mariosko wrote:γιατι ποτε εξανειδες μπαλα και ξερεις και τι ειναι ο μπαλας εσυ??? Καμε τελικη προσφορα για την παγονιερα - σεντουτζι και αφισε τες πελλαρες...
πιεννε να δεις που βρεσηι ρε ! που να μου πεις οτι ενιδα μπαλά!!
Χρονια πολλά σε όλους με αξέχαστες ψαρευτικές εξορμήσεις.
Πήγαμε σήμερα σε ψαροταβέρνα στην λάρνακα κοντά στο ψαρολίμανο και παραγγείλαμε ψαρομεζέδες. 7 άτομα, ήμουν ο μονος που δεν έφαγε από την τελευταία πιατέλα (που συνήθως πρέπει είναι ένα μεγάλο αρκετά καλής ποιότητας ψάρι) που ήταν τσιπουρα και λαβράκι των φοβερών ιχθυοτροφείων μας, και ήμουν ο μονος που μετά από μερικές ώρες δεν είχα ανακατεμένο στομάχι και κόψιμο
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Sorkomanis wrote:Χρονια πολλά σε όλους με αξέχαστες ψαρευτικές εξορμήσεις.
Πήγαμε σήμερα σε ψαροταβέρνα στην λάρνακα κοντά στο ψαρολίμανο και παραγγείλαμε ψαρομεζέδες. 7 άτομα, ήμουν ο μονος που δεν έφαγε από την τελευταία πιατέλα (που συνήθως πρέπει είναι ένα μεγάλο αρκετά καλής ποιότητας ψάρι) που ήταν τσιπουρα και λαβράκι των φοβερών ιχθυοτροφείων μας, και ήμουν ο μονος που μετά από μερικές ώρες δεν είχα ανακατεμένο στομάχι και κόψιμο
Αλλου ήταν το φταίξιμο όχι στο ψάρι... μυδια στρειδια,γαρίδες,ταραμά κτλ
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Sorkomanis wrote:Χρονια πολλά σε όλους με αξέχαστες ψαρευτικές εξορμήσεις.
Αλλου ήταν το φταίξιμο όχι στο ψάρι... μυδια στρειδια,γαρίδες,ταραμά κτλ
παρόλο που μυδια στρείδια δεν είχε, έφαγα από όλα τα υπόλοιπα που φάγανε και οι άλλοι. Δεν βγάζω συμπεράσματα, απλά τούτο παρατηρήσαμε
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Sorkomanis wrote:
ήμουν ο μονος που δεν έφαγε από την τελευταία πιατέλα (που συνήθως πρέπει είναι ένα μεγάλο αρκετά καλής ποιότητας ψάρι) που ήταν τσιπουρα και λαβράκι των φοβερών ιχθυοτροφείων μας, και ήμουν ο μονος που μετά από μερικές ώρες δεν είχα ανακατεμένο στομάχι και κόψιμο
Ρε φίλε πρέπει να έχει χρόνια να πάεις σε ψαροταβέρνα ?
Sorkomanis wrote:
ήμουν ο μονος που δεν έφαγε από την τελευταία πιατέλα (που συνήθως πρέπει είναι ένα μεγάλο αρκετά καλής ποιότητας ψάρι) που ήταν τσιπουρα και λαβράκι των φοβερών ιχθυοτροφείων μας, και ήμουν ο μονος που μετά από μερικές ώρες δεν είχα ανακατεμένο στομάχι και κόψιμο
Ρε φίλε πρέπει να έχει χρόνια να πάεις σε ψαροταβέρνα ?
Δαμέ εννα συμφωνήσω!!! Πάντα μα πάντα το τελευταίο ψάρι στην σχάρα στον ψαρομεζέ είναι τσιπούρα ή λαυράκι φυσικά του ιχθυοτροφείου εδώ και πολλά χρόνια!!!Σιγά να μεν μας βάλουν ασπρόβλαχο οξά φαγκρί φρέσκο!!! Πάντως κι εγώ πιστεύω όπως είπε και ο Μάριος η παρενέργειες πρέπει να οφείλονται στις χίλιες δυο κατεψυγμένες μ............κίες που σερβίρουν στον ψαρομεζέ!! Προσωπικά όταν πάω ψαροταβέρνα παραγγέλλω 2-3 πράγματα που συγκόφκω στο ψυγείο ότι εν φρέσκα τζιαι μόνο εκείνα. Ψαρομεζέ εν αξίζει να μπεις στον κόπο τρώεις όλον τον ειδών τα κατεψυγμένα επεξεργασμένα δήθεν προϊόντα ψαριού και το πολλύν αν είσαι τυχερός διάφορα βάρκας υποβαθμισμένης αξίας και ποιότητας στο τηγάνι και πάντα κλείνουν με ιχθυοτροφείου στην σχάρα.