CASTING wrote:Για κανενα που τους πιο πανω.Το ψαρεμα για μενα ειναι "αρρωστια" (οπως και ακομα 1-2 πραγματα), δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις ψαρεμα, ασχετο αν πιαω ή οχι ερκεται σε δευτερη μοιρα.Μονο και μονο η προετημασια που καμνω πριν το ψαρεμα ειναι ουλλα τα λεφτα.
+1000!!! Φίλε Casting πρέπει να πάμε για κανένα casting νομίζω.....!!
CASTING wrote:Για κανενα που τους πιο πανω.Το ψαρεμα για μενα ειναι "αρρωστια" (οπως και ακομα 1-2 πραγματα), δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις ψαρεμα, ασχετο αν πιαω ή οχι ερκεται σε δευτερη μοιρα.Μονο και μονο η προετημασια που καμνω πριν το ψαρεμα ειναι ουλλα τα λεφτα.
+1000!!! Φίλε Casting πρέπει να πάμε για κανένα casting νομίζω.....!!
Φιλε οποτε θελεις.Στειλε μου πμ να κανονησουμε.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
1. Γιατι βρίσκομαι κοντά στην θάλασσα
2. Γιατί την ώρα που γυρίζουν οι άλλοι μαστουρομένοι που τα ξενύκτικα εγώ είμαι όλο ζωή και ξεκινώ για ψάρεμα
3. Γιατί όλοι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι είσαι πελλός
4. Γιατι με κάνει να σέβομαι την φύση, τους άλλους και τον εαυτό μου.
CASTING wrote:....Μονο και μονο η προετημασια που καμνω πριν το ψαρεμα ειναι ουλλα τα λεφτα....
Και που να αρχίσεις ακόμη το σοβαρό ψάρεμα για τον αυτοκράτορα να δεις τι γίνεται από προετοιμασία
Τσου τσου τσου..Πάνω που είπαμε να κανονίσουμε να πάμε κανένα ψάρεμα με τον άνθρωπο, σιου να τον κουρτίσεις με τον 'αυτοκράτορα' πάλε....
Ε. εσύ κανονίζεις ψάρεμα μαζί του του ανθρώπου. Εγώ προετοιμάζω τον ψυχολογικά γιατί είδα τον πως εσυμπεριφέρετουν στον Κούρη και ξέρω ήδη που ανήκει και τι θα τον κερδίσει
Άτε ρε Casting, είδες πόσο σε αγαπούμε. Σάββατο νύκτα εννά τα πούμε που κοντά....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Το λοιπον για νε μεν μαλλονεται (τζαι ναχω τζαι τυψεις) θα πιενω μια με τον ενα τζαι μια με τον αλλο τζαι στο τελος που το σαντανομα εννα παω για σορκους τζαι μουρμουρους τζαι ννα παρω popper μαζι μου
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
CASTING wrote:Το λοιπον για νε μεν μαλλονεται (τζαι ναχω τζαι τυψεις) θα πιενω μια με τον ενα τζαι μια με τον αλλο τζαι στο τελος που το σαντανομα εννα παω για σορκους τζαι μουρμουρους τζαι ννα παρω popper μαζι μου
Γιατί όι...ο Giorkos πάει για σπίννινκ και πιάνει μουρμούρες...
CASTING wrote:Το λοιπον για νε μεν μαλλονεται (τζαι ναχω τζαι τυψεις) θα πιενω μια με τον ενα τζαι μια με τον αλλο τζαι στο τελος που το σαντανομα εννα παω για σορκους τζαι μουρμουρους τζαι ννα παρω popper μαζι μου
Γιατί όι...ο Giorkos πάει για σπίννινκ και πιάνει μουρμούρες...