no-nick wrote:κατι που πρεπει να διευκρινιστη ειναι οτι στον υποτιθεμενο διαγωνισμο οπιος θελει ερκετε (απο ολη την Κυπρο), θα περασουμαι ωραια και οπως παντα 2 καλαμια και 2 καφεδες ο καθενας .
e file diladi periorizeis mas sta thkio kalamia ti stigmi pou eleges extes oti enna sireis 5 esei oxi file mou, ene katalaves kala...osa theli o kathenas egio nna valo 20 jenna ksapoliso je 2 paragadouthkia pou tin akti me ton troxo na pasin mesa
πάντως ο greg τελευταία στιγμή θα μάθει που θα γίνει ο διαγωνισμός για να μην κάμει όπως την προηγουμενη φορα που πήγε μια μέρα πριν και πασμονε τον τόπο μυστικά
Πετε μου?????
ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ επιτρεπουντε?
Ατε αθθα μαθουμεντε καμμιαν νεαν τεχνην. Μονον ετσι.
Πετε τζιε τον τοπον τζιε νναρτω με το ελικοπτερουιν του θκιου μου που την Ταγγανικαν τζιε πρεπει να εξηγησω τζιην του αμπαλατου του σιωφερη του, του Ποντιου!!!!!!!!!!
K EVANTHI που τι στιγμή που αφήνουμε το μουκταρι τον λευκωσιατών ( mario ) τζάι ερκετε για κατασκοπία μπορείς να ερτεις και εσύ εκ μέρους τον σκαλιοτον
panikos wrote:K EVANTHI που τι στιγμή που αφήνουμε το μουκταρι τον λευκωσιατών ( mario ) τζάι ερκετε για κατασκοπία μπορείς να ερτεις και εσύ εκ μέρους τον σκαλιοτον
ηπα σου ότι θα σου ξεκινήσω εσένα je επρολαβες να μου αντακοσις εσύ A !!! τώρα τώρα!!
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
o diagonismos 8a einai gia sorkous , mourmourous kai oti ei8ele prokipsi
esu 8a eise o telefteos pou 8a ma8eis to meros pou 8a ginei o diagonismos giati epies na mas trampareis tin proigoumeni fora