Θα το μάθουνadmin wrote:εγώ ξέρω το τσίνοι ξέρουν το![]()

Θα το μάθουνadmin wrote:εγώ ξέρω το τσίνοι ξέρουν το![]()
Μια δυναμικη συγκεντρωση/εκδηλωση/διαμαρτυρια και θα δουν τον παλμο των αγνων ερασιτεχνωνadmin wrote:εγώ ξέρω το τσίνοι ξέρουν το![]()
Φίλε Ευανθη οι καρπασιτες τις ελεγαν "Κουρτούνες" και έτυχε να μου το πει καρπασιτης πρόσφυγας κάτοικος Αγγλίας.EVANTHIS LOIZOU wrote:Κωστα![]()
Απλα για να ξερης![]()
![]()
Το επισημο ονομα ειναι "ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΛΛΑ" διοτι ειναι προσφυγας στην Μεσογειο απο τον Ινδικο Ωκεανο μεσω Σουεζ![]()
![]()
Το ονομα "κουρκουνα" το χρησιμοποιουσαν κυριως οι Καρπασιτες.
Μετα το 74 επικρατησε το δευτερο.
Ακομα δεν καταφερα να ανακαλυψω την καταγωγη του ονοματος ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ.
angiec wrote:Σήμερα μίλησα με το Αντρέα Δημητρόπουλο του ΣΙΓΜΑ και δέχθηκε για να παρουσιάσουμε το υλικό που έχουμε στη εκπομπή του ΤΟΛΜΩ, όπως και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο μας , με καλεσμένους.....!!!
υλικό από παρανομίες φωτογραφίες και τέτοια?angiec wrote:Σήμερα μίλησα με το Αντρέα Δημητρόπουλο του ΣΙΓΜΑ και δέχθηκε για να παρουσιάσουμε το υλικό που έχουμε στη εκπομπή του ΤΟΛΜΩ, όπως και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο μας , με καλεσμένους.....!!!
Ναί Μάριε ,του τα ανάφερα ,και επειδή αυτήν τη εβδομάδα θα κλείσουν για τον Αύγουστο, μου είπε αρχές του Σεμτέμβρη να τον πάρω τηλ για να το διευθετήσουμε φάνηκε πολύ θετικός και μου ανάφερε ότι τον ενδιαφέρει το θέμα....!!!!!!marios wrote:υλικό από παρανομίες φωτογραφίες και τέτοια?angiec wrote:Σήμερα μίλησα με το Αντρέα Δημητρόπουλο του ΣΙΓΜΑ και δέχθηκε για να παρουσιάσουμε το υλικό που έχουμε στη εκπομπή του ΤΟΛΜΩ, όπως και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο μας , με καλεσμένους.....!!!
EVANTHIS LOIZOU wrote:Κωστα![]()
Απλα για να ξερης![]()
![]()
Το επισημο ονομα ειναι "ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΛΛΑ" διοτι ειναι προσφυγας στην Μεσογειο απο τον Ινδικο Ωκεανο μεσω Σουεζ![]()
![]()
Το ονομα "κουρκουνα" το χρησιμοποιουσαν κυριως οι Καρπασιτες.
Μετα το 74 επικρατησε το δευτερο.
Ακομα δεν καταφερα να ανακαλυψω την καταγωγη του ονοματος ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ.