"Περί ανεμων και Yδάτων"
- sea-hunter
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
Τελικά έβρεξε πουθενά σήμερα ;
Περιοχή παλλουριώτισσας πάντως άρχισε τζιαι βρέχει αρκετά. Πέρκει βρέξει και στα βουνά να πιάσουν τα φράγματα.
Περιοχή παλλουριώτισσας πάντως άρχισε τζιαι βρέχει αρκετά. Πέρκει βρέξει και στα βουνά να πιάσουν τα φράγματα.
φίλε, Εθνική επέτειος σήμμερα α!!
εύρεξε σχεδόν σε όλο το νησί

εύρεξε σχεδόν σε όλο το νησί
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Ξύπνησα στην Λάρνακα γύρω στις 10.30 και έβρεχε ωραία και σταθερά ως τις 11.20. Δέκτηκα γερή βροχή στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας από Carlsburg μέχρι και Ακρόπολη γύρω στις 1, και γνωρίζω ότι υπήρξαν πολλές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα της οροσειράς Τρόοδους.caveman wrote:φίλε, Εθνική επέτειος σήμμερα α!!![]()
εύρεξε σχεδόν σε όλο το νησί![]()
![]()
![]()
![]()
Το σύστημα που μας επηρεάζει είναι αρκετά οργανωμένο και κυρίως πολύ πρώορο - τέτοιου είδους συστήματα κανονικά εμφανίζονται στην περιοχή μας μεταξύ Νοεμβρίου και Απριλίου. Πολύ σημαντική είναι η εισροή σχετικά ψυχρού αέρα σε όλα τα ύψη της ατμόσφαιρας, που έχει ρίξει την ισοθερμική των 0 Κελσίου από τα 4,900 μέτρα στις 3,600 μέτρα μέσα σε 36 ώρες (το κανονικό για την εποχή είναι γύρω στις 4,500μ.!) και η πτωτική αυτή τάση συνεχίζεται (με μικρά σκαμπανεβάσματα) και καθ' όλη την επόμενη βδομάδα. Απόψε στο Τρόοδος η θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 7 βαθμούς, από τις χαμηλότερες που καταγράφηκαν τέτοια εποχή.
Οι πρώτες αυτές βροχές δεν αναμένεται να φέρουν αξιοσημείωτη ροή στα φράγματα, κυρίως λόγω του πολύ στεγνού εδάφους που θα απορροφήσει το μεγαλύτερο ποσοστό. Αν όμως συνεχίσει άστατος ο καιρός όλη την βδομάδα τότε ναι, μπορούμε να ελπίζουμε σε ροή. Προς το παρών αναμένουμε.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Κυπριακέ λάβραβα...(CyBasser) wrote:caveman wrote:
Το σύστημα που μας επηρεάζει είναι αρκετά οργανωμένο και κυρίως πολύ πρώορο - τέτοιου είδους συστήματα κανονικά εμφανίζονται στην περιοχή μας μεταξύ Νοεμβρίου και Απριλίου. Πολύ σημαντική είναι η εισροή σχετικά ψυχρού αέρα σε όλα τα ύψη της ατμόσφαιρας, που έχει ρίξει την ισοθερμική των 0 Κελσίου από τα 4,900 μέτρα στις 3,600 μέτρα μέσα σε 36 ώρες (το κανονικό για την εποχή είναι γύρω στις 4,500μ.!) και η πτωτική αυτή τάση συνεχίζεται (με μικρά σκαμπανεβάσματα) και καθ' όλη την επόμενη βδομάδα. Απόψε στο Τρόοδος η θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 7 βαθμούς, από τις χαμηλότερες που καταγράφηκαν τέτοια εποχή.
είσαι σκαλιώτης ?
...σήμερα περιοχή spyros beach ..8 το πρωί λέει μου ο αδερφός μου ψιχαλίζει....
επήαμε να μας δείξει ν ακάμεουμε γουντσεφινγκ.... κατά τις 9 σιγανή βροχούλα μας βρίσκει μέσα στη θάλασσα και μεις να απολαμβάνουμε κάθε σταγόνα !!!
θαερμοκρασία νερού 24 Κελσιου !!!!
εψιλοέβρεξε καο το μεσομέρι-δειλινο....ακόμα η αυλή είναι βρεμένη οι δρόμοι βρεμένοιι, εμφανιστήκαν λαντούες και το καλύτερο !!!!
ΕΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ !!!!! (καιρό τώρα να μυριστώ κα΄τι τέθκιο !!!!)
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Σήμερα δίπλα που τα ιχθυοτροφεία στο Ακρωτήρι εψάρευκα που μες το...αυτοκίνητο.
