EVANTHIS LOIZOU wrote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Σ'ΟΛΟΥΣ
Εδω που ειμαστε ο καιρος αρχισε να αλλαζει. Ισως μας δυσκολεψει να κανουμε κανενα ψαρεμα της προκοπης
Καλημερα σας καλη εβδομαδα , από αύριο θα φτιάσει ο καιρός
konstantinos kalogir wrote:Δυστυχώς ζούμε σε λάθος χώρα!! Φωτογραφία από ψάρεμα στην Πορτογαλία! Μόνο μεγάλα ψάρια! Εμείς πιάνουμε ένα το χρόνο και κάμνουμε όπως τα μωρά!
Γιατι ρε Κωτσιο υπονοεις κατι για τα μωρα???
καθεσε και περιπεζεις τον κοσμο οτι εν εχει ψαρκα στη Κυπρο για να τα πειανεις μονος σου
Στη Κυπρο δεν φτεν τα ψαρια που δεν υπαρχουν αλλα οι ξεροjεφαλοι οι κυπρεοι που οσπου πειανουν ψαρκα εν σταματουν οσπου να ληψουν τα ψαρκα ή το δολωμα
konstantinos kalogir wrote:Δυστυχώς ζούμε σε λάθος χώρα!! Φωτογραφία από ψάρεμα στην Πορτογαλία! Μόνο μεγάλα ψάρια! Εμείς πιάνουμε ένα το χρόνο και κάμνουμε όπως τα μωρά!
Φίλε εμένα προσωπικά τούτη η φωτογραφία με αηδιάζει...
Γιατι ρε Κωτσιο υπονοεις κατι για τα μωρα???
καθεσε και περιπεζεις τον κοσμο οτι εν εχει ψαρκα στη Κυπρο για να τα πειανεις μονος σου
Στη Κυπρο δεν φτεν τα ψαρια που δεν υπαρχουν αλλα οι ξεροjεφαλοι οι κυπρεοι που οσπου πειανουν ψαρκα εν σταματουν οσπου να ληψουν τα ψαρκα ή το δολωμα
Kάπως έτσι όπως την πιο πάνω ήταν και στην Κύπρο κάποτε. Αλλά η ανικανοποίητη πλεονεξία μας έφερε τα σημερινά αποτελέσματα. Για μένα ο πιο πάνω ψαράς είναι butcher
Φίλε εμένα προσωπικά τούτη η φωτογραφία με αηδιάζει...
Συμφωνώ μαζί σου ρε φίλε, αλλά δείχνει καθαρά την ποσότητα και..το μέγεθος των ψαριών που υπάρχουν στην συγκεκριμένη χώρα!
εν τέτειες ψαριές που μας εφέραν στο σημείο που ήμαστε σήμερα, διστυχός.
Βλέπω τακτικά φώτο που κάτι τουρκαλλάες ψαροτουφεκκάες(βορειοανατολικό αιγέο).... κάτι φώτο με 30 μαύρα μια εξόρμιση, 25 συναγρίδες μια εξόρμιση... σορκοί με τες κάσιες............ κάποτε έτσι ήταν τζιαι δαμέσα! Είμαστεν μικρός τόπος όμως τζιαι πολλοί οι ψαράδες τζιαι εφάμεν τα ούλλα.
Η μόνη περίπτωση να ξαναδούμε άσπρην μέρα είναι να μπει φουλ απαγόρευση για τα πάντα, καθόλου ψάρεμα για κανένα για τα επόμενα 5-6 χρόνια! Μακάρι να εγίνετουν, αλλά...
εν τέτειες ψαριές που μας εφέραν στο σημείο που ήμαστε σήμερα, διστυχός.
Βλέπω τακτικά φώτο που κάτι τουρκαλλάες ψαροτουφεκκάες(βορειοανατολικό αιγέο).... κάτι φώτο με 30 μαύρα μια εξόρμιση, 25 συναγρίδες μια εξόρμιση... σορκοί με τες κάσιες............ κάποτε έτσι ήταν τζιαι δαμέσα! Είμαστεν μικρός τόπος όμως τζιαι πολλοί οι ψαράδες τζιαι εφάμεν τα ούλλα.
Η μόνη περίπτωση να ξαναδούμε άσπρην μέρα είναι να μπει φουλ απαγόρευση για τα πάντα, καθόλου ψάρεμα για κανένα για τα επόμενα 5-6 χρόνια! Μακάρι να εγίνετουν, αλλά...
Ατε Χαμπη κανονησε να παμε καμια εξορμηση εξωτερικο περκει χαρουμεν και λιγο γιατι εγιρισεν μου δαμεσα. Εκαταντησα να μεν πιενω ψαρεμα γιατι δεν εχω χρονο και θεληση να ψαχνω ενα ψαρι στις 30 εξορμησεις. Για ονομα του θεου πλεον!!!!
