Νεο Τεύχος Περιοδικού
-
Re: Νέο τεύχος περιοδικού?
Νέο τεύχος περιοδικού?
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
-
Re: Neo teuxos periodikou
eee όι να σας κρούσει ρε, έχετε του λίων έννοια

Φούρναρρηηηηηη! Έγλεπεεεεεεεε!Sorkomanis wrote:eee όι να σας κρούσει ρε, έχετε του λίων έννοια![]()
Αν πάρει τζε λίον εν πειράζει ρε, εν να καυτά τα θέματα

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
κοπελια τελικα ποτε κυκλοφορει το νεο τευχος του περιοδικου?

Το νέο τεύχος θα κυκλοφορήσει αρχές Φεβρουαρίου δηλαδή μεταξύ 1-8 του μήναnikolasarkaka wrote:κοπελια τελικα ποτε κυκλοφορει το νεο τευχος του περιοδικου?![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπογραφείο απο την προηγοπυμενη βδομάδα (τέλη) αλλα λόγω κάποιου τεχνηκού προβλήματος εκαθυστερήσαν μας 2-3 μέρες ελπίζω Τετάρτη να μας το παραδώσουν
- vas.i.savxx
Δηλαδη 12 του μηνα στα περιπτερα;admin wrote:Τυπογραφείο απο την προηγοπυμενη βδομάδα (τέλη) αλλα λόγω κάποιου τεχνηκού προβλήματος εκαθυστερήσαν μας 2-3 μέρες ελπίζω Τετάρτη να μας το παραδώσουν
vasilis kyriacou
-
που την πεζίνα που εκαταλισα τες τελευταίες μέρες πήαινε έλα στο περίπτερο θέλω να μου στείλετε το περιοδικό σπίτι μου μούχτηadmin wrote:Τυπογραφείο απο την προηγοπυμενη βδομάδα (τέλη) αλλα λόγω κάποιου τεχνηκού προβλήματος εκαθυστερήσαν μας 2-3 μέρες ελπίζω Τετάρτη να μας το παραδώσουν

Re: Νεο Τεύχος Περιοδικού
Για να μην πηγαίνετε άδικα Σάββατο Κυκλοφορεί τελικά και μόλις κυκλοφορήσει αλλάζει το εξώφυλλο στην σελίδα home page 

Re: Νεο Τεύχος Περιοδικού
Τον ελλαδιτη που εν εξοφυλλο γνωριζω οτι κατεχει παρα πολλα, εγω που εν εξερα να βγαλω τα ματια μου στο εγγλεζικο πριν καποια χρονια εμαθα παρα πολλα που τα αρθρα του, η φωτο του με το ψαρι ειναι κυπρο?? Ηρτε κυπρο και ψαρεψε?? Επρεπε να κανονισουμε τπτ συναντηση να κοπσοθμε καμια κοθβεντα ρε Αριστε.
I d rather be fishing!!!