Περιοδικό ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ( Τεύχος eos 14)

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
kalupso

Re: Περιοδικό ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ( Τεύχος 11 )

Post by kalupso »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ....ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ
1) ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ.ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΙ ΟΤΙΔΟΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ..............ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕς ΑΠΟ ΤΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.......ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩς ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ......

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D :D :D :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

caveman

Post by caveman »

kalupso wrote:ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕς ΑΠΟ ΤΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ...
Καλη η εισίγιση αλλά... εγώ ότι γράφω το γράφω μόνο από περισσή αγάπη για το σπορτ μας... οπόταν σε κάθε φωτογραφία να βάλλω τζαι το όνομα μου εμένα ή του Νικόλα ή του Μάριου Π. από κάτο εν λίγο υπερβολικό τζαι παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις... χουμισιού και αυτοπροβολής. Τις φωτογραφίες όταν τις διαλέγουμε δεν επιλέγουμε να δείξουμε φάτσα αλλά για να δείξουμε ότι τα όσα τιχόν περιγράφονται στο σιγκεκρημένο άρθρο... όντος δουλεύουν και... δίνουν ψάρι :wink: εγώ τουλάχιστον για τα όσα γράφω έτσι το βλέπω...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

sifu-nas

Post by sifu-nas »

καλυτερα οχι , αρκετα με την facebook κατασταση που επικρατει :lol: :lol: νομιζω...

kalupso

Post by kalupso »

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΚΦΡΑΣΑ..................... :shock: :shock: :shock:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

kalupso wrote:ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΚΦΡΑΣΑ..................... :shock: :shock: :shock:
...Και είναι καλό να εκφράζονται διάφορες γνώμες. Δεν σημαίνει ότι η δική σου, του caveman, του sifu-na, ή η δική μου είναι η πιο σωστή. Ειδικά εμείς που γράφουμε στο περιοδικό πρέπει να είμαστε πιο ανοικτοί σε όλες τις απόψεις!

Τώρα, η δική μου άποψη...

Στο άρθρο μου που υπάρχει στο τελευταίο τεύχος έκανα ονομαστικές αναφορές στα περισσότερα άτομα που εικονίζονται στο άρθρο, γιατί έτσι θα΄"έδεναν" οι φωτογραφίες με το όλο (περιγραφικό) κείμενο. Το ίδιο είχα κάνει και σε άλλα άρθρα παρόμοιας υφής.

Από την άλλη όμως, αν θα έγραφα για τεχνικές, εξοπλισμό, κλπ το πιο πιθανόν (κατά πολύ) να μην αναφερόμουν στα ονόματα αυτών που θα υπήρχαν σε φωτογραφίες σχετικές με το θέμα του άρθρου γιατί δεν θα υπήρχε λόγος. Ας μην ξεχνούμε ότι ίσως υπάρχουν άτομα που να μην θέλουν να γίνουν γνωστά (δεν γυρεύουν όλοι την δόξα στο ψάρεμα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). Η γνωριμία μελών του φόρουμ ίσως να είναι πολύ πιο εφικτή μέσω "συνάξεων" όπως τους "διαγωνισμούς" κλπ όπως ανακοινώνεται στις σελίδες του φόρουμ!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

StephanosNic

Post by StephanosNic »

εχω να προτείνω κατι: Γιατί εν κάμνετε μια στήλη αφιερωμα σε διαφορους 'γνωστούς' ψαράδες? (είτε ψαροτούφεκο είτε οτιδήποτε) Πιστεύω ενναν καλό να μας πουν τον τρόπο ψαρέματος τους, κανένα κόλπο ή εισήγηση, γιατι εν που τούτους που εννα μάθουμε
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!

admin
Site Admin

Post by admin »

StephanosNic wrote:εχω να προτείνω κατι: Γιατί εν κάμνετε μια στήλη αφιερωμα σε διαφορους 'γνωστούς' ψαράδες? (είτε ψαροτούφεκο είτε οτιδήποτε) Πιστεύω ενναν καλό να μας πουν τον τρόπο ψαρέματος τους, κανένα κόλπο ή εισήγηση, γιατι εν που τούτους που εννα μάθουμε
Φίλε μου Στέφανε νομίζεις ότι όλος ο κόσμος εν όπως τον caveman, cybasser,hercules,physio,paniko,no-nick,aristo,Ευάνθη. Ξέρεις πόσες φορές ερωτήσαμε , ζητήσαμε και είπαν μας αμπα τσε γράψετε το στο περιοδικό να μαθουν οι άλλοι πώς πιάνω τα ψάρκα. Τί να κάνουμε ακόμα ένα Κυπριακό αϊπη. :!:

StephanosNic

Post by StephanosNic »

ε ναι δυστυχως είμαστε στην κύπρο...οκ τότε γιατί να μην κάμετε ενα άρθρο για τουσ ψαραδες του φορουμ? μικρές συνεντεύξεις, δεν είναι ανάγκη να αποκαλύψουν ΠΟΥ ψαρεύουν αυτό το σέβομαι και γω, αλλά δεν βλάφτει να πεις ότι εδοκίμασες μια συγκεκριμένη τεχνική και όντως δουλεύει για ενα ψάρι...δεν θα βλάψει κανενα!
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!

nikolas Xarris

Post by nikolas Xarris »

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ!!ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ!!ΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΨΑΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ!! :D :D

admin
Site Admin

Περιοδικό ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ( Τεύχος 12 )

Post by admin »

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 12 'ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ' ΜΕ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΝ 3Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ CYPRUS YACHTING

konstantinos kalogir

Re: Περιοδικό ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ( Τεύχος 12 )

Post by konstantinos kalogir »

Πολύ καλό και αυτό το τεύχος, συγχαρητήρια! Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα το άρθρο 'Κηνηγώντας το όνειρο' καθώς και το 'Η συνταγή της επιτυχίας'. Πολύ χρήσιμο το άρθρο για το Catch and Release ενώ γίνεται μια πολύ αναλυτική περιγραφή για τον μπασμό, ένα άρθρο που βοηθά τα μέγιστα τόσο τους αρχάριους όσο και προχωρημένους ψαράδες του εγλέζικου, ακόμα και του απίκο... Τέλος και ίσως το σημαντικότερο, χάρηκα όταν είδα το άρθρο με τίτλο 'Έργα Υποδομής χωρίς Περιβαλλοντική Μελέτη' , μέσα από αυτό το τεύχος δίνεται έμφαση στην προστασία της θάλασσας, στον σεβασμό προς τα ψάρια, ενώ ταυτόχρονα ενημερωνόμαστε για την παρούσα κατάσταση των φραγμάτων, πια φράγματα είναι διαθέσιμα για ψάρεμα και πια όχι. Ξανά συγχαριτήρια σε όσους έβαλαν το λιθαράκι τους. :D

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Το δικο μου σχολιο ειναι οτι θα ηθελα να εβλεπα πολυ περισσοτερες παρουσιασεις νεων προιοντων απο τους εμπορους.
Ναι μεν περνουμε "δυσκολες εποχες" αλλα οχι και ετσι.
Ελπιζω τουλαχιστο να τους δουμε ολους στην Εκθεση του Απριλη.

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Εκεινο που θελω να παρατηρησω ειναι πως στο εξοφυλλο λεει για νυχτερινο spinning αλλα 3-4 φορες που κοιταξα δεν βρηκα το αρθρο,ο δαιμον του τυπογραφειου?

admin
Site Admin

Post by admin »

AggelosLRK wrote:Εκεινο που θελω να παρατηρησω ειναι πως στο εξοφυλλο λεει για νυχτερινο spinning αλλα 3-4 φορες που κοιταξα δεν βρηκα το αρθρο,ο δαιμον του τυπογραφειου?
Εμεταφέραμε το άρθρο για το επόμενο περιοδικό αλλά ξεχάσαμε τον τίτλο στο εξώφυλλο :oops:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

admin wrote:
AggelosLRK wrote:Εκεινο που θελω να παρατηρησω ειναι πως στο εξοφυλλο λεει για νυχτερινο spinning αλλα 3-4 φορες που κοιταξα δεν βρηκα το αρθρο,ο δαιμον του τυπογραφειου?
Εμεταφέραμε το άρθρο για το επόμενο περιοδικό αλλά ξεχάσαμε τον τίτλο στο εξώφυλλο :oops:
Αχά!!! 'εψαρέψαμε' πληροφορία για το επόμενο τεύχος...! :D :D

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”