Να μεν αρκεψω για τους φρακτες που απο το κακο στο χειροτερο παμε . Ακομα μια ανομβρια να περασουμε και bye bye dams
Η φωτό με τους σορκούς είναι τουλάχιστον προκλητική και όπως είπε και ο ΜάριοςΚ αηδιαστική! Μπορεί να ακούσουμε τα του στυλ "μα ίσως να του έτυχε μια φορά του ανθρώπου κλπ κλπ" αλλά το να φωτογραφίζεσαι σαν ερασιτέχνης με τόσα νεκρά ψάρια ειδικά κάποιου σχετικά δημοφιλούς και ευάλωτου είδους, είτε στην Κύπρο, είτε στην Πορτογαλλία, είτε στην Γουατεμάλα το ίδιο είναι. Δείχνει καθαρά ότι ο άνθρωπος είχε σαν στόχο την κρεατοσυλλογή και όχι το σπορ. Ακόμη και αν ήθελε να καμαρώσει με πολλά ψάρια, πάλι δεν δικαιολογείται με τίποτε! Είναι ένα τέτοιο θέαμα που είδα μπροστά μου 1η του Νιόβρη του 2003 εδώ στην Κύπρο που με έκαμε φανατικό του catch and release.... Κωνσταντίνε, απόφευγε να παρουσιάζεις αυτές τις φωτό, υπάρχει κόσμος που παίρνει λάθος ιδέες....
PrEdAtΩR wrote:Ατε Χαμπη κανονησε να παμε καμια εξορμηση εξωτερικο περκει χαρουμεν και λιγο γιατι εγιρισεν μου δαμεσα. Εκαταντησα να μεν πιενω ψαρεμα γιατι δεν εχω χρονο και θεληση να ψαχνω ενα ψαρι στις 30 εξορμησεις. Για ονομα του θεου πλεον!!!!
Να μεν αρκεψω για τους φρακτες που απο το κακο στο χειροτερο παμε . Ακομα μια ανομβρια να περασουμε και bye bye dams
Αμαν! Όι να αρκέψετε τα μουρμουρητά που τα τωρά! Μια χαρά εν τα φράγματα ακόμα! Αν έβρουμε τζαι κάποιο τρόπο να γλυτώσουμε που την γνωστή βαλκανική μάστιγα τότε εν πρέπει να παραπονίούμαστε!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
(CyBasser) wrote:Η φωτό με τους σορκούς είναι τουλάχιστον προκλητική και όπως είπε και ο ΜάριοςΚ αηδιαστική! Μπορεί να ακούσουμε τα του στυλ "μα ίσως να του έτυχε μια φορά του ανθρώπου κλπ κλπ" αλλά το να φωτογραφίζεσαι σαν ερασιτέχνης με τόσα νεκρά ψάρια ειδικά κάποιου σχετικά δημοφιλούς και ευάλωτου είδους, είτε στην Κύπρο, είτε στην Πορτογαλλία, είτε στην Γουατεμάλα το ίδιο είναι. Δείχνει καθαρά ότι ο άνθρωπος είχε σαν στόχο την κρεατοσυλλογή και όχι το σπορ. Ακόμη και αν ήθελε να καμαρώσει με πολλά ψάρια, πάλι δεν δικαιολογείται με τίποτε! Είναι ένα τέτοιο θέαμα που είδα μπροστά μου 1η του Νιόβρη του 2003 εδώ στην Κύπρο που με έκαμε φανατικό του catch and release.... Κωνσταντίνε, απόφευγε να παρουσιάζεις αυτές τις φωτό, υπάρχει κόσμος που παίρνει λάθος ιδέες....
PrEdAtΩR wrote:Ατε Χαμπη κανονησε να παμε καμια εξορμηση εξωτερικο περκει χαρουμεν και λιγο γιατι εγιρισεν μου δαμεσα. Εκαταντησα να μεν πιενω ψαρεμα γιατι δεν εχω χρονο και θεληση να ψαχνω ενα ψαρι στις 30 εξορμησεις. Για ονομα του θεου πλεον!!!!
Αμαν! Όι να αρκέψετε τα μουρμουρητά που τα τωρά! Μια χαρά εν τα φράγματα ακόμα! Αν έβρουμε τζαι κάποιο τρόπο να γλυτώσουμε που την γνωστή βαλκανική μάστιγα τότε εν πρέπει να παραπονίούμαστε!
Aπο νερο καλα παμε Ρολανδο , το θεμα ποσοτητα ψαριων και ειδικα το μεγε8ος τους ειναι πολυ πισω. Ας ελπισουμε οτι καποτε θα γλυτωσουμε και θα σασουν ολα.