p.s. 13 k popse

Greg wrote:για τον σειρα....enjoy![]()
Γιόρκο Paradise Lost ακούεις??Giorkos wrote:σπηλιάδρωπε !!!!caveman wrote:εν μιάζει με τον Τζόνι Ντεμπ ο vocalist?
πολλά ωραίο το κομμάτι το τελευταίο ....τα άλλα δεν λίο βαρετά για το φτιν μου....
περιττό να σας πω ότι μάχουμενα το κατεβάσω τζαι το πι, πι , πι , πι στην αρκή μπάινει για ρινγκτόουν !!!!![]()
caveman wrote: Γιόρκο Paradise Lost ακούεις??
PrEdAtΩR wrote:καλα απο μεταλλιες να παμε δαμε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1!!!!! Εννά ενηλικιωθούν σιγά σιγά!!!AggelosLRK wrote:εν πολλα καφρικα τουτα ρε,που ειμουν μιτσης τα ακουγα αλλα τωρα..
για τον γiorko... να συνεχισω το playlist σουGiorkos wrote:ήρτεν μου αλλόνα τωρά στο νουν....πολλά λυπηρό κομμάτι![]()
![]()
![]()
Aλλά το ολοκληρωτικά αγαπημένο.... Πραγματικά αθάνατο από μιά μουσική διάνοια με ασύλληπτο ταλέντο... Φυσικά κάθε τραγούδι τους μια θεραπεία, όμως το περπάτημα ανασταίνει...(CyBasser) wrote:http://www.youtube.com/watch?v=2QXeSIh5K_8
Ο τίτλος τα λέει όλα.... Το cd εν μόνιμα στο αυτοκίνητο.....
Φίλε, άκουτα τούταGiorkos wrote:caveman wrote: Γιόρκο Paradise Lost ακούεις??
caveman,
έκοψα πολλά πίσω που τη μουσική...βασικά αρέσει μου η ροκ-μέταλ-λίο βαρετό μέταλ, λίο γκότθικ, λίο ποτζίνο ποτούτο και τα λοιπά !!!
τα συγκροτήματα που βάλλετε αν και γνωστά τα παραπάνω , ιδέα έν έχω για τα τραούθκια τους...τα περισσότερα εν λίο 'ουρλιαχτά' για το φτιν μου, αλλά μέσα μέσα υπάρχουν και τα πιο 'ήσυχα' με πολλά καλό ρυθμό-μουσική τα οποία γουστάρω....αλλά να κάτσω να κοσσιηνίσω 100 τραούθκια να έβρω 10 που να κάτσουν στον φτιν μου.... εν έχω έτσι όρεξη....έτσι τούτο το πόστ ήτνα οπλλά καλή ιδέα...να μάθουμε τζαι τι παίζει !!!