τουτες εν δουλιες του μουχταρηpanikos wrote:etsi einai file mou , to lei kai i paroimia . me opio daskalo ka8iseis tetia gramata 8a ma8eisno-nick wrote:τελικα εισαι παραπανω αχαπαρος αποσο νομιζα![]()
![]()
![]()
tora sovara , o tarantos en arsenikos o3a 8ilikos![]()
![]()
Για Λεμεσιανούς
Caveman ipe o no -nick oti enetsi pou 8a sou kami vaostin kaminada!! 8elis mou je ZIPLLEXcaveman wrote:hahahahahahaaa![]()
e nick... mpravo re organosin re
inta doro na mou feris ta xristougena
thelo... dispasto
zipllex
...nnartis pou tin kaminada(xori se
) i na sou anikso to parathiro
- Attachments
-
- santa.jpg (50.81 KiB) Viewed 6780 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
EVANTHIS LOIZOU
-
EVANTHIS LOIZOU
Ευανθης καλει "ΑΡΧΙΜΟΥΣΟΥΠΕΤΤΑΡΟΝ" Λεμεσου και πασης Αμαθουντας..
Το δωρον πον να σου φερω εγιω για τα Χριστουγεννα εψουμνησα το σημμερα. Εν μια μισινα ??????????????????????????????????????
Εσυστησεμμου την ενας πολλα καλος φιλος που δακατω πον πολλα μαστρος αλλα εθθα πω το ονομαν του αμπα τζιε ξιππαστη κανενας παλε.......................
ΑΧΑ....ΚΑΛΟ.....Ε???????????
Το δωρον πον να σου φερω εγιω για τα Χριστουγεννα εψουμνησα το σημμερα. Εν μια μισινα ??????????????????????????????????????
Εσυστησεμμου την ενας πολλα καλος φιλος που δακατω πον πολλα μαστρος αλλα εθθα πω το ονομαν του αμπα τζιε ξιππαστη κανενας παλε.......................
κ. Ευανθη τελικα πιος ειναι τουτος ο περιβοητος αρχιμουσουπεττης? μουσουπεττη μεσα στο σαιτ εχουμαι, τελευτεα εχουμαι τζαι μουρταρηEVANTHIS LOIZOU wrote:Ευανθης καλει "ΑΡΧΙΜΟΥΣΟΥΠΕΤΤΑΡΟΝ" Λεμεσου και πασης Αμαθουντας..
πολυ βουβαμαρα εππεσε στους Λεμεσιανους και δεν θα τα παμε καλα
. τολιπον την ερχομενη τριτη θα γινη καινουργιος διαγωνισμος για σορκους αυτη την φορα με τα γνωστα βραβεια
. δηλωστε συμετοχη και αυτη την φορα ελπιζω να ειμαστε πιο πολλοι.τον τοπο θα τον κανονισουμαι μετα τις συμετοχες, οπιος εχει καμια ιδεα καλη να την ριξη στο τραπεζι.
-
Panikos
MΈΣΑ
θΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ NO-NICK τσίνος στο τελευταίο κέντρο τσε εγώ στο πρώτο. Όσο για τον panico αν δέν πιάσω τίποτε θα πάω δίπλα του για κανένα ασχελούιpanikos wrote:είμαστε 3iς ως τώρατούτη τι φορα όμως ο κύριος που έφερε τα κύπελλα και μας φωτογράφιζε στο προηγούμενο διαγωνισμό θα φέρει και τα καλαμια του να ψαρέψει και αυτός γιατί ακόμα δεν εξακριβώσαμε αν εν μουσουπετις η κολουι
re μα εισαι λεμεσιανος τζαι εσυ?marios wrote:Εν αποκλειστικά για Λεμεσιανούς η εξόρμηση ? οξά να στήσω ομάδα je να σας "κατεβουμεν"?
Last edited by no-nick on Wed Dec 12, 2007 4:32 pm, edited 1 time in total.
-
Panikos
Τελικά είσαι έξυπνος άνθρωπος ρε Aριστεadmin wrote:θΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ NO-NICK τσίνος στο τελευταίο κέντρο τσε εγώ στο πρώτο
φιλε μου δεν έχει περίπτωση να μην πιάσειςadmin wrote:Όσο για τον panico αν δέν πιάσω τίποτε θα πάω δίπλα του για κανένα ασχελούι
ρε Μαριε επειδή είσαι μουχτάρης ενομισες ότι παντού έννα χώνεις τι μούτι σου ? εν καλά που σου λαλεί ο Νικοs , έλα μονος σου τζαι 'αιστα τσαλιμουδκιαmarios wrote:Εν αποκλειστικά για Λεμεσιανούς η εξόρμηση ? οξά να στήσω ομάδα je να σας "κατεβουμεν"?