Τζιαι ο κουμπάρος εκυνηγούσε ΠΑΛΕ που μες το...αυτοκίνητο 300 μέτρα πάρακατω.
Απόλαυσα τα νερά πάντως, έστω τζιαι αν έκοψε ο καφές μες την παγωνιέρα 50 μέτρα πάρακατω τζιαι έμεινα όπως το χάχα χωρίς καφεϊνη που τες 5 το πρωϊ ώς τες 7. Χαλάλι.
Απόλαυσα τα νερά πάντως, έστω τζιαι αν έκοψε ο καφές μες την παγωνιέρα 50 μέτρα πάρακατω τζιαι έμεινα όπως το χάχα χωρίς καφεϊνη που τες 5 το πρωϊ ώς τες 7. Χαλάλι.
- (CyBasser)
Όχι, Λευκωσιάτης, αλλά ήμουν στο εξοχικό της οικογένειας στην Ορόκλινη...Giorkos wrote:[Κυπριακέ λάβραβα...
είσαι σκαλιώτης ?
Δεν είναι υπέροχη μυρωδιά????Giorkos wrote:ΕΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ !!!!! (καιρό τώρα να μυριστώ κα΄τι τέθκιο !!!!)
There is fishing, and there is BASS FISHING!
τζαι το SBA ως συνίθως... άφαντο! έννεν?Someone wrote:
![]()
.
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
SBA?caveman wrote:τζαι το SBA ως συνίθως... άφαντο! έννεν?Someone wrote:
![]()
.
Μα απαγορεύεται τζιαμέ;
Ήσιε τουλάχιστον 10-15 αυτοκίνητα παρκαρισμένα με κυνηγούς.
Someone wrote:SBA?caveman wrote:τζαι το SBA ως συνίθως... άφαντο! έννεν?Someone wrote:
![]()
.
Μα απαγορεύεται τζιαμέ;
Ήσιε τουλάχιστον 10-15 αυτοκίνητα παρκαρισμένα με κυνηγούς.
ρε ταραμα...εννεν προστατευομενη περιοχη το δασος ακρωτηριου-επισκοπης?? συρνα καμια καταγγελεια αλλη φορα
Esox Lucius
Αμάνα μου.
Εν γίνουνται τούντα πράματα!
Ρε, ήσιε ΔΕΚΑΔΕΣ κυνηγούς, τουλάχιστον 20-25.
Πού να φανταστώ ότι απαγορεύεται τζιαμέ!
Εν γίνουνται τούντα πράματα!
Ρε, ήσιε ΔΕΚΑΔΕΣ κυνηγούς, τουλάχιστον 20-25.
Πού να φανταστώ ότι απαγορεύεται τζιαμέ!
...αφού λέμεν... η αστυνομία είναι άφαντη! Τζαι κυνηγοί τζαι δυναμιτάδες, κάμνουν παναϊρκα!!
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Λοιπόν, επειδή έκαμε μου εντύπωση το γεγονός να απαγορεύεται το κυνήγι τζιαι να έσιει τόσους πολλούς, ερώτησα τον κουμπάρο:
Είπε μου ότι στη συγκεκριμένη περιοχή επιτρέπεται.
Μιλώ για το χωματόδρομο που σε πέρνει στη θάλασσα τζιαι αριστερά σου έσιεις το ιχθυοτροφείο. Δεξιά του δρόμου, στα χωράφκια, επιτρέπεται.
Μιλώ για το χωματόδρομο που σε πέρνει στη θάλασσα τζιαι αριστερά σου έσιεις το ιχθυοτροφείο. Δεξιά του δρόμου, στα χωράφκια, επιτρέπεται.
(CyBasser) wrote: Οι πρώτες αυτές βροχές δεν αναμένεται να φέρουν αξιοσημείωτη ροή στα φράγματα, κυρίως λόγω του πολύ στεγνού εδάφους που θα απορροφήσει το μεγαλύτερο ποσοστό. Αν όμως συνεχίσει άστατος ο καιρός όλη την βδομάδα τότε ναι, μπορούμε να ελπίζουμε σε ροή. Προς το παρών αναμένουμε.
Εισροη τελευταιου 24ωρου, Κουρης 0,029 και Αρμινου 0,004
τουλαχιστον η αρχη εγινε, τωρα να δουμε πιο μετα!!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Ωντος ειναι επιτρεπομενη τζαι νομιζω καθε μερα.Someone wrote:Λοιπόν, επειδή έκαμε μου εντύπωση το γεγονός να απαγορεύεται το κυνήγι τζιαι να έσιει τόσους πολλούς, ερώτησα τον κουμπάρο:
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......