ΤΡΟΙΚΑ
- konstantinos kalogir
Re: ΤΡΟΙΚΑ
νομίζω εν καιρός να ξεκινήσουμε να πιένουμε παραπάνω ψάρεμα, επιστροφή στες παλιές καλές εποχές!!
-
konstantinos kalogir wrote:νομίζω εν καιρός να ξεκινήσουμε να πιένουμε παραπάνω ψάρεμα, επιστροφή στες παλιές καλές εποχές!!

συμθωνω απολητως....

Καλησπέρα σε όλους,
Eίμαι φοιτητής 23 ετών στο τέταρτο χρόνο των σπουδών μου. Τα δίδακτρα τον τελευταίο χρόνο φτάσαν επίσημα στις 9000 χιλιάδες .Τώρα θα μου πείτε ποιος σε αναγκάζει να σπουδάσεις θα γίνουμε όλοι γιατροί δικηγόροι, δυστυχώς αυτοί ΗΤΑΝ οι νοοτροπία του κυπριου πολίτη να γέννηση ένα- δυο παιδιά στα 18 τους να είναι πλήρως κομματικά κατατοπισμένοι στα 20 τους αν ακολουθήσουν στρατιωτική θητεία να μπούνε σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο όχι για να σπουδάσει αλλα για να έχουμε να λαλούμε στην γειτονιά ( ο γιος μου εμενα εν γιατρός, η κόρη μου εμενα εν δικηγόρος)
Δεν με ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται αριστερός δεξιός η κέντρος για την σημερινή κατάσταση, δεν με ενδιαφέρει αν η γερμανία ξεκίνησε πολιτικά τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα εκτος από το μέλλον μου εμενα και τους υπολοιπους νέους. Στα 23 τους η γονιοί μας είχαν σπίτι δουλειά και 1-2 παιδιά. Η νεολαία σήμερα δεν ξέρει καν τι θα κάνει την επομενη μέρα ποια πόρτα θα κτυπήσει για να βρει δουλειά με 600 ευρώ που θα του καταπατά κάθε ανθρώπινο δικαίωμα. Η νεολαία σήμερα προσπαθεί να επιβιώσει και να σταθεί δυνατή στα πόδια τις αλλα με λίπη βλέπω τους "πολιτικατζες" και τους βασιλιάδες τις καρεκλας να λογομαχούν για το ποιος ευθύνεται.
Σου είπε κανένας κύριε αβέρωφ, κύριε κυπριανού και κύριε καρογιάν να με ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται?
Ακούω με απορία για Plan A, Plan B , C , D και διερωτούμαι σε ποιο πλανήτη ζουν αυτοί οι εξωγήινοι.? Πρέπει να είσαι διάνοια για να καταλάβεις ότι αυτό δεν θα σταματήσει μέχρι να κλέψουν ότι πολύτιμο υπάρχει σε αυτό τον τόπο?
Κάτι τελευταίο 25% ανεργία στoυς νέους.
KEEP CALM ANG GO FISHING 
Eίμαι φοιτητής 23 ετών στο τέταρτο χρόνο των σπουδών μου. Τα δίδακτρα τον τελευταίο χρόνο φτάσαν επίσημα στις 9000 χιλιάδες .Τώρα θα μου πείτε ποιος σε αναγκάζει να σπουδάσεις θα γίνουμε όλοι γιατροί δικηγόροι, δυστυχώς αυτοί ΗΤΑΝ οι νοοτροπία του κυπριου πολίτη να γέννηση ένα- δυο παιδιά στα 18 τους να είναι πλήρως κομματικά κατατοπισμένοι στα 20 τους αν ακολουθήσουν στρατιωτική θητεία να μπούνε σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο όχι για να σπουδάσει αλλα για να έχουμε να λαλούμε στην γειτονιά ( ο γιος μου εμενα εν γιατρός, η κόρη μου εμενα εν δικηγόρος)
Δεν με ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται αριστερός δεξιός η κέντρος για την σημερινή κατάσταση, δεν με ενδιαφέρει αν η γερμανία ξεκίνησε πολιτικά τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα εκτος από το μέλλον μου εμενα και τους υπολοιπους νέους. Στα 23 τους η γονιοί μας είχαν σπίτι δουλειά και 1-2 παιδιά. Η νεολαία σήμερα δεν ξέρει καν τι θα κάνει την επομενη μέρα ποια πόρτα θα κτυπήσει για να βρει δουλειά με 600 ευρώ που θα του καταπατά κάθε ανθρώπινο δικαίωμα. Η νεολαία σήμερα προσπαθεί να επιβιώσει και να σταθεί δυνατή στα πόδια τις αλλα με λίπη βλέπω τους "πολιτικατζες" και τους βασιλιάδες τις καρεκλας να λογομαχούν για το ποιος ευθύνεται.
Σου είπε κανένας κύριε αβέρωφ, κύριε κυπριανού και κύριε καρογιάν να με ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται?
Ακούω με απορία για Plan A, Plan B , C , D και διερωτούμαι σε ποιο πλανήτη ζουν αυτοί οι εξωγήινοι.? Πρέπει να είσαι διάνοια για να καταλάβεις ότι αυτό δεν θα σταματήσει μέχρι να κλέψουν ότι πολύτιμο υπάρχει σε αυτό τον τόπο?
Κάτι τελευταίο 25% ανεργία στoυς νέους.

-
Δυστυχώς αυτη ειναι η αληθεια.marios0 wrote:Πρέπει να είσαι διάνοια για να καταλάβεις ότι αυτό δεν θα σταματήσει μέχρι να κλέψουν ότι πολύτιμο υπάρχει σε αυτό τον τόπο?
- Captain theodoros
- andreas michael

belluga wrote:Αφιερωμενο στου φιλους μας τους γερμανους!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
belluga wrote:Αφιερωμενο στου φιλους μας τους γερμανους!

Μπορεί να μην έχουμε χρήματα αλλά ακόμη έχουμε αρ@@@@@, αυτά να τα πάρουν ευχαρίστως οι φίλοι μας οι Γερμανοί
-
το να δοσοοθμε τα @@ μας στην Μερκελ εν ψηχικο που καμνουμε... 

- Captain theodoros
- Captain theodoros
προσοχη στον γραπτον μας λογο παιδια , μην χασουμε το δικιο μας .
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
Ωραίος φίλε!belluga wrote:Αφιερωμενο στου φιλους μας τους γερμανους!

Εν το plan B τούτον??

Fishing is a relaxing & exhilarating sport
-
Βόμβα Σόιμπε: Συμφωνήθηκε με Χριστόφια το κούρεμα από τις 23 Νοεμβρίου
http://www.sigmalive.com/news/politics/36196
-
και ξαναερχεται με αλλο νομοσχεδιοinglese.fishing wrote:Βόμβα Σόιμπε: Συμφωνήθηκε με Χριστόφια το κούρεμα από τις 23 Νοεμβρίου
http://www.sigmalive.com/news/politics/36007
Το ξέσπασμα του γιού του Χριστόφια
http://www.sigmalive.com/news/local/36195
''Δεν θα επιτρέψουμε να αμαυρωθεί το όνομά μας'' << τωρα τζια παει!