Για Λεμεσιανούς
- sea-hunter
3exasa na pw sigxaritiria sto filo mou no-nic gia to kupello tou mousoupeth pou peire pana3ia ,
re marie erxine stakti sta matia tou kosmou toso kero
meta to diagonismo o caveman pige gia spinning stin epixosi tou limaniou kai den epiase tipote giati ekane ena sovaro la8os ,
file pampo an eishes nou epernes mazi sou gia perea ton episimo mousoupeti ?

marios wrote:εγώ το μονο που ξέρω είναι συγκεκριμένος τύπος του φόρουμ ediedide φήμες ότι κάποιος είναι "μουσουπετις"..ενώ εψές έπιασε ο ίδιος και κύπελλο "μουσουπετιας".. ονομαστικά δεν μπορώ να πω γιατί απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα! δέχομαι απειλές απο τον επισιμα μουσουπετι
re marie erxine stakti sta matia tou kosmou toso kero

meta to diagonismo o caveman pige gia spinning stin epixosi tou limaniou kai den epiase tipote giati ekane ena sovaro la8os ,
file pampo an eishes nou epernes mazi sou gia perea ton episimo mousoupeti ?

panikos wrote:3exasa na pw sigxaritiria sto filo mou no-nic gia to kupello tou mousoupeth pou peire pana3ia ,![]()
![]()
marios wrote:εγώ το μονο που ξέρω είναι συγκεκριμένος τύπος του φόρουμ ediedide φήμες ότι κάποιος είναι "μουσουπετις"..ενώ εψές έπιασε ο ίδιος και κύπελλο "μουσουπετιας".. ονομαστικά δεν μπορώ να πω γιατί απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα! δέχομαι απειλές απο τον επισιμα μουσουπετι
re marie erxine stakti sta matia tou kosmou toso kero![]()
![]()
![]()
file pampo an eishes nou epernes mazi sou gia perea ton episimo mousoupeti ?![]()
![]()
...e ee ate re file, ti na kamo jego eparasirtika je kolliseme jemena apsaria je mousoupethkian

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ!!!!!! ΕΠΙΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Τωρα που ξερουμεντε τα μυστικα τους εν να τους καμουμεν κοσσιηνον στα ασσιελια.
Εγελασαν μου λλιον στους κουνελλους οι παγαποττες. Μισιη μου εκοφκαν τους τα! Αλλα εν πειραζει. Αλλην φοραν θα τους γελασω παλε τζιεν να μαθουμεντε τζιε τζιην το μυστικον.
Παντως εν μεγαλη υποθεση να ξερεις τον μεαλλυττερον μουσουπεττην. Εσιη το κατι σαν τον τιτλον τιμης τζιε σεβουντε τον ουλλοι για τζιηνον.
Εμαθαμεντε αλλοναν.
Ατε τζιε TIGHT LINES.
Τωρα που ξερουμεντε τα μυστικα τους εν να τους καμουμεν κοσσιηνον στα ασσιελια.
Εγελασαν μου λλιον στους κουνελλους οι παγαποττες. Μισιη μου εκοφκαν τους τα! Αλλα εν πειραζει. Αλλην φοραν θα τους γελασω παλε τζιεν να μαθουμεντε τζιε τζιην το μυστικον.
Παντως εν μεγαλη υποθεση να ξερεις τον μεαλλυττερον μουσουπεττην. Εσιη το κατι σαν τον τιτλον τιμης τζιε σεβουντε τον ουλλοι για τζιηνον.
Εμαθαμεντε αλλοναν.
Ατε τζιε TIGHT LINES.
telika enitan mono lathos o simio tou layde's mile pou edialeksen o no-nick gia ton diagonismo
alla je i imera
thore poda ti efkalen popse o filos largemooth... je oi mono! ena soro tetious!
[img][img]http://img123.imageshack.us/img123/9676/new1xi5.jpg[/img]
[/img]

[/img]
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
caveman wrote:telika enitan mono lathos o simio tou layde's mile pou edialeksen o no-nick gia ton diagonismoalla je i imera
thore poda ti efkalen popse o filos largemooth... je oi mono! ena soro tetious!
[/img]
bravo tou pantos

DEFTEROS DIAGONISMOS
E leventes Lemesianoi, prepei na kanonisoumen jallo diagonismo
Einai diathesimi je touti i Triti
Prepei siga siga na orgnonoumasten... atha mporoume na antagonistoumen tous mousoupetties pou Larnaka je Lefkosia
Pistevo akoma mia sinantisi mesa stin erxomeni vdomada einai epitaktiki
Grapsete gia to pia mera volevi ton kathena, na doume ti tha kamoumen... efoson pale nixta tha ginei... ego volevoume me oulles tes imeres... na protino je topo... i mikri paralia metaksi ton limanion Vasilikou je Arxirodou
2kila lavrakia je polles tsipoures

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
τρίτη και τεταρτη αποκλείεται!! η πιο κοντινή περιοχή ζυγι - λεμεσός πολλά μποφόρ+βροχές http://www.freemeteo.com/default.asp?pi ... gid=146292
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- (CyBasser)
Όντως φαίνεται να είναι πολύ χάλια ο καιρός (για την ακρίβεια, για εμας που ψαρεύκουμε φράκτες φαίνεται ΥΠΕΡΟΧΟΣ με την βροχόπτωση που προβλέπεται, αλλά αν δεν συμβεί ας μεν λαλούμε τίποτε). Κυρίως όμως την Τετάρτη. Που την Τρίτη το πρωί εννα έσηει μεμονωμένες καταιγίδες με νότιους αέρηες, οι οποίες σιγά σιγά θα πολλυνήσκουν, τζαι φαίνεται ύστερα που την Τετάρτη νωρίς το απόγευμα να γυρίζει βόρειος / βορειοδυτικός δυνατός αέρας με γερή πτώση θερμοκρασίας... Τούτα ισχύουν για όλη την Κύπρο...marios wrote:τρίτη και τεταρτη αποκλείεται!! η πιο κοντινή περιοχή ζυγι - λεμεσός πολλά μποφόρ+βροχές http://www.freemeteo.com/default.asp?pi ... gid=146292
-