ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Re: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
καλημερα
Ήταν κάτι που έλειπε από την κυπριακή τηλεόραση
Για όσους έχασαν την εκπομπή και έχουν myvision μπορούν να γυρίσουν πίσω την εκπομπή και να την δουν
Ήταν κάτι που έλειπε από την κυπριακή τηλεόραση
Για όσους έχασαν την εκπομπή και έχουν myvision μπορούν να γυρίσουν πίσω την εκπομπή και να την δουν
Το πρόγραμμα δεν θα μεταδίδεται σε επανάληψη ,
ίσως στο μέλλον μπορεί!!!!

- maratheftis
myvision tis cytavision ennois? pos to kanoume touto?
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
-
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Αριστε
Καταφερα χθες και ειδα λιγο στην Μαρινα της Λαρνακας. Μου εκανε εντυπωση η προσηλωση που εδειξαν οι ξενοι και κυριως οι Ισραηλιτες.
Συνεχισε την καλη προσπαθεια και θα ειμαστε διπλα σου.
Επ'ευκαιρεια μια καλη ιδεα ειναι να παρουσιαζεις και συνταγες μαγειρικης ψαριων απο διαφορα μερη της Κυπρου της Ελλαδας και ισως και του Λιβανου
Να γινης καλη ωρα κατι σαν τον Μαμαλακη

Καταφερα χθες και ειδα λιγο στην Μαρινα της Λαρνακας. Μου εκανε εντυπωση η προσηλωση που εδειξαν οι ξενοι και κυριως οι Ισραηλιτες.
Επ'ευκαιρεια μια καλη ιδεα ειναι να παρουσιαζεις και συνταγες μαγειρικης ψαριων απο διαφορα μερη της Κυπρου της Ελλαδας και ισως και του Λιβανου

Largemouth & chipsEVANTHIS LOIZOU wrote:Επ'ευκαιρεια μια καλη ιδεα ειναι να παρουσιαζεις και συνταγες μαγειρικης ψαριων απο διαφορα μερη της Κυπρου της Ελλαδας και ισως και του Λιβανου![]()
![]()
![]()
![]()
Carp chowder
Pufferfish al dente
Καλή ιδέα κύριε Ευάνθη.

Let me throw some ideas into the melting pot as well:
Κανένα αφιέρωμα στα ερπετά - κοχύλια - μαλάκια - θηλαστικά της Κύπρου (μορφολογία κτλ) ?
Πόσοι για παράδειγμα ξέρουν τα είδη νυκτερίδων, το ότι πρέπει να τις προστατεύουμε (ειδικά τις μεγάλες, τους λεγόμενους "νυχτοπάππαρους") κτλ.
Ολίγον τι δύσκολον να βουρούν 2-3 άτομα τούτα όλα τα θέματα, αλλά ας υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού όποτε και εάν παρουσιαστεί ευκαιρία...

no whey no gain
-

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
A παναγία μου μα έτσι πασχίης...............EVANTHIS LOIZOU wrote:ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Αριστε![]()
![]()
![]()
Επ'ευκαιρεια μια καλη ιδεα ειναι να παρουσιαζεις και συνταγες μαγειρικης ψαριων απο διαφορα μερη της Κυπρου της Ελλαδας και ισως και του Λιβανου![]()
![]()
![]()
![]()
Εν μπορείς να πείς απο αντανακλαστικά είμαι πολλά δυνατός ακόμα λίο ήταν να είμαι πιο γρήγορος απο την ταχύτητα του ματιούSorkomanis wrote:![]()
ωραία η μανούβρα με τες χαρτουτσιες, μόλις που τες επρολαβες
![]()
![]()

Γιατί όχι??? Έτσι θα βλέπουν και γυναίκες το πρόγραμμα αν ξέρουν ότι θα έχει μαγειρική για ψάρια χταπόδια , λαγούς ,περδίκια κλπ

Καλημέρα ρε κοπέλλια! Μήπως μπορείτε να βάλλετε τα επεισόδια σε κανένα youtube ή vimeo για να τα θωρούμε τζαι εμείς που σπουδάζουμε στο εξωτερικό??
Ευχαριστώ!!
Ευχαριστώ!!
- sea-hunter
+1giannis33 wrote:Καλημέρα ρε κοπέλλια! Μήπως μπορείτε να βάλλετε τα επεισόδια σε κανένα youtube ή vimeo για να τα θωρούμε τζαι εμείς που σπουδάζουμε στο εξωτερικό??
Ευχαριστώ!!
Keep Walking...Keep Fishing!!
Αριστε αποψη μου ειναι να εβρεις τους εισαγωγεις/αντιπροσωπους προιοντων (ψαρεματος, κυνηγιου κτλ) και να τους πεισεις να κανεις εκπομπες για προώθηση των προιοντων τους καινουργιων και μη.
Ειναι καλος τροπος να διαφημιζονται και οι επιχειτησεις τους.
Δεν μιλω για συγκρισεις και κατα ποσο ειναι καλο η οχι, αυτο θα φανει στη πορεια.
Αλλα η ουσια ειναι να παρουσιαζονται τα προιοντα στο πεδιο της δρασης με πραγματικες δοκιμες ετσι για να φαινεται και ο σωστος τροπος χρησης κτλ.
Πολυ καλο παραδειγμα ειναι το ιταλικο καναλι Passione Pesca οπου ολο το προγραμμα (24/7) ειναι αφιερωμενο στο ψαρεμα και στην διαφημιση προιοντων.
Εδω μιλουμε για μια εκπομπη 1 ωρας που η ενοτητα Ψαρεμα ειναι 30 λεπτα οποτε ειναι αρκετα εφικτο και υπαρχουν τοσα πολλα προιοντα που η διαρκεια της εκπομπης στα τηλεοπτικα δρωμενα ειναι αρκετα εξασφαλισμενη.
Ειναι καλος τροπος να διαφημιζονται και οι επιχειτησεις τους.
Δεν μιλω για συγκρισεις και κατα ποσο ειναι καλο η οχι, αυτο θα φανει στη πορεια.
Αλλα η ουσια ειναι να παρουσιαζονται τα προιοντα στο πεδιο της δρασης με πραγματικες δοκιμες ετσι για να φαινεται και ο σωστος τροπος χρησης κτλ.
Πολυ καλο παραδειγμα ειναι το ιταλικο καναλι Passione Pesca οπου ολο το προγραμμα (24/7) ειναι αφιερωμενο στο ψαρεμα και στην διαφημιση προιοντων.
Εδω μιλουμε για μια εκπομπη 1 ωρας που η ενοτητα Ψαρεμα ειναι 30 λεπτα οποτε ειναι αρκετα εφικτο και υπαρχουν τοσα πολλα προιοντα που η διαρκεια της εκπομπης στα τηλεοπτικα δρωμενα ειναι αρκετα εξασφαλισμενη.
Ditch the bitch and let's go fishing!
Έχει γίνει αυτό costsio και περιμένουμε να δούμε ποιοί θα ενδιαφερθούν
Μπραβο ωραιος!admin wrote:Έχει γίνει αυτό costsio και περιμένουμε να δούμε ποιοί θα ενδιαφερθούν
Ditch the bitch and let's go fishing!
-
Στάθης wrote:Largemouth & chips

... ουθκια με τα αφκά και Largemouth fishballs
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια