Δεν είναι περίπου Γιώργο! είναι ακριβώς έτσι!! από το 1990 μέχρι 1995 έτσι ψάρευα και εγώ( ηλικία 15-20 χρ),δεν είμαι περήφανος για αυτό αλλα ούτε και ντρέπομαι να το πω..εσωτερικό λάστιχο αυτοκινητου, μέσα το μαύρο το τασπι(κάλαθος σκουπιδιών) μέσα στο τασπι μπαταρία αυτοκινητου ενωμένη με προβολέα αυτοκινητου..όπλα αεροβόλα συνήθως ένα σε κάθε χέρι μισογεμάτα αέρα για να οπλίζουν εύκολα τόσο εύκολα που απλός μετά την βολή χωρίς να αναδυθούμε το πιέζαμε κόντρα στην άμμο η στο βράχο και όπλιζαν ξανά έτσι μπορούσαμε να χτυπήσουμε και 4 ψαρια το άτομο πριν να αναδυθούμε..βγαίναμε έξω στην χειρότερη περίπτωση το τασπι ήταν μισογεμάτο..τότε ήταν εντελώς "φυσιολογικό" για εμάς να ψαρεύουμε με αυτό τον τρόπο (ετσι το βλέπαμε) ..έπρεπε να πάμε από νωρίς για να πιάσουμε και πόστο γιατί σίγουρα θα υπήρχαν ακόμη 5,6 νυχτερινή να ψαρεύουν.. το τι καταφέραμε να κάνουμε εμείς οι "έξυπνοι" τότε είναι γνωστό σήμερα!Giorkos wrote:βρε βρε.....
στο βίτεο δεν ψαρεύουν φυσικά, αλλά κάπως έτσι θα τα χτυπούν οι νεχτερινοί μας..........
"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
marios wrote:Δεν είναι περίπου Γιώργο! είναι ακριβώς έτσι!! από το 1990 μέχρι 1995 έτσι ψάρευα και εγώ( ηλικία 15-20 χρ),δεν είμαι περήφανος για αυτό αλλα ούτε και ντρέπομαι να το πω..εσωτερικό λάστιχο αυτοκινητου, μέσα το μαύρο το τασπι(κάλαθος σκουπιδιών) μέσα στο τασπι μπαταρία αυτοκινητου ενωμένη με προβολέα αυτοκινητου..όπλα αεροβόλα συνήθως ένα σε κάθε χέρι μισογεμάτα αέρα για να οπλίζουν εύκολα τόσο εύκολα που απλός μετά την βολή χωρίς να αναδυθούμε το πιέζαμε κόντρα στην άμμο η στο βράχο και όπλιζαν ξανά έτσι μπορούσαμε να χτυπήσουμε και 4 ψαρια το άτομο πριν να αναδυθούμε..βγαίναμε έξω στην χειρότερη περίπτωση το τασπι ήταν μισογεμάτο..τότε ήταν εντελώς "φυσιολογικό" για εμάς να ψαρεύουμε με αυτό τον τρόπο (ετσι το βλέπαμε)..έπρεπε να πάμε από νωρίς για να πιάσουμε και πόστο γιατί σίγουρα θα υπήρχαν ακόμη 5,6 νυχτερινή να ψαρεύουν.. το τι καταφέραμε να κάνουμε εμείς οι "έξυπνοι" τότε είναι γνωστό σήμερα!Giorkos wrote:βρε βρε.....
στο βίτεο δεν ψαρεύουν φυσικά, αλλά κάπως έτσι θα τα χτυπούν οι νεχτερινοί μας..........

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Τη γνώμη σας για το πιο κάτω… ωραία ιδέα πάντος.
Εγώ θα συμφωνήσω με τα σχόλια που ανάφερε κάποιος στο βίντεο ότι είναι άσκοπο, θα κοστίζει, και θα χαθεί η παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά .
http://www.youtube.com/watch?v=jisbFczt ... e=youtu.be
Εγώ θα συμφωνήσω με τα σχόλια που ανάφερε κάποιος στο βίντεο ότι είναι άσκοπο, θα κοστίζει, και θα χαθεί η παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά .
-
Θα το δοκίμαζα ... απο περιέργιαDOROS wrote:Τη γνώμη σας για το πιο κάτω… ωραία ιδέα πάντος.
Δεν κατάλαβα πως σφύγγει πάνω στην μισύνα ?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
ειναι καλη φαση αλλα πρεπει να δοκιμαστη πρωτα. τι ειδος αγκιστρια ειναι, τι μεγεθοι υπαρχουν και τι ειδος μισονα μπορει να μπει μεσα. Θα πεξουν παρα πολλη μεγαλο ρολο.
The only source of knowledge is experience
φαινετε παρα πολλα καλο..
θα συμφωνησω με τον Δωρο, χανει λιγο το νοημα της παραδοσης (αφου ειναι τελεια τεχνολογια τουτο )
επισης οπως καταλαβα δεν μπορει να δουλεψει με hair rig.
θα συμφωνησω με τον Δωρο, χανει λιγο το νοημα της παραδοσης (αφου ειναι τελεια τεχνολογια τουτο )
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Αν κατάλαβα καλά τα παράμαλλα αυτά είναι προκατασκευασμένα, δεν παίρνεις αγκίστρια και μισίνα και τα κάμνεις μόνο σου. Δέστε εδώ μερικές ακόμα λεπτομέρειες http://www.angling-international.com/ef ... echnology/apsavvas wrote:ειναι καλη φαση αλλα πρεπει να δοκιμαστη πρωτα. τι ειδος αγκιστρια ειναι, τι μεγεθοι υπαρχουν και τι ειδος μισονα μπορει να μπει μεσα. Θα πεξουν παρα πολλη μεγαλο ρολο.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
τελικά εσείς του γλυκού νερού είσαστε πολλά "ρομαντικοι"PeRoUkKaS wrote:φαινετε παρα πολλα καλο..

νομίζω η παράδοση χάθηκε από τον καιρό που κυκλοφόρησαν κάθε λογής FishFinder.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
Που καιρός που εψαρεύκαμεν μονο οταν ειχε πανσέληνο και οταν δεν ετσίμπαν εκοφκαμεν φκιόρα που τον κάμποmarios wrote:τελικά εσείς του γλυκού νερού είσαστε πολλά "ρομαντικοι"![]()

fISHANDCHIPS wrote:Που καιρός που εψαρεύκαμεν μονο οταν ειχε πανσέληνο και οταν δεν ετσίμπαν εκοφκαμεν φκιόρα που τον κάμποmarios wrote:τελικά εσείς του γλυκού νερού είσαστε πολλά "ρομαντικοι"![]()
![]()
![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
εθελες τα και ακουσες τα.MariosK wrote:fISHANDCHIPS wrote:Που καιρός που εψαρεύκαμεν μονο οταν ειχε πανσέληνο και οταν δεν ετσίμπαν εκοφκαμεν φκιόρα που τον κάμποmarios wrote:τελικά εσείς του γλυκού νερού είσαστε πολλά "ρομαντικοι"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Μα τι ξενεροτοι που εισαστε δηλαδη

Αντι να πιντόσετε κανενα ωραίο στοιχο για μπακραουντ, γελάτε

Αντι να πιντόσετε κανενα ωραίο στοιχο για μπακραουντ, γελάτε
- sea-hunter