ψαρεμα video

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Giorkos

Re: ψαρεμα video

Post by Giorkos »

no-nick wrote:http://www.youtube.com/watch?v=-jlTOBUrTIE

ρε παιδεια , που εχει κουρκουνες?

Τελικά ήβραμε που επήαν τα steroids του Duke Nukem... ήπιαν τα οι ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ !!!!

Δεν ήξερα ότι γίνονται τόσες :!: :!: :!:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

enpao

Διαφορα Video

Post by enpao »

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ΕΝ ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΨΑΡΙ?

και ενα βιντεο που Κυπρεους...............εν κανενας που το φορουμ? παντος εχει πολλα ωραια ψαρια ειδικα τα μυλοκοπια. :D
Rememper always someone waiting for you at home

MariosK

Post by MariosK »

Χρύσανθε το στόμα του εν μου μοιάζει με μυλοκόπι και σίγουρα όι με το μυλοκόπι που έχουμε στην Κύπρο αλλά μπορεί να κάμνω και λάθος :roll:. Πάντος εμένα το στόμα του θυμίζει μου αρπακτικό :think:.

Το βίντεο με τους Κυπραίους είναι με Ιταλούς τελικά. Μήπως έβαλες λάθος?

MariosK

Post by MariosK »

Εν με Κυπραίους τελικά :lol:. Εν μέσα τζε caveman πριν να γίνει πάτερ :D!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

μα γιατι λαλειται το caneman pater? εν που τα αληθεια παπας? εχει τζαι κοματια που ψαρευκουν στις περιοχες μου στον Παχυαμμο αλλα εν δειχνει γμτ τι επιασαν.

MariosK

Post by MariosK »

chrysanthos9 wrote:μα γιατι λαλειται το caneman pater? εν που τα αληθεια παπας?
Όχι :D.

Greg

Post by Greg »

ελα ακομα ενα ρε χρυσανθε.. εκαμεν μας το copywrite ενα συγκροτημα (fear factory) και αλλαξεν μας το τραγουδι που επεζε στο video :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=vjqifL8r ... r_embedded
Esox Lucius

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

πολλα δυνατο βιντεο με ωραια και ποιοτικα ψαρκα. :o κανενα αλλο εν εχετε βιντεο?

marios
Site Admin

Post by marios »

MariosK wrote:Χρύσανθε το στόμα του εν μου μοιάζει με μυλοκόπι και σίγουρα όι με το μυλοκόπι που έχουμε στην Κύπρο αλλά μπορεί να κάμνω και λάθος :roll:. Πάντος εμένα το στόμα του θυμίζει μου αρπακτικό :think:.
Marie είναι όντως από την ίδια οικογένεια με τα "μυλοκοπια".. είναι αρπακτικό! και βρίσκετε και στα βαθιά νερά τις Κύπρου συνήθως ψαρεύετε σε παραγάδια ,σε ψαραγορές θα το βρείς με την ταμπέλα "μυλοκόπι"..έχω και μια φωτό που έπιασε ένα ο ps1χας..............στην κύπρο από όσο γνωρίζω είναι 3 ήδη τα πιο γνωστά, από τα πολλά τις οικογενειας ! το συγκεκριμένο που οι ψαράδες το λένε "μυλοκόποι του πελάγους" η "ομπρέλα" που έχει έντονη καμπούρα και πιο ξεθωριασμένα χρώματα,και το πιο "κοινό" μυλοκόπι που είναι αυτό που βλέπουμε πιο συχνά .
MariosK wrote:Το βίντεο με τους Κυπραίους είναι με Ιταλούς τελικά. Μήπως έβαλες λάθος?
είναι όλοι μελόι του φόρουμ!! κάποτε............ που ήταν στην ιταλία :shhh: :lol:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

MariosK

Post by MariosK »

marios wrote:
MariosK wrote:Χρύσανθε το στόμα του εν μου μοιάζει με μυλοκόπι και σίγουρα όι με το μυλοκόπι που έχουμε στην Κύπρο αλλά μπορεί να κάμνω και λάθος :roll:. Πάντος εμένα το στόμα του θυμίζει μου αρπακτικό :think:.
Marie είναι όντως από την ίδια οικογένεια με τα "μυλοκοπια".. είναι αρπακτικό! και βρίσκετε και στα βαθιά νερά τις Κύπρου συνήθως ψαρεύετε σε παραγάδια ,σε ψαραγορές θα το βρείς με την ταμπέλα "μυλοκόπι"..έχω και μια φωτό που έπιασε ένα ο ps1χας..............στην κύπρο από όσο γνωρίζω είναι 3 ήδη τα πιο γνωστά, από τα πολλά τις οικογενειας ! το συγκεκριμένο που οι ψαράδες το λένε "μυλοκόποι του πελάγους" η "ομπρέλα" που έχει έντονη καμπούρα και πιο ξεθωριασμένα χρώματα,και το πιο "κοινό" μυλοκόπι που είναι αυτό που βλέπουμε πιο συχνά .
Εμάθαμεν αλλόναν :D.

Ορίστε και η φωτογραφία του Στελλάρα (ps1xas)
21122008.jpg
21122008.jpg (8.36 KiB) Viewed 4847 times

Greg

Post by Greg »

εχει ενα ειδος που μοιαζει μεταξυ μυλοκοπιου και λαυρακιου... ονομαζεται γκρανιος και μονο στις ψαραγορες το ειδα (που το πουλουν σαν μυλοκοπι)
δεν ετυχε να πιασε.

μαριε αν εχεις ποιο καθαρη φωτο που το ψαρι του στελιου στειλε μου την
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Τούτην έχω, είναι που MMS. Αν μπορεί το Στέλιος να βάλει την αυθεντική θα φαίνεται καλλύτερα.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:εχει ενα ειδος που μοιαζει μεταξυ μυλοκοπιου και λαυρακιου... ονομαζεται γκρανιος και μονο στις ψαραγορες το ειδα (που το πουλουν σαν μυλοκοπι)
δεν ετυχε να πιασε.

μαριε αν εχεις ποιο καθαρη φωτο που το ψαρι του στελιου στειλε μου την
Παρεπιπτόντως το ελληνικό όνομα "γκρανιός" προέρχεται από τον θόρυβο που λένε οι επαγγελματίες της Ελλάδας ότι κάνει (κάτι σαν "γκρά-γκρά" - υποπτεύομαι όμοιο με τον ήχο που κάνουν τα γατόψαρα).

Το μοναδικό που έχω υπ'όψιν μου ότι πιάστηκε 100% στην Κύπρο είναι αυτό του Στέλιου (έχει αρκετούς μήνες τώρα που πιάστηκε), αλλά τα έχω δει ως "μυλοκόπια" άλλες δύο φορές στε ψαραγορές της Λευκωσίας, πιασμένα (υποτίθεται) στην Κύπρο.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

ps1xas

Post by ps1xas »

MariosK wrote:Τούτην έχω, είναι που MMS. Αν μπορεί το Στέλιος να βάλει την αυθεντική θα φαίνεται καλλύτερα.

Δυστιχως δεν εχω αλλη φωτογραφια παιδια...

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”