με μάσκα εβούττησα μια φορά...δεν μπορώ να πώ ότι 'προσπάθησα' να δω τι ψάρι παίζει..απλώς επλατσιούρισα λίγη ώρα... δεν ξανοίχτηκα μακριά από την ακτή γιατί είσιε αρκετό κύμμα !!!
όπως είπα...τα ψάρια ήταν αρκετά...πολλά παραπάνω απότι θα έβλεπα στις ελεύθερες περιοχές....
τωρά όμως αν ξαναωουτήσω ποτζί θα πάρω την κάμερα ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να έβρω κάτι αξιόλογο...να δω αν όντως υπάρχουν μεγάλα ψάρκα....βασικά εν Σορκούς που θέλω να γυρέψω , γιατί όταν εβούττησα την πρώτη φορά δεν τους είχα έννοια !!! μετά εξύπνησα τζαι έκαμα κλικ
...πιάννει με πριν κάτι ώρες ο "Ν" τηλέφωνο... είπεν μου τα αποτελέσματα που την τελευταία του εξόρμηση στα κατεχώμενα... 6 σορκοί ούλλοι πάνο που κιλό και ένα φακρί γύρο στα διο-διόμισι και έκαμεν μου την πρώταση να πάω μαζί τους την Κυριακή.... άτε λαλώ τζαιγώ... ννα πάω να δούμε επιτέλους τι γείνετε!!!
Οπόταν.... τωρά ννα καταλάβω τι γείνετε... σίγουρα ψάρκα έχει παααρα πολλά αλλά εγώ θέλω να δω τι γείνετε με τα κηνιγόψαρα, γιαυτό θα πάρω μαζί μου μόνο εξοπλισμό για ψάρεμα με ψεύτικα τζιόποιον πάρει ο χάρος
caveman wrote:...πιάννει με πριν κάτι ώρες ο "Ν" τηλέφωνο... είπεν μου τα αποτελέσματα που την τελευταία του εξόρμηση στα κατεχώμενα... 6 σορκοί ούλλοι πάνο που κιλό και ένα φακρί γύρο στα διο-διόμισι και έκαμεν μου την πρώταση να πάω μαζί τους την Κυριακή.... άτε λαλώ τζαιγώ... ννα πάω να δούμε επιτέλους τι γείνετε!!!
Οπόταν.... τωρά ννα καταλάβω τι γείνετε... σίγουρα ψάρκα έχει παααρα πολλά αλλά εγώ θέλω να δω τι γείνετε με τα κηνιγόψαρα, γιαυτό θα πάρω μαζί μου μόνο εξοπλισμό για ψάρεμα με ψεύτικα τζιόποιον πάρει ο χάρος
εσκευτικες να σου τα κατασχουν? να πουν οτι καμμεις παρανομο εμποριο τοσα που παιρνεις
για άδεια στα κατεχόμενα ερώτησα ένα κοπέλλι (σε άλλο φόρουμ) ο οποίος δεν ξέρω αν είναι ΤΚ ή Τούρκος-Τουρκίας....κατοικά στην Αμμόχωστο...
άδεια λογικά θα φκάλλουν όπως και μας (Τμήμα Αλιείας κτκλ) αλλά δεν έμαθα ακριβώς από που, εφόσον είναι αδύνατον όπως μου είπαν να βγεί άδεια σε Ελληνοκύπριους...επίσης έχω την εντύπωση ότι ούτε σε πολίτες άλλων χωρών φκάλλουν άδεια για ψτ (εν νομίζω να ισχύει μόνο για Ε/Κ) !!!! χωρίς να είμαι τελείως σίγουρος....
Giorkos wrote:για άδεια στα κατεχόμενα ερώτησα ένα κοπέλλι (σε άλλο φόρουμ) ο οποίος δεν ξέρω αν είναι ΤΚ ή Τούρκος-Τουρκίας....κατοικά στην Αμμόχωστο...
άδεια λογικά θα φκάλλουν όπως και μας (Τμήμα Αλιείας κτκλ) αλλά δεν έμαθα ακριβώς από που, εφόσον είναι αδύνατον όπως μου είπαν να βγεί άδεια σε Ελληνοκύπριους...επίσης έχω την εντύπωση ότι ούτε σε πολίτες άλλων χωρών φκάλλουν άδεια για ψτ (εν νομίζω να ισχύει μόνο για Ε/Κ) !!!! χωρίς να είμαι τελείως σίγουρος....
Πάντως με καλάμι έχει πολλούς που πάνε χωρίς καμία άδεια από ότι ξέρω.
Είναι κρίμα να είναι η θάλασσα 20 λεπτά από τη Λευκωσία και να μην μπορούμε να την απολαμβάνουμε.
Γνωρίζει κανείς άλλος αν και πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε άδεια ψαροτούφεκου στα κατεχόμενα?
PrEdAtΩR wrote:Ακόμα δεν πήγα στα κατεχόμενα αλλα με την σκέψη τι λιτσες μπορούν να κυκλοφορούν στα παραλια τους μπαίνω πολλές φορες στον πειρασμό να πάω να ψαρέψω.
διορθωση καποτε ηταν παραλιες μας , τα ιδια σκεφτομε και γω τζιε κολαζομε.... ερκετε μου και μενα να 'μιλλωσω'
PrEdAtΩR wrote:ένα θέλω να πάω 9 feet under ολόισια
PrEdAtΩR wrote:Ακόμα δεν πήγα στα κατεχόμενα αλλα με την σκέψη τι λιτσες μπορούν να κυκλοφορούν στα παραλια τους μπαίνω πολλές φορες στον πειρασμό να πάω να ψαρέψω.
διορθωση καποτε ηταν παραλιες μας , τα ιδια σκεφτομε και γω τζιε κολαζομε.... ερκετε μου και μενα να 'μιλλωσω'
PrEdAtΩR wrote:ένα θέλω να πάω 9 feet under ολόισια
6 feet under εννοας \m/, 9 inch nails en alloi
πρεπει να ακουα κανενα hurt χτες ,sorry
ατε σαστου να παμεν μολις φκαλει το τερας ο χαμπης
Last edited by PrEdAtΩR on Wed Mar 11, 2009 9:28 am, edited 1 time in total.