Επεξεργασιας Λυματων Αμμοχωστου.
Το νερο θα παραχωρειται για "Γεωργικες Χρησεις". Η Ιχθυοκαλλιεργεια ειναι Γεωργικη Χρηση.
Το ΤΙ θα εκτρεφω και ΤΙ θα κανω τα ψαρια ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο
EVANTHIS LOIZOU wrote:Απ'οτι ειμαι σε θεση να γνωριζω, το Φραγμα θα μετατραπει σε αποθηκευτικο χωρο των νερων της Τριτοβαθμιας Επεξεργασιας Λυματων Αμμοχωστου.
Το νερο θα παραχωρειται για "Γεωργικες Χρησεις". Η Ιχθυοκαλλιεργεια ειναι Γεωργικη Χρηση.
Το ΤΙ θα εκτρεφω και ΤΙ θα κανω τα ψαρια ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο
Η πρώτη ερώτηση εν απλή....ΚΟΥΝΕΛΛΟΥΣ....η δεύτερη εν λίγο πιο δύσκολη αλλά....πιστεύκω θα δοκιμάζεις πάνω τους τα διάφορα jigs...!!
εγω ιμε σκουλικολογος....καθε τεταρτι πρωι καμνο τεχνιτες αναπνοες στα σκουλουλουτζια για να τα βριτε σε αριστι καταστασι...και εγο μινισκο στο μαγαζι και τροι με ο λαλαρος