Ε Σωτηρη αμαν μας ειπες οτι εν τζαι πασια τζαι μια μιαλη ειπες μας τα ουλλα τωρα!sotiris!129 wrote:φιλε μου μιλαμε για 0μινο αριθμο προσοπικου... πιος να ελεξει τους καλαμαες, τους τουφεκαες, τους επαγκελματιες, τους ερασιτεχνες βαρκαριες, τα γιροβολια, τους ποτιλιαες με ψαροτουφεκα, την νυχτα με τους προβολεις και και και και και
οι φραχτες εγεμοσαν 1000 ρατσες εν αφινουν τιποτε ουτε ζιαμε τωρα και ζιαμε ανεξελεκτα ουλα μερα νυχτα ψαρεφκουν... σε 3 χρονια να μου το θυμηθεις δεν θα μινει τιποτα ουτε εκει!
το οτι κανουν μιδαμινα πραγματα ειναι γιατι ειναι μιδαμινο το προσοπικο, και σιγουρα το να κατιγοραμε τους αλλους εχτος εμας μας βολεβει ολους!(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)
Tα πραγματα για να σασουν κατεμενα και καθαρα προσοπικη αποψη πρεπει να γινει το εξης:
γιατι ΕΓΩ που παω με ψαροντουφεκο να πληρωνω αδεια και ενας καλαμας οχι?
απο την στιγμη που οι καλαμαες ειναι περισοτεροι και ψαρεβουμε στην ιδια θαλασσα και οι καλαμαες αποδεδιγμενα κανουν μεγαλιτερη ζημια αφου περισοτεροι απο τους μισους ειναι αχαπαροι που πιανουν τα παντα, ως και παπαθκιες!
Γιατι ο τουφεκας τον Μαι να απαγορευεται να πιενει ψαρεμα και ο καλαμας οχι και ο επαγκελματιας οχι και ο ερασιτεχνης με το παραγαδι του οχι? αφου εν που την ιδια θαλασσα που πιανουμε τα ψαρια τα δικα μου γενουν και τα δικα τους οχι? ο3α ζινα που εν μεσα στες τριπες δεν θα φκουν εξω να φαν!
αν επιαναν τον καλαμαον ουλον που 35 ευρο οπως μας πιανουν εμας να σου πω τι κονδιλι μαζεφκεται αμεσος! εχει και καμια 30 ποστα να καμουν ελεχο πχ το Ζυγι να κατσουν και ενα προστιμο 200-300 ευρο οπιος εν εχει αδεια, 10-20 ατομα την μερα να λαπορταρουν οχοοοοο b1//@ μου πασια ζε μιαλι τι κονδιλι μαζευκεται στο μπαμ μπαμ!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk