"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
admin
Site Admin

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by admin »

Τα σημερινά αποτελαίσματα μέχρι το μεσημέρι έπετε και συνέχεια το απόγευμα

jack tar

Post by jack tar »

ελα αριστε για πες και την συνεχεια ,επιαμεν καλα σημερα?
''surf casting'' A way of Living

sea-hunter

Post by sea-hunter »

τα δικα μας αποτελεσματα :arrow: ImageImage
αριστερα ο δικος μ κ δε3ια του father 8)

k εχασαμεν ακομα ενα :cry: . next time :D
Keep Walking...Keep Fishing!!

jack tar

Post by jack tar »

μπραβο ρε ητανε καλη μερα... :D

www.anglermania.com

Post by www.anglermania.com »

SPY CAM :shock: :shock:
Μετα απο πολλες προσπαθειες :wink: :wink: καταφεραμε να διυσδεισουμε στα απορρητα μιας ομαδας που ετοιμαζει καταδρομικη επιχειρηση σε γειτονικη χωρα :idea: :idea: :idea:
Δειτε τα "χαιρκα τους" :D :D :D
EGYPT 22.jpg

MariosK

Post by MariosK »

Εμπόλεμη κατάσταση :mrgreen:.

Greg

Post by Greg »

www.anglermania.com wrote:SPY CAM :shock: :shock:
Μετα απο πολλες προσπαθειες :wink: :wink: καταφεραμε να διυσδεισουμε στα απορρητα μιας ομαδας που ετοιμαζει καταδρομικη επιχειρηση σε γειτονικη χωρα :idea: :idea: :idea:
Δειτε τα "χαιρκα τους" :D :D :D
EGYPT 22.jpg

χεχεχε τουτα εννεν τιποτε, ψιχουλλα :twisted: ... Ο αρχηγος τους επηεν ηδη σε αλλη χωρα! Και ΜΟΝΟ τα ψευτικα ψαρακια που επηρεν μαζι του εζυγιζαν 16 κιλα! :twisted: 8)
Esox Lucius

largemouth

Post by largemouth »

Τα τεραστια εν τζιαι εβαλεν τα όμως :twisted: :twisted: :twisted:
Waiting for the perfect storm

Greg

Post by Greg »

σκεφτου να τα επερνεν τζιε τζινα μαζι του!!! :shock: :o ..
Esox Lucius

largemouth

Post by largemouth »

Μεν φοασε και επηρεν ενα για test :twisted: :twisted: :twisted:
Waiting for the perfect storm

Giorkos

Post by Giorkos »

ότι πρέπει ο τίτλος του ποστ τούτου *περί ανέμων και υδάτων' για την ιστοριούλλα που ακολουθεί...

επήα σήμερα να ψαρέψω λίο με καλάμι σήμερα (μια τζαι αγοράσαμε τα) ... εσήραμε 2 κάστινγκ μέσα και εψάρεφκα με φελλό + αγκίστρι με το καλαμούιν του σπιννινγκ (εν ματσ που το λέτε τούτο?)

καθώς ψαρέυαμε (ρομάντζο) βλέπω ένα παράξενο 'θαλασσοπούλλι' έ..επετούσε πάνω που την θάλασσα...είπα...εν παράξενο τούτο το πέταμα τούντου θαλασσοπουλιού..ήντα μπου είναι....

2-3 δευτερόλεπτα αργότερα ένα κοπάδι καμιά 10αριά περτίκια (σαν τες όρνιθες) επεράσαν πουπάνω μου οπως τα αεριωθούμενα και προς του μιλτί μποουτς ...

γυρίζω αμέσω στο άλλο πουλλί μέσα στη θάλασα που επήενε να κάμει προσθαλλάσσωση και κάμνει τζίντο χαρακτηριστικό φτεροπέτημα-φρενάρισμα (του περτιτζιού) ..λές της έλλης ...εν πετρίτζιν..εν να κάτσει μέστη θάλασσα !!! όπως το είπα, ο πέρτικος μόλις επήε να κάτσει εκατάλαβε ότι κάτι ενε πήαινε καλά με τούντη 'γη' την μπλε, αλλά επειδή είχε ήδη φρενάρει και γείρει προς τα πίσω, η προσπάθεια του να πετάξει μπροστά απέτυχε, με αποτέλεσμα ο πέρτικος (ανέμων) εκατέληξε στο νερό 'υδάτων' (καμιά 50αρικά μέτρα πουτην μπούκκα τοπυ λιμανιού..

χωρίς δεύτερη σκέψη έφκαλα μοπαιλ, κλειθιά πουτην τζέπη μου και εκοπηκα του βούρου για διάσωση του πέρτικου....ώστι να φτάσω (καμιά 300 μέτρα έκαμα τα σε χρόνο ρεκόρ) πάστη μούττη ο ΄περτικος ήταν άφαντος... είχε 2 ψαράδες και ερώτησα τους αν το είδαν...τούτοι λαλούν μου...μα ένα μόνο..ήταν κοπάδι εν το είδες...τους είπα είδα το, αλλά τούτο το καημένο έππεσε μέσα και ήρτα να το φκάλω...να το φκάλεις να το φάης έννεν...όι κουμπάρε...εγώ εβούρησα να το φκάλω γιατί εν κρίμα όπως επήε , όι να το φάω ...... :x

έμεινα κανένα θκυο λεπτά και επροσπαθούσα να δω αν φανεί κανένα σημάδι που ήταν...δυστηχώς ο πέρτικος έμεινε των 'υδάτων' :( :( :(

ήμουν τζινιός πιο παλιά...έπαιζα τα χωρίς πρόβλημα...αλλά τούτο έλιωσε το η μίλλα μου :( :( :(
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

jack tar

Post by jack tar »

ήμουν στο facebook και στα δεξιά βάζοθυν διαφημίσεις...να λοιπόν τι είδα

Cyprus's No.1 on-line golf shop. Massive stock of balls, gloves and golfing equipment. Next workig day delivery.

είχε την γεωγραφική θέση της κύπρου πάνω σε χάρτη και μια τρύπα του golf με τη σημαιούα του....και ήρτε μου η εξής ερωτηση....ποσοι ασχολουνται με τουντο ειδος σπορ στην κύπρο και τα γηπεδα γκολφ πώς επιβιώνουν αφου νερο ενεχει ....και εκαμαμεν και on-line shop????λογικά θα υπήρχε ένα ειδος κρισης ...σε αυτον τον τομέα

Giorkos

Post by Giorkos »

jack tar wrote:ήμουν στο facebook και στα δεξιά βάζοθυν διαφημίσεις...να λοιπόν τι είδα

Cyprus's No.1 on-line golf shop. Massive stock of balls, gloves and golfing equipment. Next workig day delivery.

είχε την γεωγραφική θέση της κύπρου πάνω σε χάρτη και μια τρύπα του golf με τη σημαιούα του....και ήρτε μου η εξής ερωτηση....ποσοι ασχολουνται με τουντο ειδος σπορ στην κύπρο και τα γηπεδα γκολφ πώς επιβιώνουν αφου νερο ενεχει ....και εκαμαμεν και on-line shop????λογικά θα υπήρχε ένα ειδος κρισης ...σε αυτον τον τομέα
εν πολλ΄ακαλή ιδέα του τύπου....εν να σιέση λίρα...ε...ευρώ...

ήμουν μια μέρα πλευέρς παρεκκλήσιάς, και έφκηκα πάστα χωρκούθκια (εν θυμούμε τα ονόματα τους :lol: ) καθώς οδηγούσα μέστα χωράφκια ... ΑΜΑΝ ....έδωκα μές το γήπες δο του γκολφ !!! οι εγγλέζοι οι γέροι με τες κοτζιάκαρες τους εθωρούσαν χαντακωμένοι :mrgreen: ... άσε που γρασίδι υπήρχε σε μερικούτς τόπους μόνο...επέζαν τζαι μεσ τα ξερά ... ενε καταλάβα θεό !!! έκλεψα τους τζαι μια μαππούα πράσινη τζαι έφυα :lol: :lol: :lol:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

jack tar

Post by jack tar »

δεν αλλασουμε με τιποτε εμεις οι κυπραιοι...παντα ττοπουζοι .....μα αμπα τζια πιραζι μας το νερο που πινουμεν...

MariosK

Post by MariosK »

jack tar wrote:δεν αλλασουμε με τιποτε εμεις οι κυπραιοι...παντα ττοπουζοι .....μα αμπα τζια πιραζι μας το νερο που πινουμεν...
Ε τωρά που εν θα έχουμε να πιούμε πέρκει δούμεν διαφορά!!!

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”