χαχαχαχα ελαλουν πελαρες ρε φιλε ειμαι 16 δλδ υπαρχει περιπτωση να μου φκαλουν αδεια που τα τωρα? μπορει καποιος να μου πει το τηλεφωνο του τμηματος αλιειας στην Πολη?
ρε κοπελια για να βκαλω αδεια απο το ιντερνετ πρεπει να ειχα αδεια περσι η μπορω να βκαλω κατευθειαν.διοτι εκει που λεει αρ τιμ΄λογιου δηλ ταυτοτητα λεει οτι ο αριθμος τιμολογιου δεν ειπαρχει η εχει πληρωθει
stathis 1821 wrote:ρε κοπελια για να βκαλω αδεια απο το ιντερνετ πρεπει να ειχα αδεια περσι η μπορω να βκαλω κατευθειαν.διοτι εκει που λεει αρ τιμ΄λογιου δηλ ταυτοτητα λεει οτι ο αριθμος τιμολογιου δεν ειπαρχει η εχει πληρωθει
Πρέπει να πάεις τουλάχιστο μια φορά τζιαμέ ρε φίλε για να σε περάσουν μες το σύστημα.
αχαχα επήα προχτες στο τ.α. η ώρα 12 και εφέφκαν ούλλοι που την πίσω πόρτα και αποφεύγαν με.
ήταν κλειδωμένο...
σε μία φάση έρχετε μια κοπέλα τζιαι λαλεί μου.. εν το πάρτυ μας.
φκάλε την που το ιντερνετ....
αλλα η αλήθκεια.. πελλός που ξανασχολείτε μαζίν τους.
Έβγαλα την πριν 10 μέρες μέσω ιντερνετ. Ακόμα δεν παράλαβα τίποτα. Μέχρι σήμερα οι όροι και κανόνες που έχουν στην επίσημη σελίδα του Υπ. Γεωργίας είναι του 2011 !!!!!!!! Τίποτε εν με εκπλήσσει πλέον, αλλά ξέρει κανένας αν άλλαξε κάτι σε σχέση με τα περσινά?
πατάτες θωρείς?
εν νομίζω να απέχουν πολλά απο την πραγματικότητα!
Εισσεν πάρτυ ο -2 όροφος ρε παιθκια... τζιαι εμένα πέρσι εκάμαν 2 μήνες ακριβώς να μου την στείλουν.