ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
stathis 1821

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by stathis 1821 »

11 ιουλιου 2002 εληκοπτερο με τον στρατηγο ευαγελλο φλωρακη επεσε με αποτελεσμα 6 νεκρους . :cry:
11 ιουλιου 2011 εκρηξη στην ναυτικη βαση ευαγελλου φλωρακη σκωτωσε δεν ξερουμε ακριβως ποσους ακομα :cry:

ΤΥΧΑΙΟ?

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ :cry:

Captain theodoros

Post by Captain theodoros »

stathis 1821 wrote:11 ιουλιου 2002 εληκοπτερο με τον στρατηγο ευαγελλο φλωρακη επεσε με αποτελεσμα 6 νεκρους . :cry:
11 ιουλιου 2011 εκρηξη στην ναυτικη βαση ευαγελλου φλωρακη σκωτωσε δεν ξερουμε ακριβως ποσους ακομα :cry:

ΤΥΧΑΙΟ?

Με τρομάζεις με βαθιές σκέψεις , και δεν θέλω να εχω αρνητικές σκέψεις αυτην την ώρα :think:
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

συγνωμι καπετανιε αλλα αν δεις ημερομηνιες και πιος και που υπαρχουν αρκετες συμπτωσεις δεν νομιζετε? :cry:

Captain theodoros

Δυστυχώς τα συλληπτήρια μου και από εμένα για τα παιδιά που τόσο άδικα έφυγαν , καλό ταξίδι με ήσυχες θάλασσες 8) 8-)

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

και απο μενα με την σειρα μου συλληπητιρια και κουραγιο στους δικους τους :cry: :cry:

MariosK

Post by MariosK »

12 Νεκροί και 62 τραυματίες μέχρι στιγμής. Στα περίχωρα της Πάφου δεν είχαμε ρεύμα μέχρι τις 16:00 το απόγευμα από το πρωί. Μακάρι να μην υπάρξουν περισσότεροι νεκροί ανάμεσα στους τραυματίες.

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

φιλε Μαριε δυστηχος δεν ειναι τοσοι οι νεκροι....ο πατερας μου δουλευει στο νοσοκομειο Λαρνακας και υποθηκαν πολλοι περρισοτεροι νεκροι και δεν το αναφεραν για ευνοειτους λογους ...λυπηρη αυτη η μερα....για ολη την κυπρο....μεν σπαταλητε περρισοτερο ρευμα απο οσο χρειαζεστε και προσπαθηστε τα κλιματιστικα κλειστα επιδη τωρα μονο ο σταθμος του πολυψαρεμενου τοπου της δεκελειας στελνει ρευμα σε ολη την Κυπρο...και οικονομια στο νερο γιατι η αφαλατωση γιοκ για να μεν καταλειει ρευμα προσοχηηηηηηηηη εν να περασουμε δυσκολο καλοκαιρι ή καλυτερα κακοκαιρι

MariosK

Post by MariosK »

Ναι Ανδρέα και εγώ άκουσα για περισσότερος νεκρούς από φίλη μου γιατρό στο καθήκον αλλά ας ελπίσουμε για το καλύτερο. Πολύ σωστά, οικονομία στο ρεύμα όσο το δυνατό περισσότερο. Άκουσε κανένας καμιά πρόβλεψη για το πότε θα επαναλειτουργήσει ο σταθμός?

Στάθης

Post by Στάθης »

http://www.eac.com.cy/GR/Announcements/ ... λικού.aspx

Ειναι νωρις για τετοιες εκτιμησεις ακόμη.
Το προσωπικο του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμου στο ζύγι έχει κατανεμηθεί προς το παρών σε άλλους εν λειτουργια σταθμούς για να καλυψουν τις αυξημενες αναγκες.
Δεν θρηνησαν ευτυχώς θύματα.

http://www.dsm.org.cy/nqcontent.cfm?a_n ... ing_load_1
no whey no gain

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

ρε παιδια ουτε τους Η/Υ να αφηνετε ανηκτους επιδη σπαταλουν πολυ ρευμα ατε να σβησω to laptop για να εχουμε και παταρια για αυριο

inglese.fishing

Post by inglese.fishing »

stathis 1821 wrote:11 ιουλιου 2002 εληκοπτερο με τον στρατηγο ευαγελλο φλωρακη επεσε με αποτελεσμα 6 νεκρους . :cry:

ΤΥΧΑΙΟ?

Αν το καλοσκεφτείς και η ώρα που ξεκίνησε η πυρκαγιά εν η ίδια με την πτώση του ελικοπτέρου.

Αιωνία η μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και μακάρι τούτην την φορά να μπει και κανένας πίσω που τα κάγκελα.
Πάντως έκαμε μου ιδιαίτερη εντύπωση για τους δυο εθνοφρουρούς Χριστοφόρου Μιλτιάδης και Χριστάκης που είναι και δίδυμοι. Σκεφτείτε ήρθαν που την Αγγλία για να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία. Εχρεωσαν τους την τετάρτη ένα όχημα μεταφοράς νερού για να καταβρέχουν τα κιβώτια.
Α ρε Κύπρος

Captain theodoros

Συνάδελφοι δεν ξέρω τι να σας πω εχω μείνει άφωνος , κατά αρχήν ο δικός μου άνθρωπος δεν ήταν στην ναυτική βάση το πλοίο του ήταν ανοιχτα της Κύπρου ευτυχώς για την οικογένεια μου , από την μια είμαι ευχαριστημένος πετώ στα ουράνια , αλλά για τους πατριώτες ματώνω να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει !

Captain theodoros

Καλημερα πατριωτες ολοι καλα .Υπομονοι τωρα η ωρες ξερω ειναι δυσκολες ....

admin
Site Admin

Post by admin »

Είναι ώρα κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το ξέρω ότι ο πόνος των συγγενικών προσώπων δέν θα σβήσει με αυτή την πράξη αλλά τουλάχιστο ένα μέρος της πίκρας ένα μέρος του γιατί θα σβήσει...

Captain theodoros

Καλησπερα στα παιδιά του καφενείου μας
Συνάδελφοι τι γίνετε στην Κύπρο μας , τώρα βλέπω στην τηλεόραση τα δυο δίδυμα αδέλφια που χάθηκαν είναι κρίμα τι άλλο να πω . Η ΚΥΠΡΟΣ ΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΡΑΜΑ !

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”